Áttekintés

Movano zárt furgon

Az Opel Movano erős, megbízható, és páratlan kényelmet kínál a vezetőnek. Számos különböző felszereltségi változatban kapható és könnyen testre szabható, így tökéletesen megfelel az Ön üzleti igényeinek.

NINCS TÚL NAGY FELADAT.

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK.

Garantált sokoldalúság.

AZ ÖN ÜZLETI IGÉNYEI SZERINT.

Megbízható üzleti partner.
A választási lehetőségek között szerepel négyféle járműössztömeg, négyféle hosszváltozat, szimpla vagy dupla hátsó kerekek, első- vagy hátsókerék-meghajtás, háromféle tetőmagasság, három teljesítményszint, 6 fokozatú manuális vagy Easytronic® sebességváltó és számos kényelmi, üzleti vagy praktikus jellemzőkkel rendelkező kiegészítő, melyekkel az Opel Movano tökéletesen az üzleti tervéhez alakítható.

FLEXTRAY KESZTYŰTARTÓ.

Minden közvetlenül elérhető helyen.
A nagy csúsztatható FlexTray kesztyűtartó akár 10,5 literes tárolóhellyel és letisztult, sima felületével megkönnyíti a felszerelés elérhető helyen való tárolását.

KÉSZ A PAPÍRMUNKA.

Vigye magával az irodáját.
Intézze el a papírmunkát anélkül, hogy vissza kellene mennie az irodába. Két USB és 12 V-os csatlakozóaljzat és számos kényelmes tárolási megoldás, például felső zárható tárolók, normál vagy csúsztatható kesztyűtartó, és 1,5 literes palackok tárolására alkalmas tartók - mindez a vezető számára könnyen elérhető helyeken. A Movano az Ön mobil irodája.

KIHÚZHATÓ ASZTAL.

Sokoldalú munkajellemzők.
Használja kis irodaként a vezetőfülkét – egy kihúzható asztallal és az utasülés előtt kihajtható pohártartós tálcával.

RAKODJON BE MINDENT.

A kemény munka terepe.

Széles, 1 270 mm méretű oldalsó tolóajtói a legrövidebb kivételével minden változat esetében lehetővé teszik egy euro-raklap oldalról történő berakodását. A teljes magasságú hátsó ajtók könnyedén megbirkóznak akár 1820 mm¹-es rakodási magassággal is. Akár 4383 mm hosszú tárgyak is berakhatók. Rakományrögzítő szemek és pontok tarták a helyén a rakományt, míg a standard, erős fém válaszfal az utasokat védik.

 

¹A H2 változat esetében.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK.