SKIP TO CONTENT
Ellenőrzések

ELLENŐRZÉSEK.

Értékmegőrzés szempontjából is fontos a rendszeresen karbantartott jármű. Az Ön és az Önnel együtt utazók, valamint az Opelje biztonsága érdekében bízza az Opel Márkaszervizekre az ellenőrzéseket. RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

TARTSA KIFOGÁSTALAN MŰSZAKI ÁLLAPOTBAN OPELJÉT SZAKÉRTŐINK SEGÍTSÉGÉVEL.

Járműveink kiváló teljesítményt és csúcsminőséget képviselnek. Annak érdekében, hogy ez így is maradjon, azt javasoljuk minden vezetőnek, hogy rendszeresen ellenőriztessék Opeljüket. Különösen közvetlenül évszakváltás vagy egy hosszabb út előtt jelent értékes segítséget az Opel szervizben történő átvizsgálása.

AZ OPEL BIZTONSÁGI ELLENŐRZÉS.

Az autó időnkénti átvizsgálására, a biztonság szempontjából fontos alkatrészek átnézésére több okból is szükség van. Hosszabb utak, illetve a tél beköszönte előtt a jármű és a benne ülők biztonsága miatt is ajánlott szakemberre bízni a munkálatot.

AZ OPEL AKKUMULÁTOR-ELLENŐRZÉS.

Időnként érdemes szakemberrel megnézetni a korosabb akkumulátorokat. Télen különösen ajánlott elvégeztetni ezt a feladatot, mert hidegben az út szélén maradni nem éppen felemelő érzés. Sőt, ilyen átvizsgáláskor a fagyállót és az ablakmosót is ajánlott ellenőriztetni.

FUTÓMŰ-ELLENŐRZÉS.

Az autó és az út közötti kapcsolatot a kerekek, illetve a futómű biztosítja. Minél rosszabb az út felülete, annál nagyobb az esélye a futómű meghibásodásának, és minél tovább járunk ezen a rossz minőségű úton, annál sürgetőbb lehet az autó alkatrészeinek átvizsgálása, valamint helyes beállítása, amihez ajánlott szakember segítségét igénybe venni.

AZ OPEL OLAJELLENŐRZÉS.

Az autó számára az üzemanyagnál csak egy fontosabb adalék létezik: az olaj. Kenőanyag nélkül, illetve nem megfelelő motorolaj használata esetén nemcsak a jármű, hanem a benne utazók sincsenek biztonságban. Érdemes ezért szakemberre bízni a cseréjét és az ellenőrzését is.

AZ OPEL LÉGKONDICIONÁLÓ RENDSZER ELLENŐRZÉS.

A klímaberendezés ma már szinte szériatartozék minden gépjárműben, de megfelelő működéséhez időnkénti ellenőrzés és tisztítás, valamint a pollenszűrő cseréje elengedhetetlen. Előbbi azért, hogy ne a legnagyobb melegben maradjunk hűsítés nélkül, utóbbi pedig azért, hogy a hűs levegő ne okozzon egészségügyi problémát.

PROFESSZIONÁLIS KARBANTARTÁS.

Tartsa csúcsformában Opeljét szakértőnk segítségével.

Ő ismeri a legjobban járműve technológiáját, valamint a legkorszerűbb szerszámokkal rendelkezik, amelyekkel kiváló minőségű javítást végez versenyképes árakon. Növelje járműve eladási értékét azzal, hogy a rendszeres karbantartásokat ellenőrizhető módon hivatalos Opel Márkaszervizben végezteti el!

JÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRÉS.

Szakembereink a jármű biztonságosságára és megbízhatóságára vonatkozó szempontokból ellenőrzik járművét minden szervizlátogatás alkalmával.

MŰSZAKI VIZSGA.

Keresse fel kedvenc Opel Márkaszervizét és spórolja meg a felesleges köröket!

Keresse meg az Opel szervizpartnerét