Grandland

AZ ÚJ GRANDLAND.

Nem tipikus SUV.

Kategóriaelső funkciók, innovatív technológia és erőátviteli rendszerek széles kínálata (többek között 300 LE e-AWD plug-in hibrid), valamint vadonatúj, merész és letisztult formatervezés, ami olyan jelenlétet kölcsönöz a Grandlandnek, amit nem lehet nem észrevenni. Felejtsen el mindent, amit eddig a SUV-okról tudott, mert az Opel Grandland minden, csak nem tipikus.

Configure yours from July 2021.

KÜLSŐ STÍLUSA.

MERÉSZ ÉS LETISZTULT DIZÁJN.

Az eddigi legambiciózusabb formatervezésünk, az új Grandland a merész megjelenést német mérnöki precizitással ötvözi, és ennek eredménye egy minden eddigitől eltérő SUV. Új ikonikus vizorunkkal, amely az orr-részt képezi, a Grandland egyáltalán nem hasonlít egy tipikus SUV-ra.

BELSŐ MEGJELENÉS.

INNOVATÍV ÉS HÍVOGATÓ.

Az új Grandland teljesen digitális Pure Panel interfésszel van felszerelve, amely nem csak az autó szíveként és kezelőrendszereként szolgál, hanem a szükségtelen zavaró tényezőket is kiküszöböli, mivel az Ön közvetlen igényeit helyezi előtérbe. Ez, valamint a vadonatúj belső kialakítás és a díjnyertes ergonomikus Active ülések, amelyek egyedülállóak ebben a járműkategóriában, a Grandlandet egyedülállóvá teszik a SUV-ok között.

MOTOR.

FELVILLANYOZÓ ÉS HATÉKONY.

Az új Opel Grandland nem csupán felszínes, merész formatervezés: az autó teljesítményére ugyanannyi időt és energiát fordítottak, mint a megjelenésére. A kategóriájában legjobb elektromos meghajtású plug-in hibrid változatoktól a hatékony benzines és dízel változatokig - bárki hozzájuthat álmai Grandlandjéhez.

BIZTONSÁG ÉS INNOVÁCIÓ.

GONDOSKODÓ ÉS KISZÁMÍTOTT.

A legmerészebb SUV megalkotásán túl azt is szerettük volna, hogy a legbiztonságosabb is legyen, és két legújabb, kategóriavezető innovációnkkal Ön biztos lehet benne, hogy ezt sikerült is elérnünk. Új aktív vezetéstámogató rendszerünk az adaptív sebességtartót és a sávközéptartót egyesíti, hogy félautonóm vezetési élményt nyújtson, amely minden eddiginél pihentetőbbé teszi a Grandland vezetését az autópályán. Az éjjellátó kamerarendszer pedig a gyalogosok és állatok akár száz méteres távolságból történő felismerésével javítja a vezető látását a sötétben.

IRATKOZZON FEL, ÉS LEGYEN AZ ELSŐK KÖZÖTT!

Bővebb információért iratkozzon fel. Ha szeretné közelebbről szemügyre venni az új Grandlandet, értesülni szeretne az ajánlatokról vagy elsőként szeretne tesztvezetést foglalni, iratkozzon fel a hírlevelünkre. Mi folyamatosan tájékoztatni fogjuk.