Skip To Content
Skip To Content
Insignia Modellek

Opel Insignia

Válassza ki Insignia modelljét

Insignia Grand Sport

Az új Opel Insignia a német mérnöki munka mintaképe: az új Insignia Grand Sport modellt továbbfejlesztett hatékonyság, és sportos, kupé-szerű megjelenés jellemzi, valamint úttörőnek számít az opcióként rendelhető IntelliLux LED® Pixel fényszóró. Válasszon benzines vagy dízel motorjaink közül, kézi vagy automata sebességváltós kivitelben. Fedezze fel az elegáns, ergonomikus és tágas belsőteret és a prémium ergonomikus aktív bőrüléseket.

 

  • Külső méretek: teljes hossz: 4897 mm, magasság rakomány nélkül: 1455 mm, szélesség: 2093 mm
 
  • Csomagtér / raktér térfogata: 490-1450 l
 
  • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1500-2000 kg (12 %-os lejtőn)/ 730-750 kg
 
Részletek megjelenítése Konfigurálás
Insignia Sports Tourer

A német mérnöki munka eredménye, hogy Önnek egyszerűbb legyen az élete - az új Insignia Sports Tourert figyelemreméltó méretű és variálható csomagtartója sokoldalúvá és tágassá teszi. Elérhető benzin vagy dízel motorral, kézi vagy automata sebességváltós kivitelben. Élvezze az elegáns, ergonomikus és tágas belsőteret és a prémium ergonomikus aktív bőrüléseket.

 

  • Külső méretek: teljes hossz: 4986 mm, magasság rakomány nélkül: 1500 mm, szélesség: 2093 mm
 
  • Csomagtér / raktér térfogata: 560-1665 l
 
  • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1450-2000 kg (12 %-os lejtőn)/ 750 kg
 
Részletek megjelenítése Konfigurálás

Szeretne többet tudni?

Legyen mindig jól informált

Magán- vagy céges autóként is ösztönzőleg hat az új Opel Insignia elsőosztályú formatervezésével és technológiájával. Alakítsa vágyai és igényei szerint. Azért vagyunk, hogy segítsünk a vásárlásnál, márkakereskedőink szívesen adnak tanácsot a finanszírozás, a lízingelés vagy a szerviz valamennyi szempontját illetően. Használt autót, eredeti tartozékot, új keréktárcsákat vagy kézikönyvet keres? Mi mindig örömmel segítünk.