Skip To Content
Opel alkatrészek

Opel Alkatrész Választék

Opel Márkaszervizeinkben az alkatrészek széles választéka megtalálható, legyen szó akár Eredeti Opel Alkatrészekről vagy akár a Körforgásos Gazdaságból származó Alkatrészekről

Eredeti Opel Alkatrészek

Eredeti minőség

Az Opel karbantartás kiemelten fontos, ezért az Opel Márkaszervizeink olyan eredeti alkatrészeket kínálnak, melyek megegyeznek az új autókba szerelt alkatrészekkel. Ezek az alkatrészek biztosítják járműve számára a legjobb teljesítményt, a legjobb értéket, valamint hosszú távú biztonságot, hogy Ön teljes lelki nyugalommal élvezhesse a vezetést.

 

Opel Eredeti Alkatrészek előnyei:

  • Eredeti minőség
  • Eredetiség
  • A nyugalom érzete

Körforgásos Gazdaságból Származó Alkatrészek

Mert fontos a környezet megóvása

Attól, hogy Ön az újrahasznosított termékek használata mellett teszi le a voksát, nem kell lemondania a minőségről és a biztonságról. Az Opel a környezetre gyakorolt hatás korlátozásának tudatában olyan alkatrészeket is kínál, amelyek a körforgásos gazdaságból származnak: újrahasznosított alkatrészek, szabványos cserealkatrészek vagy felújított alkatrészek. A karbantartási munkálatok során felhasznált vagy az Opel Márkaszerviz hálózaton keresztül történő vásárláskor felajánlott alkatrészek teljesíthetik az Ön újrahasznosítási célkitűzéseit, és hozzájárulhatnak a járművekből származó hulladék mennyiségének csökkentéséhez.

 

A körforgásos gazdaságból származó alkatrészek választásának előnyei:

  • Környezettudatos megközelítés
  • Az új alkatrészeknél akár 50%-kal olcsóbbak
  • Az eredeti alkatrészekkel egyenértékű minőségű alkatrészek

Eredeti Opel classic alkatrészek

Régebbi Opel-modellek büszke tulajdonosai számára: az Opel original classic parts center-ben megtalálhatóak a legkeresettebb eredeti Opel alkatrészek a 70-es évek és a 90-es évek eleje között készült Opel modellekhez.

Alkatrészekkel kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon bizalommal Opel Márkaszervizeinkhez!