Skip To Content
Ellenőrzések

Ellenőrzések

Opel szerviz ellenőrzések

Értékmegőrzés szempontjából is fontos a rendszeresen karbantartott jármű. Az Ön és az Önnel együtt utazók, valamint az Opelje biztonsága érdekében bízza az Opel márkaszervizekre az ellenőrzéseket.

Az Opel biztonsági ellenőrzés
Az autó időnkénti átvizsgálására, a biztonság szempontjából fontos alkatrészek átnézésére több okból is szükség van. Hosszabb utak, illetve a tél beköszönte előtt a jármű és a benne ülők biztonsága miatt is ajánlott szakemberre bízni a munkálatot.
Az Opel ablaktörlő lapátok ellenőrzése
Győződjön meg arról, hogy Opelje minden időjárási körülményre fel lett készítve! Új ablaktörlő lapátokkal a kilátás is tisztává válik. Egyeztessen időpontot egyik Márkaszervizünknél, és cseréltesse ki régi ablaktörlő lapátjait mielőbb!
Az Opel akkumulátor-ellenőrzés
Időnként érdemes szakemberrel megnézetni a korosabb akkumulátorokat. Télen különösen ajánlott elvégeztetni ezt a feladatot, mert hidegben az út szélén maradni nem éppen felemelő érzés. Sőt, ilyen átvizsgáláskor a fagyállót és az ablakmosót is ajánlott ellenőriztetni.
Az Opel fékrendszer ellenőrzése
Az útviszonyok változnak, ezért győződjön meg arról, hogy autójának fékrendszere hatékonyan működik-e. Keresse fel egyik Opel Márkaszervizünket, és végeztesse el a fékrendszer ellenőrzését!
Az Opel olajellenőrzés
Az autó számára az üzemanyagnál csak egy fontosabb adalék létezik: az olaj. Kenőanyag nélkül, illetve nem megfelelő motorolaj használata esetén nemcsak a jármű, hanem a benne utazók sincsenek biztonságban. Érdemes ezért szakemberre bízni a cseréjét és az ellenőrzését is.
Az Opel fényszórók ellenőrzése
Győződjön meg róla, hogy Opelje fényszórói tökéletesen működnek-e. Keresse fel egyik Opel Márkaszervizünket és végeztesse el autója világítás-ellenőrzését!

További szervizszolgáltatások

Professzionális karbantartás

Tartsa csúcsformában Opeljét szakértőnk segítségével. Ő ismeri a legjobban járműve technológiáját, valamint a legkorszerűbb szerszámokkal rendelkezik, amelyekkel kiváló minőségű javítást végez versenyképes árakon. Növelje járműve eladási értékét azzal, hogy a rendszeres karbantartásokat ellenőrizhető módon hivatalos Opel Márkaszervizben végezteti el!

Műszaki vizsga

Keresse fel kedvenc Opel Márkaszervizét és spórolja meg a felesleges köröket!

Jármű állapotfelmérés

Szakembereink a jármű biztonságosságára és megbízhatóságára vonatkozó szempontokból ellenőrzik járművét minden szervizlátogatás alkalmával.

Személyre szabott karbantartási szolgáltatásért forduljon Opel Márkszervizéhez!