Skip To Content
Opel Corsa modellek

Opel Corsa


Válaszd ki a Corsa modelled


Új Corsa

Az új Opel Corsa a mindennapi vezetési élményt megnyerő dizájnnal, nagyautós technológiával és hatékony hajtáslánc-választékkal ötvözi - hogy minden utad izgalmas legyen!

Új Corsa Electric

Az új Opel Corsa Electric a megnyerő dizájnt, a nagyautós technológiát és a jövőbiztos elektromos hajtást ötvözi, hogy a mindennapi vezetés élménye garantáltan mosolyt csaljon az arcodra!

Szeretnél többet tudni?

Legyen mindig jól informált

Az Opel Corsa kiváló vezetési élményt kínál nagyautós technológiákkal. Azért vagyunk, hogy segítsünk a vásárlásnál - márkakereskedéseink szakértői tanácsot adnak, akár finanszírozási kérdésekben is.

Corsa

Fedezze fel az Opel Corsa-t - a jövőbe mutató német városi autót, amely izgalmas nagyautós technológiájával fantasztikus vezetési élményt nyújt minden nap. Válasszon benzines vagy dízel motorjaink közül, kézi vagy automata sebességváltós kivitelben. Elérhető olyan az innovatív megoldásokkal, mint például az IntelliLux LED® Matrix fényszóró, az első és hátsó kamerával ellátott biztonsági rendszer. Élvezze a prémium kényelmet, többek között a modern infotainment rendszereket és az ergonomikus aktív üléseket.

 

  • Külső méretek: Teljes hossz: 4060 mm, magasság rakomány nélkül: 1433 mm, szélesség: 1960 mm
 
  • Csomagtér / raktér térfogata: 309 l
 
  • Vezetési élmény: 174 km/h – 208 km/h max. sebesség
 
Részletek Konfiguráljon most
Corsa-e

Fedezze fel az új, 100%-ban elektromos Corsa-e modellt - a jövőbe mutató német városi autót, figyelemreméltó hatótávval, gyors töltéssel, és maximális terhelésnél is minimális zajszinttel. Elérhető elektromos motorral, fokozatmentes váltóval, és olyan innovatív megoldásokkal, mint az IntelliLux LED® Matrix fényszóró, az első és hátsó kamerával ellátott biztonsági rendszer, a modern infotainment rendszerek és az ergonomikus aktív ülések.

 

  • Külső méretek: Teljes hossz: 4060 mm, magasság rakomány nélkül: 1433 mm, szélesség: 1960 mm
 
  • Csomagtér / raktér térfogata: 267 l
 
  • Vezetési élmény: 150 km/h max. sebesség, 352 km (WLTP)* hatótáv újratöltés nélkül

 

* Az Opel Corsa-e (vegyes használatban) 329-352 km-es hatótávjára (felszereltségtől függően) vonatkozó adatok a WLTP vizsgálati eljárás módszerének megfelelően kerültek meghatározásra (715/2007/EK, (EU) 2017/1151 rendeletek szerint). A mindennapi használat eltérhet, és számos tényezőtől függ. Így különösen: a személyes vezetési stílustól, az út jellemzőitől, a külső hőmérséklettől, a fűtés/légkondicionálás használatától, illetve az előkondicionálástól.

 
Részletek Konfiguráljon most