Skip To Content
Opel Mokka modellek

Opel Mokka

Válasszon Mokka modellt!

Mokka

A Mokka az Opel új, merész és letisztult formanyelvének megtestesítője. Az új filozófia azonban nemcsak a külsőt érinti, hiszen a vagány, kifejezetten feltűnő vizuális elemek mögött hatékony motorok, csúcstechnológia és kivételesen könnyű kezelhetőség is rejlik. Élvezze a teljesen digitalizált, "detoxikált" belső teret, a Pure Panel műszerfalat, és hagyja, hogy elvarázsolják a legkorszerűbb felszereltségek, például az IntelliLux LED® Matrix fényszórók, a vezetéstámogató rendszerek vagy a digitális tolatókamera és parkolóasszisztens. 

 

  • Külső méretek: teljes hossz 4,151 mm, magasság rakomány nélkül 1,534 mm, szélesség 1,987 mm
 
  • Csomagtér / raktér mérete: 350-1,105 l
 
  • Vezetési élmény: végsebesség 188 km/h - 202 km/h

 

Kombinált használat esetén, a WLTP mérési ciklus szerint az Opel Mokka modellek üzemanyag fogyasztása: 3,8-4,9 l/100 km, CO2-kibocsátása: 99-113 g/km változattól és forgalmi viszonyoktól függően.

 
Részletek
Mokka Electric

A Mokka Electric az Opel radikálisan új formanyelvének merész kifejeződése. A letisztult, magabiztos és 100%-ban elektromos Mokka Electric kitűnik a tömegből, a teljesítményére és a csúcstechnológiás opcióira felkapják az emberek a fejüket. Élvezze a teljesen digitalizált, "detoxikált" belső teret, a Pure Panel műszerfalat, és a kiemelt felszereltségeket, például az IntelliLux LED® Matrix fényszórókat, a vezetéstámogató rendszerekat vagy a digitális tolatókamerát és parkolóasszisztenst. 

 

  • Külső méretek: teljes hossz 4,151 mm, magasság rakomány nélkül 1,534 mm, szélesség 1,987 mm

 

  • Csomagtér / raktér mérete: 350-1,060 l

 

  • Vezetési élmény: végsebesség 150 km/h, 337 km hatótáv egy feltöltéssel (WLTP szerint)*

 

Kombinált használat esetén, a WLTP mérési ciklus szerint az Opel Mokka Electric modellek energiafogyasztása 15,8-16,2 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km, hatótávja 338 km változattól és forgalmi viszonyoktól függően.

 
Részletek

Szeretne többet tudni?

Legyen mindig jól informált

A Mokkát nemcsak vezetni szenzációs, hanem az Opelnél a vásárlási élmény is garantáltan kellemes lesz. Azért vagyunk, hogy segítsük Önt a vásárlási folyamat során, és az Opel szakemberei a finanszírozás, lízing és szolgáltatások terén bármilyen témában készséggel állnak rendelkezésére.