Skip To Content
Szerviz 4+ program
Szerviz 4+ program
Egy négy évnél idősebb Opel is megérdemli ugyanazt az odafigyelést és magas műszaki színvonalú szerviztevékenységet, mint fiatalabb társai! 

A Szerviz 4+ programunk keretében márkaszervizeinkben Opel technológiával, Eredeti Opel Alkatrészekkel tarthatja karban autóját. munkatársaink megbízható szakértelme mellett! 

Minden, a karbantartáshoz szükséges Eredeti Opel Alkatrészre 20% alkatrész-kedvezményt és minden karbantartási műveletre 10% munkadíjkedvezményt biztosítunk.* Keresse a programban résztvevő Opel Márkaszervizeinkben is a Szerviz 4+ logóval ellátott ajánlatainkat!
 
 
A programban az első forgalombahelyezéstől számított 4 évnél idősebb Opel márkájú autók vehetnek részt, függetlenül attól, hogy az első forgalombahelyezés Magyarországon vagy külföldön történt. A program csak a fogyasztónak minősülő ügyfelek tulajdonában lévő autókra érvényes. Céges autó rendszeres karbantartásához kérjen ajánlatot Opel márkaszervizétől!
 
 
Nagyobb javításokhoz figyelmébe ajánljuk a Körforgásos Gazdaságból Származó Alkatrészeinket: Az elektronikus alkatrészek a felújítás során a legújabb szoftverfrissítést is megkapják, a nagy értékű mechanikai alkatrészeket pedig gyári technológiák segítségével újítjuk fel. A felújított alkatrészek kíváló ár-érték arányt képviselnek, mivel akár 50%-al kedvezőbb az áruk az Eredeti Opel Alkatrészekhez képest. Tudatos döntésével nem csak pénzt takarít meg, hanem meghosszabbítja autójának élettartalmát és az újrahasznosítás révén hozzájárul a természeti erőforrások megóvásához is.
*Az ajánlat visszavonásig érvényes, a résztvevő Opel Márkaszervizekben. Az ajánlat részleteiért és további információkért keresse fel Opel Márkaszervizét.