HASZNÁLT AUTÓK ÁTVIZSGÁLÁSA   

 

MINDENT TUDUNK OPELJÉRŐL!

HASZNÁLT AUTÓK VÁSÁRLÁS ELŐTTI ÁTVIZSGÁLÁSA

Menjen biztosra!

Leendő használt Opel vásárlók részére, a tulajdonos jelenlétében történő műszaki ellenőrzés. A használtautó-kereskedelem bizalmi kérdés. Egy több éves Opel Astra, Opel Corsa vagy Opel Meriva múltja rengeteg olyan dolgot rejthet, amelyet a gyanútlan vásárló nem tud leellenőrizni. Lehetséges, hogy taxi volt Isztambulban, de az is, hogy öt évig állt egy svájci garázsban. Éppen ezért, ha úgy dönt, hogy egy használt Opel mellett teszi le a voksát, mindenképpen megbízható helyről vásároljon! Olyan kereskedői hálózatot válasszon, amelynek a múltja és a mérete is biztosíték az autó minőségére.

 

Az Opel használt autókat is forgalmazó hálózata pontosan ilyen. Márkaszervizeinkben igénybe vehető teljes átvizsgálást követően bízunk benne, hogy bármelyik Opel modellünkre is essen a választása, az autó műszaki állapota semmilyen meglepetéssel nem fog szolgálni a vásárlást követően.

 

Előfordulhat természetesen, hogy nem a mi kínálatunkban találja meg az Önnek legjobban tetsző Opel gépjárművet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne számíthatna az Opel Márkaszervizek szakértelmére! A máshonnan beszerezni kívánt használt autó ellenőrzését is ajánlott megbízható szakemberre bízni, és természetesen erre is készen állunk. Amennyiben Opelre esett a választása, a vásárlás előtt feltétlenül keresse fel egyik Opel Márkaszervizünket, ahol a leendő Opel tulajdonosokat egyedi, vásárlás előtti műszeres átvizsgálási ajánlattal várjuk, amelynek az ára kevesebb, mint gondolná!

 

Regisztrálja gépjárművét myOpel fiókjában, mert ekkor profilja megőrzi mindazokat az adatokat, amelyekre Opelje esetleges eladásakor a vevő rákérdezhet.

 

A program keretein belüli vásárlás előtti átvizsgálás ajánlott ára: akár 4 990 Ft*

 

Ez az ajánlat kizárólagosan természetes személy vevő részére érvényes.

A programban szereplő vásárlás előtti átvizsgálás tartalma:

  • emelőn történő, megbontás nélküli 22 pontos szemrevételezéses vizsgálat,
  • festékréteg-vastagság vizsgálat,
  • műszaki átszerelési kampány ellenőrzés
  • autó szerviztörténet ellenőrzés**

Már regisztrált myOpel felhasználó? Ha igen, jelentkezzen be a myOpel.hu oldalra, hogy megtekinthesse személyes ajánlatait.

 

Még nem regisztrált? Lépjen be a myOpel világába! A myOpel segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti járművét és a szerviz szolgálatásokat valamint , élvezheti a személyre szabott ajánlatokat, szerviz időpontot egyeztethet az Ön által kiválasztott Márkaszervizben.