ADATVÉDELMI ÉS COOKIE SZABÁLYZAT.

Tartalom

 

  1. Kezelt adatok típusai / linkek más honlapokra
  2. Információk a személyes adatok kezeléséről
  3. Cookie-k használata
  4. Webjelzők és pixel tag-ek
  5. Adatkövetés és elemzés
  6. Újracélzás
  7. Az általunk használt cookie-k
  8. Cookie-k és hasonló technológiák engedélyezése és tiltása
  9. Kommunikáció a közösségi média hálózatokkal
  10. Az Ön jogai
  11. Változások az adatvédelmi szabályzatban
  12. Kapcsolatfelvétel velünk

 

Ezt a honlapot az Opel Southeast Europe Kft. („Opel”) üzemelteti mint adatkezelő, a tárolást pedig IT szolgáltatónk, a General Motors Holdings LLC (Michigan, USA) végzi. Az Opel Southeast Europe Kft. által üzemeltetett minden más mikroportált Europában tárol IT szolgáltatónk, az MRM (Frankfurt am Main, Németország). Az Opel Southeast Europe Kft. székhelye Magyarországon, a 2040 Budaörs, Szabadság út 117. cím alatt található.

 

Kérjük, hogy a honlap használata előtt olvassa el figyelmesen a jelen szabályzatot, mert ez ismerteti, hogyan dolgozzuk fel a személyes adatokat, és hogyan használjuk a cookie-kat. Ön a honlap használatával a jelen szabályzatot elfogadja.

1. Kezelt adatok típusai / linkek más honlapokra

Az Opelnek fontos az Ön magánszférájának a védelme. A honlapon keresztül különféle típusú személyes adatokat kezelünk. Ezek közé tartoznak:

 

  • Különféle információk, amelyeket Ön ad meg számunkra a regisztráció, a szolgáltatásaink igénylése és honlapunk használata során, például a név, cím, e-mail-cím, valamint az Ön mint felhasználó által feltöltött képfájlok.
  • A számunkra szükséges információk, amikor Ön hibát jelent a honlapunkon.
  • A cookie-k segítségével gyűjtött információk.

 

További részleteket a 2. szakaszban talál.

 

Ez a honlap más Opel honlapokra, valamint Opel partnereink, hivatalos szervizek, más kapcsolt vállalkozások honlapjaira és közösségi média oldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Amikor Ön ilyen, más Opel vagy harmadik fél honlapjára mutató linkre kattint, ügyeljen rá, hogy ezek a honlapok saját adatvédelmi szabályzattal rendelkezhetnek. Ezen honlapok használatakor ellenőrizze azok adatvédelmi szabályzatait.

 

Ez a honlap iFrames kereteket is tartalmazhat más Opel honlapokról vagy harmadik felek honlapjairól származó tartalommal. Az Opel nem felelős az iFrames keretekben megjelenő, harmadik felektől származó tartalomért. Az ott megjelenő információkért kizárólag azon honlapok tulajdonosai felelősek. Az Opel nem ellenőrzi a független honlapok tartalmát, és nem felelős azokért; ezt a külső tartalmat látogatói számára azok kényelme érdekében biztosítja. Ennek eredményeképpen, ha Ön ilyen tartalmat is megjelenítő oldalt látogat meg, harmadik fél honlapjairól származó cookie-kat kaphat. Az Opelnek nincs ellenőrzése ezen cookie-k terjesztése fölött. További információért tanulmányozza a harmadik fél adatvédelmi szabályzatát.

Tájékoztatjuk, hogy az Opel nem vállal felelősséget harmadik felek honlapjaiért.

2. Információk a személyes adatok kezeléséről

Az Ön személyes adatainak kezelése az Ön kéréseinek adminisztrálása és teljesítése érdekében történik, valamint – adott esetben – az általunk és az Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Németország) mint adatkezelők által végzett testre szabott marketing és piackutatás érdekében történik a következők szerint:

Az adatkezelés az Általános Adatkezelési Rendelet (General Data Protection Regulation, GDPR) 6. cikk (1) bekezdésén alapul, amennyiben Ön megfelelő hozzájárulását adja, és/vagy a GDPR 6. cikk (1) b) pontján alapul online kérések esetén.

Mi mint adatkezelők a következőképpen kezeljük az Ön személyes adatait:

 

Adatok és Cél(ok)

 

Azonosító és kapcsolatfelvételi adatok:

  • Kapcsolatfelvételi adatok: nem, megszólítás*, utónév*, vezetéknév*, utca*, irányítószám, város, telefonszám, e-mail-cím*
    • Az Ön kérése(i)nek – tesztvezetés kérése, árajánlatkérés, szerviz kérése, hírlevél kérése, általános érdeklődések – teljesítése.

 

Az Ön kérésének természete szerint további adatelemek lehetnek kötelezőek:

  • Értékesítendő modell adatai: modell, karosszériastílus, felszereltségi szint, motorizáció
    • Az Ön tesztvezetési kérésének és árajánlatkérésének teljesítése
  • Tényleges jármű adatai: jármű-azonosító szám (VIN), rendszám tényleges jármű modellje, tényleges jármű üzemanyagtípusa, első regisztráció dátuma, kilométeróra-állás, jármű leadásának dátuma/időpontja, felvételének dátuma/időpontja, szerviz típusa*, csereautó, preferált kapcsolatfelvételi mód
    • Az Ön szerviz kérésének teljesítése
  • Egyéni megjegyzések, kérés típusa*
    • Az Ön szerviz kérésének vagy általános érdeklődésének teljesítése
  • Pénzügyi adatok: finanszírozás futamideje/dátuma, előtörlesztés, hitelbiztosítás
    • Az Ön használt autóra vonatkozó árajánlatkérésének teljesítése
  • Kiválasztott Opel Partner
    • Az Ön tesztvezetési kérésének, (új és használt autóra vonatkozó) árajánlatkérésének vagy szerviz kérésének teljesítése

 

Üzleti ügyfél adatai

  • Flotta mérete, flotta szerkezete (személyautó vagy haszonjármű), felelősség (felhasználó vagy kiválasztó), a flottában Opel járművek használatára vonatkozó információ
    • Az Ön általános érdeklődésének teljesítése az ügyfélszolgálatra, finanszírozási szolgáltatásokra, Opel termékekre és a vállalattal kapcsolatos témákra vonatkozóan


Marketing feliratkozási adatok – ha alkalmazható

  • Megszólítás, utónév*, vezetéknév*, e-mail-cím*, telefonszám és az Ön által (a kéréseiben / azokkal kapcsolatosan – lásd az 1. a. – e. szakaszban lévő adatokat) megadott kapcsolódó információk
    • Ügyfélszolgálat: Pl. eseményekre szóló meghívások, információk a járművemre/egy érdekes járműre vagy bármely járművel kapcsolatos szolgáltatásokra vonatkozó (műszaki) frissítésekről, értesítések karbantartási / átvizsgálási / szervizelési esedékességi dátumokról, vagy meghibásodásokkal kapcsolatos segítségnyújtás.
    • Ügyfélnek szóló információk: Kapcsolatfelvétel új és használt járművekre, finanszírozásra és lízingre vonatkozó ajánlatok, márkakereskedői szervizelési átvizsgálási és műhely ajánlatok, vagy járművemre vonatkozó minőségjavító intézkedések kommunikálása céljából.
    • Hirdetés: Ajánlatok, termékek és szolgáltatások egyéni vagy személyre szabott hirdetése.
    • Ügyfél-elégedettségi felmérések: Kapcsolatfelvétel vásárlást / szervizt követően pl. a járművemmel vagy a nyújtott szolgáltatásokkal való elégedettség felmérése céljából.

 

Cookie-k útján gyűjtött információk

Részletes információkat a 7. szakaszban

 

A fenti 1.–4. szakaszban felsorolt, *-gal jelölt adatelemek kötelezőek és szükségesek a kérése teljesítéséhez. Ezért Ön köteles megadni ezeket az adatokat. Ha nem adja meg az adatokat, nem tudjuk teljesíteni a kérését.

A honlapunkon történő böngészés során Ön által tanúsított felhasználói magatartás alapján felugró ablak jelenhet meg, amely tesztvezetést vagy az Önt érdeklő modellre vonatkozó utalványt kínál fel. A cookie-król részletes információkat a 7. szakaszban talál.

 

Az 1. szakaszban felsorolt személyes adatait a szerződéses kapcsolat megszűnése után három évig tárolják. A 3. pontban felsorolt személyes adatokat a fent említett célokra az Opel-el való utolsó kapcsolatfelvételt követően további három évig tárolják.

 

Címzettek

Az Ön személyes adatainak megosztására az alább felsorolt célokból, az alábbi címzettek számára kerül sor:

 

Adatok / Cél(ok) / Címzett(ek)

Azonosító és kapcsolatfelvételi adatok

  • A következőkre vonatkozóan: Érdekes modell adatai, Tényleges jármű adatai, Egyéni megjegyzések, Finanszírozási adatok, Kiválasztott Opel Partner
    • Az ügyfél/lehetséges ügyfél kéréseinek teljesítése céljából, ügyfélszolgálat, ügyféladatok, reklám, ügyfél-elégedettségi felmérések
      • Mi és az Opel Automobile GmbH megosztjuk az Ön személyes adatait a megfelelő szerződtetett adatfeldolgozókkal (IT szolgáltatások, piackutatási és marketing szolgáltatások nyújtóival) a megnevezett célok adminisztrációjának támogatása érdekében. Az Ön személyes adatait különösen a következő szolgáltatókkal osztjuk meg:

 

MRM McCann GmbH

Großer Hasenpfad 44

60598 Frankfurt

 

Üzleti ügyfél adatai

  • Az ügyfél/lehetséges ügyfél kéréseinek teljesítése céljából, ügyfélszolgálat, ügyféladatok, reklám, ügyfél-elégedettségi felmérések
    • Mi és az Opel Automobile GmbH megosztjuk az Ön személyes adatait a megfelelő szerződtetett adatfeldolgozókkal (IT szolgáltatások, piackutatási és marketing szolgáltatások nyújtóival) a megnevezett célok adminisztrációjának támogatása érdekében.
      •  Az Ön személyes adatait különösen a következő szolgáltatókkal osztjuk meg:

 

Conteam Below GmbH

Am Brand 41

55116 Mainz

 

Marketing feliratkozási adatok – ha alkalmazható –

  • Megszólítás, utónév*, vezetéknév*, e-mail-cím*, telefonszám és az Ön által (a kéréseiben / azokkal kapcsolatosan – lásd az 1. a. – e. szakaszban lévő adatokat) megadott kapcsolódó információk
    • Az ügyfél/lehetséges ügyfél kéréseinek teljesítése céljából, ügyfélszolgálat, ügyféladatok, reklám, ügyfél-elégedettségi felmérések
      • Az Ön személyes adatait megosztjuk a megfelelő IT szolgáltatóval is (GM Holdings LLC, Michigan, USA), amely az Európai Gazdasági Térség (EGT) területén kívül, azaz megfelelő szintű adatvédelemmel nem rendelkező országban található. Nincs az Európai Bizottság által meghozott megfelelőségi döntés, azonban megfelelő biztonsági intézkedéseket vezettünk be, amelyek ez esetben a vonatkozó EU Standard Szerződési Feltételek (EU Standard Contractual Clauses, EU SCC-k). Ezekről másolatot kaphat, ha e-mailt küld a: 

 

privacyrights@opel.com címre.

 

Közreműködő adatfeldolgozók:

  • Crane Kft. (1138 Budapest, Révész utca 27-29. 2. em. Hungary)
  • (Carussel) CDM eStrategic Consultancy Limited Liability Company, CDM eStrategic Ltd, 1133 Budapest, Gogol utca 13, VAT number:14933659-2-41
  • Deutsche Post Com GmbH (Hansestraße 2. 37574 Einbeck, Germany)
  • Mehrkanal GmbH (Wilhelm-Beckmann-Straße 7., 45307 Essen, Germany)
  • FCS Fair Computer Systems GmbH (Nürnberg, Ostendstraße 132, 90482 Nürnberg Germany)
  • OEC World Headquarters, 4205 Highlander Parkway, Richfield, OH 44286, USA
  • ClientFirst Consulting Kft. 1073 Budapest, Erzsébet krt. 15.

3. Cookie-k használata

A jelen honlap az e-mail üzenetek, az online szolgáltatások, a reklámok és az interaktív alkalmazások szolgáltatásaink optimalizálása céljából „cookie"-kat használnak.

 

  • Mi az a „cookie”?

 

A „cookie” általában egy betűkből és számokból álló kis fájl, amelyet a web szerverünk az Ön számítógépének merevlemezén található böngésző cookie-fájljába küld. A cookie fő célja, hogy web szerverünk testre szabott honlapokat jeleníthessen meg felhasználóink számára. Ezáltal az Opel honlap jobban reagálhat a felhasználó egyedi igényeire és személyesebb látogatói élményt nyújthat.

 

Egyes cookie-k a jelen honlap működése szempontjából fontosak, és automatikusan aktiválódnak a felhasználók látogatásakor. Egyes cookie-k lehetővé teszik számunkra, hogy a felhasználókat az igényeiknek leginkább megfelelő szolgáltatásokkal és funkciókkal lássuk el, valamint a honlap egyszerű és gyors működésének biztosítása érdekében testre szabjuk számukra szolgáltatásainkat.

 

  • Milyen típusú cookie-kat használ ez a honlap?

 

Az Opel háromféle típusú cookie-t használhat ezen a honlapon:

A cookie-k osztályozása a következő:

 

  • nélkülözhetetlen cookie-k,
  • teljesítménynövelő cookie-k
  • állandó cookie-k

 

A nélkülözhetetlen (essential) cookie-k a honlapon való navigációt és a funkciók használatát teszik lehetővé felhasználóink számára. Ezen cookie-k nélkül a kért szolgáltatások – mint például a Konfigurátor, a Márkakereskedő keresése és az Ajánlatkérés űrlapok – nem használhatók.

 

A nélkülözhetetlen cookie-kat a következőkre használjuk:

 

  • a honlap működésének és funkciói megfelelő végrehajtásának biztosítására,
  • a Konfigurátorban tett beállítások mentésének lehetővé tételére és
  • útvonaltervezés a legközelebbi márkakereskedőhöz a Márkakereskedő keresése szolgáltatásban.

 

Teljesítménynövelő cookie-k

 

A teljesítménynövelő cookie-k információt gyűjtenek arról, hogyan használják a felhasználók honlapunkat. Segítenek honlapunk működésének javításában, megismerni, mely területek érdeklik leginkább ügyfeleinket, és többet megtudni reklámkampányaink hatékonyságáról. Mindezek segítenek nekünk abban, hogy felhasználóink számára az igényeiknek leginkább megfelelő szolgáltatásokat és funkciókat kínáljuk.

 

A teljesítménynövelő cookie-kat a következő célokra használjuk:

 

  • honlapunk használati statisztikáinak létrehozása,
  • reklámkampányaink hatékonyságának kimutatása, és
  • a nem személyhez kötődő felhasználói viselkedés áttekintése, ezáltal honlapunk továbbfejlesztése.

 

Egyes teljesítménynövelő cookie-kat jogosult harmadik felek biztosítanak, de mi nem engedjük, hogy a cookie-kat a fent említettektől eltérő célokra használják.

 

Az úgynevezett "állandó cookie-k" a felhasználó számítógépén vagy készülékén tárolódnak a honlap meglátogatása után is. Ezek a beállítások vagy preferenciák megőrzésére szolgálnak, hogy javítsák a honlap használatát a következő látogatáskor. Egyes ilyen cookie-kat jogosult harmadik felek biztosítanak.

 

Az állandó cookie-kat a következőkre használjuk:

 

  • Olyan www.opel.hu ajánlatok biztosítása, amelyek véleményünk szerint érdekelheti felhasználóinkat,
  • Média- és reklámpartnereink információkkal való ellátása az Ön látogatásáról, hogy célzott reklámokat jeleníthessenek meg Önnek;
  • Információk megosztása olyan partnerekkel, akik szolgáltatást kínálnak honlapunkon. Az információ megosztása kizárólag a szolgáltatás nyújtása, termék vagy funkció biztosítása érdekében történik (pl. színkiválasztás a Konfigurátorban) és nem használjuk egyéb célokra.

 

Egyes "állandó cookie-kat" jogosult harmadik felek biztosítanak, de mi nem engedjük, hogy a cookie-kat a fent említettektől eltérő célokra használják.

4. Webjelzők és pixelek

Ez a holnap webjelzőket (web beacon) tartalmaz, melyek „pixel tag” néven is ismertek. A webjelző egy általában 1 x 1 pixel méretű, gyakran átlátszó grafikus kép, amelyet egy honlapon vagy egy e-mailben helyeznek el, és amelynek célja a honlapot meglátogató vagy az e-mailt küldő felhasználó online viselkedésének figyelemmel kísérése. A webjelzőket harmadik személy (jelen honlapon az Omniture Publish) technológiái használják a felhasználók honlapon kifejtett tevékenységének figyelemmel kísérésére. Ez lehetővé teszi annak azonosítását, hogy mely számítógép, hol és honnan (ország/város szintjén) keresett fel egy bizonyos honlapot.

5. Adatkövetés és elemzés

Az Opel az Adobe Inc. "Adobe Analytics" nevű elemző szoftverét használja marketingkommunikációjának folyamatos optimalizálása érdekében. Ez lehetővé teszi az online viselkedés követését az idő, a földrajzi elhelyezkedés és a honlap használata szerint. Az információ gyűjtése pixelcímkék és/vagy cookie-k segítségével történik. A pixelek és/vagy cookie-k útján szerzett információk névtelenek és nem kapcsolják össze őket személyes adatokkal. Az ezen elemzéshez szükséges minden adat tárolása az Adobe Systems Incorporated kiszolgálóin történik Londonban, az Egyesült Királyságban. Az Opel nem osztja meg ezeket az adatokat semmilyen harmadik féllel a harmadik fél által történő független felhasználás céljára. Amennyiben nem ért egyet az elemzéssel, az alábbi címen élhet tiltakozási jogával: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

6. Újracélzás

Az újracélzó (re-targeting) cookie-k használatával érdekesebb ajánlatokat tudunk tenni felhasználóinknak. Az újracélzó cookie-k a számítógépen vagy az internet-felhasználó készülékén kerülnek mentésre a honlap látogatások során. Ezek Opel termékek reklámozását teszik lehetővé a partner és közösségi média oldalakon az Opel termékek iránt érdeklődő felhasználók részére.

 

A reklámok elhelyezése teljesen anonim módon történik egy cookie technológia alapján. Személyes adatok (mint például IP-cím vagy hasonlók) tárolására nem kerül sor, és a felhasználói profilokat sem kapcsoljuk össze az Ön személyes adataival.

Továbbá Önhöz kapcsolódó felhasználói adatokat sem közlünk egyetlen partner vagy közösségi média oldallal sem. A reklámozás is teljesen névtelen.

 

Ön bármikor kikapcsolhatja az újracélzó cookie-k használatát a következő linkre kattintva: http://www.turn.com/privacy/opt-out-of-the-turn-platform

7. Az általunk használt cookie-k

Ebben a szakaszban a honlapunkon használt cookie-król adunk tájékoztatást. Ha nem járul hozzá egyedi cookie-k elhelyezéséhez, a cookie nevére kattintva kikapcsolhatja az adott cookie-t. Ha nincsenek egyes cookie-k inaktiválására szolgáló közvetlen linkek, a cookie-k használatát a böngésző beállításaiban korlátozhatja, lásd a 8. pontot.

 

Cookie-k az asztali gépeken megjelenő honlapon

 

Cookie: Google AdWords

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezek az online reklámkövető cookie-k releváns online reklámokat jelenítenek meg Önnek a megnézett és a kattintott tartalmak, valamint honlapunk megtekintett oldalai alapján.

Szolgáltató: Google

 

Cookie: Google DoubleClick

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezek az online reklámkövető cookie-k releváns online reklámokat jelenítenek meg Önnek a megnézett és a kattintott tartalmak, valamint honlapunk megtekintett oldalai alapján.

Szolgáltató: Google

 

Cookie: Facebook Pixel

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezek az online reklámkövető cookie-k releváns online reklámokat jelenítenek meg Önnek a megnézett és a kattintott tartalmak, valamint honlapunk megtekintett oldalai alapján.

Szolgáltató: Facebook

 

Cookie: Bing

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezek az online reklámkövető cookie-k releváns online reklámokat jelenítenek meg Önnek a megnézett és a kattintott tartalmak, valamint honlapunk megtekintett oldalai alapján.

Szolgáltató: Microsoft

 

Cookie: Twitter

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezek az online reklámkövető cookie-k releváns online reklámokat jelenítenek meg Önnek a megnézett és a kattintott tartalmak, valamint honlapunk megtekintett oldalai alapján.

Szolgáltató: Twitter

 

Cookie: LinkedIn

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezek az online reklámkövető cookie-k releváns online reklámokat jelenítenek meg Önnek a megnézett és a kattintott tartalmak, valamint honlapunk megtekintett oldalai alapján.

Szolgáltató: Linkedin

 

Cookie: Signal

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezek az online reklámkövető cookie-k releváns online reklámokat jelenítenek meg Önnek a megnézett és a kattintott tartalmak, valamint honlapunk megtekintett oldalai alapján.

Szolgáltató: Signal

 

Cookie: Adobe Analytics

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait

Cél(ok): Ezek a cookie-k a honlapunkra érkező látogatókat számlálják, valamint a honlap használatát mérik

Szolgáltató: Adobe Analytics

 

Cookie: eDX / Sophus3 - s_ev66

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ezek a cookie-k csak olyan infortmációkat gyűjtenek, melyek a weboldal látogatásával és megnyitásával kapcsolatosak a weboldal optimilazálásához, illetve a weboldal jobb működéséhez és a felhasználói élmény javításához.

Cél(ok): Ezek a cookie-k a honlapunkra érkező látogatókat számlálják, valamint a honlap használatát mérik

Szolgáltató: eDX / Sophus3

 

Cookie: IgnitionOne (evo5_popin_instance)

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Tárolja a látogató jogosultsági állapotát a weboldalon történő interakciókhoz azok számára, akik nem fogadják el a harmadik féltől származó cookie-kat.

Cél(ok): Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy honlapunk használatát megvizsgálva kuponprogramokat jelenítsenek meg bizonyos használati minták esetén.

Szolgáltató: IgnitionOne

 

Cookie: Iperception

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ezek a cookie-k csak olyan infortmációkat gyűjtenek, melyek a weboldal látogatásával és megnyitásával kapcsolatosak a weboldal optimilazálásához, illetve a weboldal jobb működéséhez és a felhasználói élmény javításához.

Cél(ok): Ezek a cookie-k honlapunk használatának optimalizálási célú vizsgálatára szolgálnak.

Szolgáltató: Iperception

 

Cookie: ipe_s Iperception

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie kapcsolódik az Iperception "szándék-felismerési" szoftverhez, amely lehetővé teszi az ügyfél-élmény dinamikus megváltoztatását az észlelt szándék alapján.

Cél(ok): Ezek a cookie-k honlapunk használatának optimalizálási célú vizsgálatára szolgálnak

Szolgáltató: iPerception

 

Cookie: nm_carusseldwt_opel_hu

Cookie-k útján gyűjtött adatok: A session ID

Cél(ok): Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy megvizsgálják weboldalunk használatát optimalizálási célokra.

Szolgáltató: Carussel

 

Cookie: BlueKai

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Az alkalmazott cookie-k tárolják az általunk meglátogatott weboldalakat, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: MediMath

 

Cookie: Krux

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Az alkalmazott cookie-k tárolják az általunk meglátogatott weboldalakat, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: MediMath

 

Cookie: LiveIntent

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Az alkalmazott cookie-k tárolják az általunk meglátogatott weboldalakat, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: MediMath

 

Cookie: Lotame

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Az alkalmazott cookie-k tárolják az általunk meglátogatott weboldalakat, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: MediMath

 

Cookie: Neustar Aggregate Knowledge

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Az alkalmazott cookie-k tárolják az általunk meglátogatott weboldalakat, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: MediMath

 

Cookie: Resonate

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Az alkalmazott cookie-k tárolják az általunk meglátogatott weboldalakat, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: MediMath

 

Cookie: Semasio

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Az alkalmazott cookie-k tárolják az általunk meglátogatott weboldalakat, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: MediMath

 

Cookie: TowerData

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Az alkalmazott cookie-k tárolják az általunk meglátogatott weboldalakat, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: MediMath

 

Cookie: eXalate

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Az alkalmazott cookie-k tárolják az általunk meglátogatott weboldalakat, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: MediMath

 

Cookie: Google Botguard

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Az Opel / Vauxhall a Google Címkekezelő segítségével kezeli a webhely működését.

Cél(ok): A Google Címkekezelő olyan címkekezelő rendszer, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen frissítsen címkéket és kódrészleteket a webhelyén vagy a mobilalkalmazásban.

Szolgáltató: Google Tag Manager

 

Cookie: Google Maps

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek az Ön által meglátogatott Opel webhely oldalain, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetésekről.

Cél(ok): Ezek az online nyomkövetési cookie-k a releváns online hirdetéseket a véleménye és a kattintások alapján, valamint a felkeresett webhelyünk oldalain mutatják meg

Szolgáltató: Google Tag Manager

 

Cookie: Google Universal Analytics (analytics.js)

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ezek a cookie-k lehetővé teszik, hogy nyomon kövessék a látogatásokat és weboldal konverziókat, hogyan használják a felhasználók a webhelyet, és hogyan jutottak el webhelye webhelyére.

Cél(ok): Ezeket a cookie-kat használják a weboldalunk látogatóinak értékelésére és a weboldal használatának mérésére.

Szolgáltató: Google Tag Manager

 

Cookie: Google Web Font

Cookie-k útján gyűjtött adatok: A Google Betűtípus által generált kód segítségével a kiszolgálók automatikusan elküldhetik a legkisebb fájlokat minden felhasználónak a böngésző által támogatott technológiák alapján.

Cél(ok): A Google betűtípusok gyorsabban futtatják a termékeket és a weboldalakat a betűkészletek biztonságos elhelyezésével, a felhasználók magánéletének vagy biztonságának veszélyeztetése nélkül. A webhelyen keresztüli gyorsítótárazást úgy terveztük meg, hogy csak egyszer töltsön be betűtípust bármely weboldalhoz, és ugyanazt a gyorsítótárazási betűtípust használjuk bármely más olyan webhelyen, amely a Google Betűtípusokat használja.

Szolgáltató: Google Tag Manager

 

Cookie: YouTube

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ezek a cookie-k csak a megtekintett videoanyagokra és a lejátszó megtekintési számára gyűjtenek információkat.

Cél(ok): Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy megjelenítsenek és felszabadítsanak videoanyagot webhelyünkön.

Szolgáltató: YouTube

 

Cookie: _atuvc

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ezek az első fél _atuvc és _atuvs cookie-k olyan állandó cookie-k, amelyeket az AddThis közösségi megosztási webhely létrehoz és olvas, annak érdekében, hogy a felhasználó megtekinthesse a frissített számlálást, ha a felhasználó megoszt egy oldalt és visszatér a Monsanto megosztott gyorsítótár frissítése előtt. A cookie-ból származó adatok nem kerülnek vissza az AddThis szolgáltatásba.

Cél(ok): Ezek a cookie-k honlapunk használatának optimalizálási célú vizsgálatára szolgálnak

Szolgáltató: Addthis

 

----

 

Cookie: Advertising.com

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Advertising

 

Cookie: Adingo

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Adingo

 

Cookie: Admeta

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Admeta

 

Cookie: AdScale

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Adscale

 

Cookie: Criteo

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Criteo

 

Cookie: Geniee

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Geniee

 

Cookie: Improve Digital

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Improve Digital

 

Cookie: Index Exchange

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Index Exchange

 

Cookie: Lijit

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Lijit

 

Cookie: Media Innovation Group

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Media Innovation Group

 

Cookie: Media.net

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Media.net

 

Cookie: OpenX

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: OpenX

 

Cookie: PubMatic

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: PubMatic

 

Cookie: PulsePoint

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: PulsePoint

 

Cookie: Rubicon Project

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Rubicon Project

 

Cookie: Sharethrough

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Sharethrough

 

Cookie: Smart AdServer

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Smart AdServer

 

Cookie: Smartclip

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Smartclip

 

Cookie: Sonobi Media

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Sonobi Media

 

Cookie: SpotXchange

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: SpotXchange

 

Cookie: Switch Concepts

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Switch Concepts

 

Cookie: TripleLift

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: TripleLift

 

Cookie: Yahoo Advertising Solutions

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Yahoo Advertising Solution

 

Cookie: Adform

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie tárolja, hogy ön milyen oldalakat tekint meg a weboldalainkon, valamint a megtekintett vagy kattintott hirdetési kampányok adatait.

Cél(ok): Ezeket az információkat álneves formában használják az online hirdetési üzenetek és az Ön preferenciáihoz kapcsolódó élmények szabásához.

Szolgáltató: Adform

 

----

 

Cookie-k a mobil készülékeken megjelenő honlapon

 

Cookie: Netmining nmfirstparty

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Egyéni azonosítót tárol minden olyan látogatóról akik nem fogadják el a harmadik fél cookie-kat. Ezek a cookie-k csak olyan felhasználóknak gyűjtenek adatokat, akik részt vesznek az utalványajándék-elosztási programban.

Cél(ok): Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy honlapunk használatát megvizsgálva kuponprogramokat jelenítsenek meg bizonyos használati minták esetén.

Szolgáltató: IgnitionOne

 

Cookie: s_fid Adobe Analytics

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ez a cookie azonosítja az egyedi látogatót, ha a szabványos s_vi cookie nem érhető el harmadik féltől származó cookie-korlátozások miatt. Nem használható az elsődleges cookie-kat használó implementációkhoz.

Cél(ok): Ezek a cookie-k információkat tárolnak arról, hogyan használják a látogatók mobil honlapunkat, valamint segítenek progresszíven továbbfejleszteni mobil honlapunkat az Önök érdeklődésének megfelelően.

Szolgáltató: Adobe Analytics

 

Cookie: s_nr1, s_nr2 Adobe Site Catalys

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek a felhasználók forgalmáról weboldalainkon keresztül.

Cél(ok): Ezek a cookie-k információkat tárolnak arról, hogyan használják a látogatók mobil honlapunkat, valamint segítenek progresszíven továbbfejleszteni mobil honlapunkat az Önök érdeklődésének megfelelően.

Szolgáltató: Adobe Site Catalys

 

Cookie: s_cc Adobe Analytics

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek arról a képességről, hogy elfogadják a cookie-kat egy webböngészőben.

Cél(ok): Ez a cookie jelzi, hogy a cookie-k engedélyezve vannak az Ön böngészőjében.

Szolgáltató: Adobe Analytics

 

Cookie: s_ppv Adobe Site Catalys

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek a felhasználók forgalmáról weboldalainkon keresztül.

Cél(ok): Ezek a cookie-k információkat tárolnak arról, hogyan használják a látogatók mobil honlapunkat, valamint segítenek progresszíven továbbfejleszteni mobil honlapunkat az Önök érdeklődésének megfelelően.

Szolgáltató: Adobe Site Catalyst

 

Cookie: s_sq Adobe Analytics

Cookie-k útján gyűjtött adatok: A JavaScript kód által beállított és olvasott cookie és határozza meg és olvassa el annak megállapítására, hogy engedélyezve vannak-e a cookie-k.

Cél(ok): Ezek a cookie-k információkat tárolnak arról, hogyan használják a látogatók mobil honlapunkat, valamint segítenek progresszíven továbbfejleszteni mobil honlapunkat az Önök érdeklődésének megfelelően.

Szolgáltató: Adobe Analytics

 

Cookie: _pk_id, _pk_ref, _pk_ses (Matamo)

Cookie-k útján gyűjtött adatok: A látogatók nyomon követése érdekében a Matomo (Piwik) alapértelmezés szerint első fél cookie-kat használ, amelyek a webhelye domainjében szerepelnek. A Matomo által létrehozott cookie-k a következőkből indulnak: _pk_ref, _pk_cvar, _pk_id, _pk_ses. Amikor a Heatmap & Session Recording bővítményt használja.

Cél(ok): Ezek a cookie-k információkat tárolnak arról, hogyan használják a látogatók mobil honlapunkat, valamint segítenek progresszíven továbbfejleszteni mobil honlapunkat az Önök érdeklődésének megfelelően.

Szolgáltató: Matamo

 

Cookie: nm_carusseldwt_opel_hu

Cookie-k útján gyűjtött adatok: A session ID

Cél(ok): Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy megvizsgálják weboldalunk használatát optimalizálási célokra.

Szolgáltató: Carussel

 

Cookie: fitdetection

Cookie-k útján gyűjtött adatok: Technikai információkat gyűjt a felhasználó böngészőjével kapcsolatban, például a nézet szélességével és magasságával kapcsolatban.

Cél(ok): Ez a cookie a mobil honlaphoz használt szoftver FIT feldolgozásához fontos információkat gyűjt. (https://developer.sevenval.com/docs/)

Szolgáltató: Sevenval Technologies GmbH

 

8. Cookie-k és hasonló technológiák engedélyezése és tiltása

Számítógépének böngészőjében a menüsáv Súgója tájékoztatja a felhasználókat az alábbi témákban:

 

  • hogyan akadályozható meg új cookie elfogadása a böngészőben;
  • hogyan állítható be a böngészőben, hogy az figyelmeztetést küldjön, amikor új cookie-k érkeznek;
  • hogyan tudják teljesen letiltani a cookie-kat.

 

Ha a cookie-k le vannak tiltva, akkor a www.opel.hu honlap tartalmának jelentős része – például a Márkakereskedő keresése és a Konfigurátor – szintén le lesz tiltva, és előfordulhat, hogy a felhasználó számára releváns ajánlatok nem helyesen jelennek meg. Ennek megelőzése érdekében javasoljuk a cookie-k engedélyezését.

 

Számos online kiadvány foglalkozik a cookie-kkal, ha szeretne többet megtudni a témában. Lásd például: http://www.allaboutcookies.org

9. Kommunikáció a közösségi média hálózatokkal

Ügyfélgondozás és segítségnyújtás a közösségi média útján

 

Az Opel vállalattal közösségi média csatornáinkon keresztül is kapcsolatba léphet. Például ha üzenetet küld nekünk vagy valamit közzétesz közösségi média csatornáinkon, az üzenetében vagy posztjában található információkat felhasználhatjuk arra, hogy utánkövetést végezzünk azon üggyel kapcsolatban, amely miatt Ön kapcsolatba lépett velünk az Ön által használt közösségi média csatornán. Annak érdekében, hogy megadhassuk az Ön által kért segítséget, közvetlenül vagy privát üzenetben további információkat kérhetünk be Öntől, mint például az ügy részletei, név, e-mail, alvázszám, telefon, hely (város/ország) és/vagy a jármű márkája, modellje és gyártási éve. Az Ön által megadott információkat nem használjuk fel közvetlen marketing céljára; a szolgáltatások és termékek továbbfejlesztésére irányuló piackutatás végzése összesített (anonimizált) adatok alapján történik.

 

Ügyeljen arra, hogy posztja vagy üzenete ne tartalmazzon érzékeny adatokat, mint például faji vagy etnikai származás, politikai nézetek, vallási vagy filozófiai meggyőződések. Ügyeljen arra, hogy nyilvános közösségi média csatornán közzétett üzeneteit bárki el tudja olvasni.

 

Linkek a közösségi médiára / közösségi média bővítmények.

 

Honlapunk közösségi média hálózatokra mutató linkeket tartalmaz.

 

Annak érdekében, hogy védjük az Ön személyes adatait a honlapunk meglátogatása során, nem használunk közösségi média bővítményeket. Ehelyett HTML-linkek vannak a honlapba beágyazva, amelyek lehetővé teszik a közösségi média platformokra történő könnyű megosztást. A link beágyazása megakadályozza a különféle közösségi média hálózatok kiszolgálóival létrejövő közvetlen kapcsolatot a honlapunk egyes oldalainak megnyitásakor. A gombok egyikére kattintva egy böngészőablak nyílik meg, és átirányítja a felhasználót az adott szolgáltató webportáljára, amelyen (bejelentkezés után) használható például a „Tetszik” vagy a „Megosztás” gomb.

 

Az adatfeldolgozás céljáról és terjedelméről, az Ön személyes adatainak a szolgáltató és webportálja által történő további felhasználásáról, valamint az Ön jogairól és adatai védelmére szolgáló esetleges beállításokról további információkért olvassa el az adott szolgáltató adatvédelmi információit.

 

Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/

Twitter: http://twitter.com/privacy

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

YouTube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/impressum

10. Személyes adatairól való tájékoztatáshoz fűződő jog / Helyesbítés, letiltás és törlés

Érintettként Önt megilleti a hozzáférés joga, a törlés joga (elfelejtés joga), a feldolgozás korlátozásának joga, az adathordozhatósághoz való jog, az Önre vonatkozó személyes adatok kezelése elleni tiltakozásjoga, amely az Általános Adatvédelmi Rendelet (General Data Protection Regulation, GDPR) 6. cikk (1) e) vagy f) bekezdésén alapul, vagy ha a személyes adatot közvetlen értékesítés céljából kezelik a vonatkozó jogszabályokkal összhangban.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a fent említett jogait a jogszabályok korlátozzák, és azokat csak bizonyos körülmények között kell teljesítenünk.

 

Kérésre adatkezelőként bármikor frissíthetjük az Ön személyes adatait (pl. módosíthatjuk a címét).

 

Ha szeretne élni a fent említett jogaival, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk postai levélben: Opel Southeast Europe Kft. DPO, 2040 Budaörs, Szabadság út 117 címen vagy e-mailben: privacyrights@opel.com

 

Ha jogorvoslattal kíván élni a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság-hoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postai cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.) valamint a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bíróságokhoz fordulhat.

 

Adatvédelmi tisztviselő elérhetőségei: Marija Klaic; e-mail: marija.klaic@opel.com; postai cím: 2040 Budaörs, Szabadság út 117.

 

A hozzájárulás visszavonásának joga

 

Ön jogosult bármikor visszavonni hozzájárulását (ehhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk postai úton: Opel Southeast Europe Kft. DPO 2040 Budaörs, Szabadság út 117. vagy e-mailen: privacyrights@opel.com). A hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtti hozzájáruláson alapuló feldolgozás jogszerűségét.

11. Változások az adatvédelmi szabályzatban

Az adatvédelmi szabályzatunk jövőbeli változásai a jelen oldalon kerülnek közzétételre. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze az adatvédelmi szabályzatunkat az esetleges módosítások vagy változtatások miatt.

 

12. Kapcsolatfelvétel velünk

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel az Adatvédelmi Szakembereinkhez, kérem lépjen kapcsolatba az Opel Southeast Europe Kft.-vel (Opel Southeast Europe Kft. DPO 2040 Budaörs, Szabadság út 117)

 

A vállalat valamennyi adatát a Jogi Tudnivalók (Legal Notice) alatt találja.


Verzió: 2018. március