Speciális járművek

SPECIÁLIS JÁRMŰVEK.

Az Opel gyárilag kialakított speciális járművek széles választékának mindegyike számos változatban kapható, kiegészítve a furgonok és személyszállítók kínálatát. Egyedi, gyárilag kialakított speciális járműveivel az Opel megfelel a legtöbb haszongépjármű-vásárló igényeinek. Olyan speciális igények esetén, amelyeket a gyárilag kialakított termékek nem tudnak kielégíteni, az Opel számos megbízható, tanúsított átalakítási megoldásokat kínáló partnerrel dolgozik együtt. RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

OPEL SPECIÁLIS JÁRMŰVEK

Az Opel egy sor válogatott, népszerű, gyárilag épített speciális járművet kínál, hogy szélesebb ügyfélkör élvezhesse a közvetlen beszerzésű kishaszongépjárművek előnyeit. Az Opel gyárilag épített speciális járművei a Movano fülkés alvázra épülnek, és a kínálat a lehajtható oldalfalú változattól kezdve a billenőplatós modellen át a.

 

A közvetlen beszerzésű speciális járművekkel járó előnyök:

Egyszerű rendelési folyamat
„One-Stop-Shop” (mindent egy helyen)
A komplett jármű rövidebb szállítási átfutási ideje
Közvetlen szállítás, külön logisztikai költségek nélkül
Egyetlen számla
Könnyű lízingelés és finanszírozás
Teljes körű gyártói garancia
Teljes körű értékesítés utáni támogatás a kereskedőnél

Függönyponyvás áruszállító

A Movanóval az Opel különböző hosszúságú, hajtású és fülkéjű lehajtható oldalfalú furgonok választékát kínálja. Első- vagy hátsókerékhajtással, fülkés vagy duplakabinos alváz változatban, beépített szerszámhordozókkal, létrarögzítőkkel és az utasoknak biztosított kivételes kényelemmel megteremtik a hosszú, folyamatos és jövedelmező működés alapjait.

Billenőplatós kisteherautó

Erőteljes, háromirányú távirányított billentés? Az Opel Movano billenőplatós teherautóival ez nem probléma. A korszerű hidraulikához társuló strapabíró, tartós minőség mindenféle körülmények között mozgásban tartja üzleti vállalkozását.

Dobozos furgon

Előfordul, hogy a raktérméret éppolyan fontos, mint a hasznos terhelhetőség. Ilyen esetben rendelkezésre állnak az Opel Movano gyárilag épített dobozos furgonjai. Első- vagy hátsókerékhajtás, akár 22 m3-es raktér és mindazok a jellemzők és minőség, amelyet az Opel haszongépjárműveitől elvárhat.

Lépjen kapcsolatba a helyi forgalmazóval