Kiemelkedő tulajdonságok
A sokoldalúság mestere: széles modellválaszték, különböző méretek
Úgy tervezték, hogy teljes körű támogatást nyújtson vállalkozásodhoz, és ugyanolyan keményen dolgozzon, mint te. Az új Movano nagy teherbírásának és sokoldalúságának köszönhetően megfelel szakmai igényeidnek és bármilyen feladattal megbirkózik. Elérhető háromféle hosszváltozatban és háromféle magasságban. Változatok sokasága alakítható ki belőle, például furgon, szimplakabinos alváz, duplakabinos alváz - plusz a gyárilag átalakított szimplakabinos és duplakabinos platós áruszállító változatok. Bármerre is járj munkaügyben, az új Movano ideális partner. 
Teret ad a munkához: sokoldalú beltér
Az új Movano megújult beltere a szakmai sikerhez szükséges praktikumot kínálja a sokoldalú mobil iroda, fejlett okosautó-funkciók és az OpelConnect rendszeren keresztül. Az Opel Movano intelligens vezetéstámogató funkciókkal, amelyek minden körülmények között biztosítják az utasok és a rakomány biztonságát. Ide tartozik az automatikus vészfékezés, holttérfigyelő, digitális visszapillantó tükör, adaptív sebességtartó és sávelhagyásjelző. 
Végezd el a munkát: kiváló adottságok
Az új Opel Movano praktikus megoldásokat kínál a modern vállalkozások kihívásaira. A Movano furgonja akár 2000 kg hasznos teherbírás, akár 4250 kg össztömeg és akár 17 m³ raktérkapacitás mellett is sziklaszilárd stabilitást és nagyszerű vezetési tulajdonságokat biztosít. Biztosítsd vállalkozásod jövőjét a raktér kiváló használhatóságával és a rakomány biztonságos tárolásával. 
Profi teljesítmény: hatékony hajtásláncok
Az új Movano modellt úgy tervezték, hogy fellendítse vállalkozásod. A nagy teljesítményű, üzemanyag-takarékos motorok kombinációjával zökkenőmentes közlekedést kínál a városi és országúti utakon egyaránt. Jelentős mérete ellenére a Movano könnyű kezelhetőséget és kiváló menetdinamikát kínál. Ezen felül tele van intelligens vezetéstámogató funkciókkal, amelyek minden körülmények között biztosítják az utasok és a rakomány biztonságát.