Furgonok és haszongépjárművek

OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK, SPECIÁLIS JÁRMŰVEK ÉS EGYEBEK

Logisztika, fuvarozás, terjesztés?
Opel haszongépjármű-kínálatunkban mindent megtalál a furgonoktól a duplakabinos és fülkés alvázas modelleken keresztül egészen a gyárilag vagy megbízható beszállítóknál speciálisan átalakított járművekig. Tehát: biztosan van olyan Opel furgonunk, amely tökéletesen megfelel az Ön üzleti igényeinek, valamint olyan haszongépjármű-szakértelmünk és tartozékunk, amelyek jóvoltából furgonja pontosan azt teszi, amit Ön szeretne, azaz szállítson!
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

#A MINDENNAPOK HŐSEI. OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK.

Nézze meg ezt a trükkös labdacsatát! Az F2 Freestylers megvillogtatja fantasztikus képességeit. Az Opel haszongépjárművek segítségével lenyűgözik Hummelst, Aubameyangot, Schmelzert, Weiglt és Piszczeket.
Átalakított járművek
Keressen vállalkozása igényeinek megfelelő, kiváló ár-érték arányú haszongépjárműveket vagy flottamegoldásokat, gyári-, vagy harmadik félnél átalakított járművek széles választékával. 
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK
Haszonjármű készlet
Nézzen körül a készleten lévő haszonjárművek között, szűrje keresési paramétereit igénye szerint.
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK
Szerviz
Tudjon meg többet a garanciákról, a segítségnyújtási és karbantartási szolgáltatásokról, illetve tekintse meg Opel haszongépjárműveinek kézikönyveit. 
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK
Tartozékok
Fedezze fel az eredeti Opel alkatrészeket, keréktárcsákat, abroncsokat és idénytermékeket. 
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Movano

MOVANO

Az Opel Movano élmunkás a furgonok világában. A változatok, a terhelhetőség és magasság lenyűgöző választékával a mezőny élén jár.

Vivaro

VIVARO

Háromféle hosszúságával és számtalan karosszéria-változatával a Vivaro olyan praktikus, intelligens és elegáns, hogy nehezére fog esni kiszállni belőle.

Combo Cargo

COMBO CARGO.

Példátlan sokoldalúságával, innovációival, továbbfejlesztett biztonsági rendszereivel és gazdaságos motorjaival az új Combo az az üzleti partner, amelyre várt.