Skip To Content
Áttekintés

Új Astra Sports Tourer Electric

Már 16 590 000 Ft-tól

Új Astra Sports Tourer Electric

Már 16 590 000 Ft-tól
Akár 0% THM Opel finanszírozással 2. Cégeknek akár 3.600.000 Ft állami támogatással 3. Ismerd meg az Opel Elektromos Roadshow-n! 
Hatékony, felvillanyozó sokoldalúság
100% Astra Sports Tourer. 100% elektromos. Tapasztald meg a merész funkciókat, az innovatív csúcstechnológiát, a modern stílust és a sokoldalú helykínálatot - most egy teljesen elektromos motor felszabadító erejével. Bemutatjuk az új Opel Astra Sports Tourer Electric modellt.

akár  413 km*
Elektromos hatótáv
30  perc
Egyenáramú töltés 80%-ra
156  LE
Elektromos teljesítmény

A jövő elektromos és sokoldalú

Az új Opel Astra Sports Tourer Electric utat mutat a fenntartható jövő felé. A progresszív német mérnöki teljesítmény számos kiemelkedő elemével felszerelve a teljesen elektromos, helyi károsanyag-kibocsátás nélküli autózást a felszabadultság érzésével ötvözi. Magabiztos megjelenés, lenyűgöző sokoldalúság és nagyvonalú tér kombinációja a minőségi környezetben.


Tekintsd meg kedvenc színedben!


Tekintsd meg belülről!


Ilyen messzire juthatsz el az új Astra Sports Tourer Electric modellel

E-mobilitás és vezetési élmény

Felszabadító hatótáv, töltés és sok minden más
Szeretnél 100%-ban elektromos autóra váltani? Több mint 400 km-es hatótáv és 11 kW-os fedélzeti töltő alapfelszereltség - nem fogod megbánni. Olvass tovább, hogy megtudd, miről is van szó.

Biztonság és innovációk

Védelmet nyújtó technológia
Az új Opel Astra Sports Tourer Electric tele van intelligens funkciókkal, amelyeket úgy terveztek, hogy megkönnyítsék a vezetést, és gondoskodjanak a Te és a környezetedben lévők biztonságáról.

Prémium kényelem

Lépj be a komfortzónába!

Az új Opel Astra Sports Tourer Electric modell a legmagasabb szintű kényelmet, valamint tágas és sokoldalú teret kínál. Az innovatív Intelli-Space rendszernek köszönhetően intelligens tárolórekeszek vagy csomaghálók segítségével még praktikusabban pakolhatsz. Hozd ki a lehető legtöbbet az 1553 literes csomagtérből. A sík rakodópadló és a 40/20/40 arányban lehajtható hátsó üléssor az Easy-Fold funkcióval további rugalmasságot biztosít. Az automata csomagtérajtó1 megkönnyíti mindennapjaid, hogy tele kézzel se legyen nehézség az Astra csomagterét kinyitni: csak húzd el a lábad a hátsó lökhárító alatt a csomagtérajtó kinyitásához vagy bezárásához.

 

1 Külön rendelhető

Merész és letisztult formatervezés

Felszabadítóan letisztult
Merész formatervével az új Opel Astra Sports Tourer Electric egyszerűen összetéveszthetetlen. Minden vonal és ív nyilvánvalóvá teszi, hogy az autózás jövőjét képviseli. Tökéletes egyensúlyt teremt a modern életstílus dinamizmusa és sokoldalúsága között - az ikonikus Opel Vizortól® a jellegzetes szárny formájú LED hátsó lámpákig. Az izmos oldalvonalak magabiztos megjelenést kölcsönöznek az autónak, amivel kitűnik a tömegből.

Továbbfejlesztett okosautó-szolgáltatások

Maradj mindig kapcsolatban!
Az új Opel Astra Sports Tourer Electric modellt körültekintően tervezték a jobb kezelhetőség, a kényelem és a vezetési élmény érdekében. Infotainment és navigáció mellett OpelConnect rendszerrel is rendelkezik, ami annyi felfedeznivalót kínál!

Opel+ tartozékok és sok minden más

Fali töltők és sok minden más
Az új Opel Astra Sports Tourer Electric alapfelszereltségként töltőkábellel rendelkezik. Kiválasztottuk a legjobb további elektromos autó tartozékokat.

Opel Elektromos Roadshow

Próbáld ki most kötöttségek nélkül, az Opel Elektromos Roadshow-n!
Tudtad, hogy szinte minden Opel modellből kínálunk tisztán elektromos változatot? Ismerd meg elektromos modellpalettánkat az Opel Elektromos Roadshow keretében! Várunk az ország 19 különböző pontján, ahol egy helyen ismerheted meg és próbálhatod ki modellpalettánkat az elektromos Corsától az Astrán és a Mokkán át egészen a Zafira Life minibuszig.