SKIP TO CONTENT
Áttekintés

Új Movano

Az új Movano rendelkezik az Opel híres kialakításával és praktikusságával, amelyek most speciálisabb változatokkal, megújult profi dizájnnal, továbbfejlesztett vezetőtámogató funkciókkal és nagyobb teherbírással egészültek ki. Az új Opel Movano most még inkább, mint valaha, a tökéletes német eszköz a munkához.

ISMERJE MEG AZ ÖN ÚJ MOVANO MODELLJÉT.

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK.

Rugalmasság, kényelem, képességek, hajtáslánc.

PROFESSZIONÁLIS SOKOLDALÚSÁG.

Az új Movano választék.
Az új Movano üzleti célokra készült és úgy tervezték, hogy ugyanolyan keményen dolgozzon, mint Ön. Megfelel az Ön igényeinek, mivel olyan képességekkel és sokoldalúsággal rendelkezik, hogy bármilyen feladatot el tudjon látni. A négyféle hosszváltozatban és háromféle magassággal kaphatót Movano alkalmazkodik az Ön igényeihez: változatok sokasága alakítható ki belőle, például panel van, crew van, chassis cab, chassis crew cab és platform cab - plusz a gyárilag átalakított billenőplatós, lehajtható oldalfalú és lakóautó változatok. Bármerre is járjon munkaügyben, a Movano ideális partner.

TERET BIZTOSÍT A MUNKÁNAK.

Az új Movano fülke.
Az okosan újratervezett Movano vezetőfülkében olyan teret talál, amely biztosítja azt a mindennapi életben szükséges gyakorlatiasságot, amelyre a profiknak szükségük van a sikerhez. Sokoldalú mobil iroda terület fejlett okosautó-funkciókkal az OpelConnect rendszeren keresztül. Bőséges hellyel a vezető, két utas és akár négy fős személyzet számára, az egész csapat kényelmesen utazhat. Mindenki nyugodtan autózhat az Opel Movano kiterjedt vezetéstámogató rendszereivel, többek között automatikus vészfékezéssel, holttérfigyelővel és sávelhagyás-jelzővel.

VÉGEZZE EL A MUNKÁT.

Az új Movano képességei.
Az új Opel Movano praktikus megoldásokat kínál a modern vállalkozások kihívásaira. Az új Movano még akár 2,1 tonna hasznos teherbírás, akár 4,0 tonna össztömeg és akár 17 m³ raktérkapacitás mellett is sziklaszilárd stabilitást és nagyszerű vezetési tulajdonságokat biztosít. Biztosítsa vállalkozása jövőjét a raktér kiváló használhatóságával és a rakomány biztonságos tárolásával.

PROFI TELJESÍTMÉNY.

Az új Movano hajtásláncok.
Az Opel Movano egy robusztus 2,2 literes dízelmotorral új szintre emeli a versenyképes hatékonyságot. Az Euro 6d szabványnak teljes mértékben megfelelő, alacsony súrlódású turbómotort úgy tervezték, hogy csökkentse az üzemeltetési költségeket és kiváló nyomatékot biztosítson, miközben kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot és alacsony CO₂-kibocsátást kínál.

MÉG TÖBB FELFEDEZNIVALÓ.

Szerezzen be lényeges információkat és konfiguráljon.