Skip To Content
Astra modellek

Opel Astra

Válassza ki Astra modelljét

Válasszon benzines, dízel vagy plug-in hibrid változat közül vadonatúj Opel Astra modellt. Tágas Sports Tourer vagy teljesen elektromos változatban is hamarosan kapható.

Astra ötajtós plug-in hibrid

Az Astra plug-in hibrid hajtásláncával is meghatározza az új korszakot: kompromisszumok nélküli teljesítményt és hatékonyságot tesz lehetővé. Kívülről merész kialakítású - az ikonikus Opel vizorral, amely mögött a legmodernebb vezetőtámogató rendszerek kamerái és szenzorai helyezkednek el. A belső térben például a következő generációs, teljesen digitális Pure Panel® műszerfal széles képernyőkkel és ösztönös vezérléssel nyűgözi le Önt. Az ergonomikus AGR ülések¹ nyugodt vezetést biztosítanak még a hosszú utakon is.

 

¹ Külön rendelhető, vagy magasabb felszereltségi szintekhez érhető el.

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4374 mm, magasság:  1441-1470 mm, szélesség: 2062 mm

 • Csomagtér/raktér mérete: 422-1339 l

 • Max.vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1450 kg (12 %-os lejtő)/ 750 kg

Az Astra GSe

Az Astra GSe dinamikus, ugyanakkor alacsony károsanyag-kibocsátású, 225 lóerős plug-in hibrid hajtáslánccal rendelkezik, amelyet egy sor precízen hangolt sportos jellemző egészít ki, a merevített futóműtől a Performance ülésekig, a magasabb szintű Astra vezetési élmény érdekében.

 

Teljesítmény

1.6 Turbo motor 110 lóerős villanymotorral kiegészítve a kompromisszumok nélküli elektromos autózás érdekében.

 

Merész és letisztult 

Élje át a mozgásban lévő színtiszta szenvedélyt a merész és letisztult formatervezés következő generációjával.

 

Astra ötajtós

Az Opel Astra egy új korszak kezdetét jelzi - merész kialakítással és kategóriavezető technológiákkal, mint például az adaptív IntelliLux LED® Pixel fényszórók, a szemmagasságú kijelző és a félautonóm vezetést biztosító IntelliDrive rendszer. Az új benzin- és dízelmotorok egyenletes működésükkel és hatékonyságukkal nyűgöznek le, és 6 fokozatú kézi vagy 8 fokozatú automata sebességváltóval rendelhetők. A legújabb generációs, teljesen digitális Opel Pure Panel® műszerfalhoz illeszkedő belső tér a legmodernebb infotainment rendszerrel rendelkezik a zökkenőmentes telefonintegráció érdekében.

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4374 mm, magasság: 1441-1470 mm, szélesség: 2062 mm

 

 • Csomagtér/raktér mérete: 422-1339 l

 

 • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1250-1400 kg (12 %-os lejtő) / 660-680 kg

Új Astra Sports Tourer

Több térre van vágyik? Az új Astra Sports Tourer 608 literes csomagteret kínál (lehajtott ülésekkel akár 1634 litert is), valamint innovatív tárolási megoldásokat az utastér praktikus és intelligens kihasználásához. Élvezze az Astra merész, dinamikus vezetési tulajdonságait, az Ön igényeit kielégítő sokoldalúsággal ötvözve. 

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4642 mm, magasság: 1443-1480 mm, szélesség: 2062 mm

 • Csomagtér/raktér mérete: 597-1634 l

 • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1200 - 1500 kg (12% lejtő) /680 - 740 kg

Új Astra Electric. Hamarosan érkezik

Az Astra vezetési élmény felvillanyozóan új szintre lép.

Az új Astra Electric modellt jellemző magabiztos hozzáállás, a fejlett vezetési technológiák és a kibocsátásmentes, teljesen elektromos hajtáslánc ötvözése a progresszív német mérnöki munka lényege.

Az elektromos autózás a felszabadultság érzését kelti. Élvezze a lenyűgöző gyorsulást, a mindennapi használatra alkalmas hatótávot és az innovatív villámtöltési technológiát.

 

Teljesítmény

115 kW (156 LE) rendszerteljesítmény az intenzív és nyugodt vezetési élményért.

 

Hatótáv

Az új Astra Electric hatótávja a WLTP szabvány szerint akár 418 km is lehet, ami bőven elegendő a mindennapi használathoz.

 

Töltés

Egy 100 kW egyenáramú villámtöltő állomáson mindössze 26 perc alatt 80%-ra töltheti fel Astra Electric autóját.

Új Astra Sports Tourer plug-in hibrid. Hamarosan érkezik

Nem kell többé választani az agilis vagy a tágas, a nagyobb vagy az intelligensebb között. Az új Astra Sports Tourer plug-in hibrid mindkettő legjavát ötvözi, kompromisszumok nélkül. Fejlett hajtásláncok biztosítják a bevált és az innovatív hajtástechnológia minden előnyét. Belül annyi helyet kínál Önnek, amennyire csak szüksége van, valamint fejlett vezetéstámogató rendszereket és a radikális Pure Panel® kijelzőt. 

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4642 mm, magasság: 1443-1481 mm, szélesség: 2062 mm

 • Csomagtér/raktér mérete: 516-1553 l

 • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1400 kg (12% lejtő) / 750 kg

Az új Astra Sports Tourer GSe

Ugorjon szintet az autózásban! Az új Opel Astra Sports Tourer GSe a hibrid teljesítményt, a merész formatervezést és a megnövelt csomagteret ötvözi, hogy stílusosan szállíthassa mindazt, amire Önnek szüksége van

 

Sportfutómű

Az Astra Sports Tourer GSe méltó a nevéhez: merevített sportfutómű kimagasló minőségű, frekvenciafüggő lengéscsillapítással (FSD), precízen kalibrált kormányzás és Sport üzemmódban sportos motorhang jellemzi. 

 

Sokoldalúság

Gyorsabb, tágasabb és intelligensebb. A tágas, 1 553 literes kapacitást az innovatív IntelliSpace rendszer fokozza. 


Szeretne többet tudni?

Legyen mindig jól informált

Az új Opel Astra a kezdetektől hatékony. Magán vagy céges autóként is elsőosztályú nagy teljesítményű technológiája és kényelme. Azért vagyunk, hogy segítsünk a vásárlásnál, és az Opel Bank szakértői tanácsot adnak a finanszírozás, a lízingelés vagy a szolgáltatás valamennyi szempontját illetően.