EREDETI OPEL ALKATRÉSZEK

 

Tökéletes illeszkedés és kiváló hozzáférhetőség a gyors csere érdekében

Alkatrészek karbantartáshoz

Előző
 • Az eredeti Opel akkumulátorok nem igényelnek karbantartást – nem szükséges a víz utántöltése. Arra tervezték őket, hogy hidegben is kiváló indítási képességekkel rendelkezzenek, és rövidebb távokon történő közlekedés esetén is nagyon megbízhatóak legyenek.

  Az intelligens jellemzők közé tartozik a “Magic Eye”, a töltöttségi állapotot jelző integrált eszköz, és a sav kifröccsenését megakadályozó speciális fedélszerkezet. Az akkumulátor Ca/Ca rácsait nemesfémekkel ötvözték, így növelve a töltési teljesítményt és korrózióállóbbá téve az akkumulátort. Az optimalizált rácsgeometria az elektromosság jobb áramlását is elősegíti. Az eredeti Opel akkumulátorokra kiterjesztett, 2 éves garancia vonatkozik.

 • Az eredeti Opel lapos ablaktörlől apátok a legújabb ablaktörlő-technológiát képviselik. A tartó nélküli, "lapos" kialakítású, integrált légterelőkkel felszerelt ablaktörlő lapátok kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek az egyes járművek szélvédőjéhez. Minimalizálják a szélzajt és növelik a komfortérzetet magas sebességnél, télen is jobb teljesítményt nyújtanak, hiszen nem rendelkeznek olyan központi részekkel vagy illesztésekkel, amelyek megfagyhatnának.

  Teljes egészében szintetikus gumiból készülnek, sima siklást biztosító bevonattal; minden egyes autómodellhez hitelesítették őket. Az integrált légterelőknek és az előszerelt adaptereknek köszönhetően könnyen felszerelhetők. Biztonsági okokból az Opel javasolja az ablaktörlő lapátok legalább évenként történő cseréjét.

 • Az eredeti Opel féktárcsákat a legjobb fékteljesítményre és a legrövidebb féktávolságra tervezték. Minden egyes modellhez eredeti felszereltségként lett tervezve, és a tökéletes illeszkedés és maximális tartósság tekintetében lett tesztelve.

  Féktárcsáink minden esetben eredeti felszerelés szintű minőségi felületkezeléssel vannak ellátva, amely simává és csillogóvá teszi őket, ezáltal csökkentve a fékbetét kopását és a zajt. 100%-os korrózióvédelemmel vannak ellátva. A féktárcsákat mindig párosával (tengelykészlet) kell cserélni.

 • Az eredeti Opel fékbetéteket minden egyes járműhöz eredeti felszereltségként tervezték; megfelelnek a legmagasabb teljesítmény-specifikációknak, a minőség és biztonság terén kötött bármiféle kompromisszum nélkül. Az eredeti Opel féktárcsákkal együtt alkalmazva maximális tartósságot garantálnak.

  Valamennyi összetevőt az Opel mérnökök hagyták jóvá, így ezek megfelelnek a legújabb Opel specifikációknak és kiváló minőséget garantálnak. A fékbetéteket mindig párosával (tengelykészlet) kell cserélni.

 • Az eredeti Opel szénalapú kombinált szűrőket a káros gázok, finom részecskék és kellemetlen szagok megkötésére tervezték, hogy megakadályozzák ezeknek a jármű utasterébe való bejutását. Az eredeti Opel szénalapú kombinált légszűrők különösen ajánlottak allergiások és asztmások számára. Növelik a járművezető és az utasok kényelmét a folyamatos friss levegő utánpótlás révén.

  Az eredeti Opel szénalapú kombinált légszűrők növelik a vezetési biztonságot azáltal, hogy megakadályozzák a szélvédő párásodását és megvédik a légkondicionáló és fűtőrendszereket a szennyeződésektől és az ebből adódó elhasználódástól. Az Opel az utastér-légszűrők legalább évenként történő cseréjét javasolja.

Következő
Előző
 • AKKUMULÁTOROK

 • ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK

 • FÉKTÁRCSÁK

 • FÉKBETÉTEK

 • UTASTÉR-LÉGSZŰRŐK

Következő

Alkatrészek javításhoz

Előző
 • Az eredeti Opel szélvédők előkeményített üvege tökéletes illeszkedést garantál.

  Mivel a szélvédő az autó biztonságának fontos eleme, eredeti szélvédőink törésteszten esnek át az utasok minél tökéletesebb védelmének biztosítása érdekében.

 • Az eredeti Opel lökhárítók minőségi alkatrészek, amelyek megfelelően illeszkednek és segítenek az Ön járművének eredeti megjelenését megőrizni.

  Az utángyártott alkatrészeket másolva tervezik meg, így előfordulhat, hogy további lyukak fúrása vagy az alkatrészek eltorzítása válik szükségessé a megfelelő illeszkedés érdekében. Ez eltéréseket okozhat a jármű vonalaiban, és csökkentheti annak eladási értékét. Az eredeti Opel lökhárítók törésteszten esnek át a járművön az utasok magasfokú védelmének biztosítása érdekében.

 • A sérült, túl halovány vagy kiégett világítás veszélyes közlekedési helyzetet teremthet – ezért ügyeljen rá, hogy saját maga is lásson, és mások számára is látható legyen az eredeti Opel fényszórók és izzók segítségével.

  Opel járműve legyen megfelelően kivilágítva a komfort, kényelem és legfőképpen a biztonság érdekében. Az eredeti Opel alkatrészek esetében garantált a funkcionalitás és az illeszkedés.

 • Amikor a zavartalan, hatékony teljesítmény döntő fontosságú, az eredeti Opel kerékagyak és kerékcsapágyak biztosítják az Ön által elvárt minőséget, megbízhatóságot és teljesítményt – bárhová is vezessen az útja.

  Az Opel teljes körű lefedettséggel költséghatékony javítást kínál, tökéletes illeszkedéssel. Eredeti Opel minőségi szerelőkészletek kaphatók a legtöbb modell kerékcsapágyaihoz.

 • Az eredeti Opel hűtők megbízhatók, könnyűek, korrózióállók és optimális hőátadási jellemzőkkel rendelkeznek. Az Opel minden gépjármű alkalmazáshoz teljes választékot kínál. A hűtő minden jármű hűtőrendszerének szíve. Ez közvetíti a hőt a motor hűtőfolyadékából a külső levegőbe, mialatt a hűtősapka lezárja és nyomás alatt tartja a hűtőrendszert. Az eredeti Opel hűtők tökéletes illeszkedést, formát és működést biztosítanak. Az eredeti Opel alkatrészeket törésteszteknek vetik alá az utasok optimális biztonságának biztosítása érdekében.

  Ne bízza járművét kevesebbre, mint az Opel minőségre!

 • A kiváló minőségű, jól illeszkedő, megfelelő formájú és működésű termékek megbízható és tartós teljesítményt biztosítanak. A menetstabilizáló és kezelő rendszer tartja a jármű súlyát, az úton tartja a kerekeket, és kényelmes utazást biztosít az utasok számára. A jármű felfüggesztésének rendszeres karbantartása fontos szerepet játszik a kezelhetőségi jellemzők, az útviszonyok érzékelése, illetve a vészhelyzetben való kormányozhatóság terén.

  Minden olajcsere alkalmával javasoljuk a vizuális átvizsgálás elvégzését, valamint javasolt a felfüggesztés évenként történő alapos átvizsgálása is, mivel ez mérsékli az abroncsok kopását.

Következő
Előző
 • SZÉLVÉDŐ

 • LÖKHÁRÍTÓK

 • FÉNYSZÓRÓK

 • KERÉKAGYAK ÉS CSAPÁGYAK

 • HŰTŐK

 • LENGÉSCSILLAPÍTÓK

Következő

Folyadékok

Előző
 • Az 5W-30 dexos2 az új, környezetbarát, nagy teljesítményű olaj – kivételes tisztítóerővel, kopásgátló és általános motorvédő tulajdonságokkal rendelkezik, ami még hatékonyabb üzemanyag-felhasználással párosul. Az 5W-30 dexos2 a tisztító és diszpergáló adalékanyagok megnövelt arányának köszönhetően még jobb motortisztaságot és védelmet kínál az iszap és a káros lerakódások ellen.

  Meghosszabbítja a károsanyag-kibocsátást csökkentő rendszerek (DPF és CAT) élettartamát és megőrzi a hatékonyságukat mind a dízel-, mind a benzinüzemű autók esetében, alacsony szulfáthamu-, foszfor- és kén- (SAPS) tartalmának köszönhetően. Az 5W-30 dexos2 használata alacsonyabb fogyasztást eredményez.

 • A hidraulikus fék- és kuplungrendszerek számára alkalmas eredeti Opel DOT 4+ fékfolyadék rendkívül alacsony hőmérsékleti viszkozitással rendelkezik. A legújabb ABS és ESP rendszerekkel történő használatra fejlesztették ki az azonnali fékválasz érdekében.

  A DOT 4+ fékfolyadék legalább 265°C-os száraz forrásponttal és legalább 175°C-os nedves forrásponttal rendelkezik. Hatékony korróziógátló anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, remek termikus stabilitással és kiváló korrózióvédelmi tulajdonságokkal rendelkezik. Alacsony viszkozitása szélsőséges hőmérsékleti viszonyok esetén is teljes fékezési funkciót biztosít az ABS és ESP rendszerek számára, így még nagyobb biztonságot nyújt.

 • Csak az eredeti Opel Dex-Cool tartós hűtőfolyadék biztosítja a hűtőrendszer megfelelő fagyállóságát és túlmelegedés elleni védelmét, és az adalékanyagok/gátlóanyagok megfelelő koncentrációját a korrózió, a kavitáció, a lerakódások és a habképződés ellen.

  Biztosítja a motorban használt, a hűtőfolyadéknak kitett összetevők és anyagok, pl. acél, alumínium, réz, bronz és műanyagok teljes körű, folyamatos anyagkompatibilitását. Ezt az eredeti Opel folyadékot intenzív teszteknek vetették alá és hitelesítették; az eredeti gyári jelölésű termékkel azonos specifikációnak felel meg.

 • Az eredeti Opel ablakmosó folyadék a szélvédőmosó rendszerekben egész évben használható tisztítószer-koncentrátum, amely a szélvédőmosó rendszerek védelme érdekében fagyállót tartalmaz. Valamennyi legyezőformájú mosófúvókákkal felszerelt járműnél alkalmazható és maximális tisztítóerőt kínál minimális mosási gyakoriság mellett.
  Eltávolítja a fékezés során felvert szokványos szennyeződéseket, olajat, dízelkormot, útszóró sót, szilikont és port. Ugyanakkor védi az érzékeny polikarbonát fényszórólencséket, a fényezést, a műanyag és gumi részeket. Magas minőségi specifikációi a független fogyasztói tesztek győztesévé tették.

 • Az eredeti Opel retusáló festékek a járművek eredeti színében kaphatók, és pontos egyezést biztosítanak a hagyományos, metál vagy gyöngyház/csillám fényezésekkel a kis hibák és karcolások saját kezű javításakor. A tartós, fényes készítmény ellenáll az időjárásnak és az üzemanyagnak, kiváló tapadási jellemzőkkel rendelkezik és a fokozott felületi keménységet rugalmassággal ötvözi.

  Környezetbarát termékek, hisszen 100%-ban nehézfém- és CFC-mentesek, a csomagolásuk pedig teljes mértékben újrahasznosítható. A sprayk gyermekbiztos kupakjai és öntisztító szelepei biztosítják a termékek tiszta és biztonságos használatát.

Következő
Előző
 • MOTOROLAJ

 • FÉKFOLYADÉK

 • HŰTŐFOLYADÉK

 • OPEL ABLAKMOSÓ FOLYADÉK

 • SPRAYFESTÉKEK ÉS CERUZÁK

Következő
Close

It prolongs the life and maintains the efficiency of Emission Reduction Systems (DPF and CAT) in both diesel and gasoline powered automobiles due to low sulphated ash, phosphorous and sulphur (SAPS) content. Using 5W-30dexos2 provides enhanced fuel economy benefits.

Close

Opel offers a cost effective repair with full range coverage, and perfect fit. Opel Original quality repair kits are available for most models’ wheel bearings.

Close

Opel Original Carbon Combi Filters enhance driving security by preventing screen fogging and protecting the air conditioning and heating systems from dirt and subsequent wear. Opel recommends changing the Cabin Air Filter at least once a year.

Close

All components are approved by Opel Engineering, thus adhering to the latest GM specifications and guaranteeing excellent quality. Brake pads should always be replaced in pairs (axle sets).

Close

Keep your Opel vehicle illuminated for comfort, convenience and most importantly safety. Opel Original parts guaranty functionality and fit.

Close

Imitation parts are reverse-engineered so additional holes may be drilled or the parts contorted to make them fit properly. This can cause mismatches in the vehicle's lines and reduce its resale value. Opel Original Bumpers are on-vehicle crash tested to ensure high passenger protection.

Close

The DOT 4+ brake fluid features a dry boiling point of at least 265°C and a wet boiling point of at least 175°C. It contains effective corrosion inhibitors and antioxidants, has great thermal stability and excellent corrosion protection properties. Low viscosity even at extreme temperatures guarantees full brake functions for ABS and ESP systems and provides improved security.

Close

Our discs always have an Original equipment quality finish – smooth and reflective to reduce pad wear and noise. They are 100% protected against corrosion. Brake discs should always be replaced in pairs (axle sets).

Close

The products are environmentally friendly. They are 100% free of heavy metals and CFCs and feature fully recyclable packaging. The childproof caps and self-cleaning valves for the sprays ensure a clean and secure use of the products.

Close

Made of full-synthetic rubber with smooth-glide coating, they are validated for each car model. Integrated spoilers and pre-mounted adapters make them easy to mount. For safety reasons Opel recommends you change the wiper blades at least once a year.

Close

Intelligent features include the “Magic Eye”, an integrated state-of-charge indicator, and the special lid construction that prevents acid spilling.

 

The battery’s Ca/Ca grids are alloyed with precious metals for better charge acceptance and higher corrosion-resistance. The optimized grid geometrics also allow a better flow of electricity. Opel Original Batteries come with an extended three-year warranty.

Close

It ensures full all-year-round material compatibility of all components and materials used in the engines, e.g. steel, aluminum, copper, brass and plastics exposed to coolant. This Opel Original fluid has been intensively tested and validated and has the same specification as the Original factory designated product.

Close

It removes typical dirt, oil, diesel soot, road salt, silicon and dust thrown up by braking. At the same time, it protects sensitive polycarbonate headlamp lenses, paintwork, plastic and rubber parts. Its high quality specification has made it the test winner in independent consumer tests.