Hitelesített konverziók

HITELESÍTETT KONVERZIÓK.

EGYEDI GÉPJÁRMŰVEK.

Mindig lesz olyan szűk piaci rés, amely még az Opel széles gyári kínálatából sem tölthető be. Az ilyen egyedi igényekre kialakítottunk egy megbízható specialistákból álló hálózatot. Így biztos lehet benne, hogy ellenőriztük a minőséget, és hogy az alapjárműre mindig érvényes lesz az Opel garanciája.

 

Az Opel tanúsítvánnyal látott el számos minősített partner által kínált speciális kialakítású karosszériát Európa-szerte. Keressen akár hűtőkocsit, akár mozgássérültek szállítására alkalmas járművet, mentőautót, autó- vagy lószállítót, speciális kialakítású dobozos furgont, polcos kialakítású furgont szerszámok és felszerelések biztonságos szállításához vagy bármilyen más kishaszongépjárművet, az Opel mindig ajánl megfelelő partnert Önnek.

 

Opel által tanúsított külső átalakítású haszongépjármű vásárlásakor biztos lehet benne, hogy a jármű kiállta a speciális járművekért felelős mérnöki csapat szigorú vizsgálatait, és megfelel a minőségi szabványok, a garancia és az értékesítés utáni szolgáltatások világosan megfogalmazott szabályainak, ide értve a termékfelelősséget. Ráadásul az alapmodellhez járó garancia nem veszti érvényét a tanúsítvánnyal ellátott speciális kialakítású járműveknél.

Lépjen kapcsolatba a helyi forgalmazóval