Covid-19 FAQ

ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE.

Számunkra elsődleges ügyfeleink és dolgozóink egészségének megóvása.

Opel márkaszervizeink mindent megtesznek az Ön mobilitásának kellő körültekintéssel és biztonsággal történő fenntartása érdekében.

Ennek érdekében az Opel márkaszervizek az egyéni személyvédelmen és az autója érintett felületeinek takarásán túl különböző elkülönítő, távolságtartó és fertőtlenítő megoldásokat vezettek be mind a munkafelvételen, mind a gépkocsi átadás-átvételének folyamatában. Ezenkívül az új, a kialakult helyzethez igazodó szolgáltatásokat is kínálnak az Ön minél nagyobb biztonsága érdekében, ilyen lehet például gépkocsija otthonának közelében történő átvétele és visszajuttatása, vagy a higiéniai kezelések.

 
Márkaszervizeink honlapján és elérhetőségeiken folyamatosan naprakész tájékoztatást talál, illetve kérhet a kínált szolgáltatásaikról.
 

Találja meg Márkaszervizét
 

Természetesen az útmenti segélyszolgálat is rendelkezésükre áll szükség esetén.

 
Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Opel Magyarország

 

GYIK.

Nyitva tartanak a gépjármű szervizek?

A korábban érvényben lévő kijárási korlátozásokról szóló rendeletek hatálya alatt is, és azóta is állunk szervizügyfeleink rendelkezésére, hogy továbbra is mindenki megbízható, karbantartott gépjárművel végezze feladatait, közlekedjen.

Nyitva tartanak-e a Márkakereskedések?

Az Opel Márkakereskedések és Márkaszervizek a Kormány 207/2020 (V.15.) Korm. rendelet a védelmi intézkedések következő üteméről és a 211/2020 (V.16.) Korm. rendelet a fővárosi védelmi intézkedésekről szabályozásainak megfelelően újra nyitva tartanak. A védelmi intézkedések betartásával és megszokott szakértelemmel várják érdeklődő és meglévő ügyfeleinket.

Mindenki számára nyitva állnak a szervizek?

Igen, bárki felkeresheti a márkaszervizeket, igénybe veheti szolgáltatásaikat. Kérjük, hogy látogatása előtt tájékozódjon a márkaszervizek honlapján, elérhetőségein, és amennyiben bármely tünetét mutatja a koronavírusnak, kérjük, hogy saját - és mások érdekében vizsgáltassa ki magát, mielőtt autója szervizelését intézné.

Milyen beavatkozások végezhetőek el a szervizekben veszélyhelyzet idején? 

Bármely, a szerviz által kínált szolgáltatás igénybe vehető, kérjük, tájékozódjon a márkaszervizek honlapján, elérhetőségein.

A gépjárművem visszahívási kampányban érintett, vigyem szervizbe?

Igen, az Ön biztonsága elsődleges.

Nem sürgős javításra van szükség az autómon, mit tegyek az időpontfoglalásommal?

Kérjük, tájékozódjon a márkaszervize által bevezetett biztonsági intézkedésekről. Amennyiben úgy dönt, hogy nem viszi el autóját, úgy kérjük értesítse a márkaszervizt.

Sajnos a gépjárművem üzemképtelen, mit tegyek?

Az Opel Assistance útmenti segélyszolgálat továbbra is rendelkezésére áll térítésmentesen, amennyiben a szolgáltatás érvényes az Ön gépkocsijára.