Előző
Következő
Előző
Következő

Bluetooth® kompatibilitás

Mobil eszközeit biztonságosan és kényelmesen szeretné az autóban használni?

További információt talál a hívás kihangosításról, zenehallgatásról és egyéb lehetőségekről.

Kompatibilis mobiltelefonok

OPEL GTC ASTRA.

Fedezze fel az innovatív, dinamikus, ötüléses sportkupénkat!

Az Opel GTC Astra a városi eleganciát, a tetszetős sportos belsőt és a valódi vezetési élményt ötvözi. A legújabb motor és felfüggesztési technológia igazán mozgásba hozza Önt teljesítményével, az alapos védelem pedig minden úton fokozza a biztonságérzetet.

 

A lenyűgöző, kompakt és meglepően praktikus Opel GTC Astra egy érett sportkupé. Lássuk, mi teszi olyan különlegessé.

  • Kifinomult design
  • Kirobbanó vezetési élmény
  • Csábító komfort
  • Nagyszerű teljesítmény
  • Nagy hatású biztonság
Opel Astra GTC - Webspecial
Opel Astra OPC

Enlarge

Dinamikus külső, sportos stílus

A formabontó designt könnyű felismerni, de csaknem lehetetlen meghatározni. Nézze meg közelebbről az Opel GTC Astrát. A kompakt kupé eleganciáját újraértelmező vonalaival, széles, erőteljes kiállásával és a jellegzetes Opel design-elemekkel nemcsak a tekinteteket vonzza, de teljesítőképességben is verhetetlen.

GTC Astra 3-ajtós OPC
8 880 000 Ft-tól
GTC Astra 3-ajtós Sport
6 380 000 Ft-tól

Enlarge

Fedezze fel újra a vezetés élvezetét!

Az Opel GTC Astrát olyan technológiával látták el, amely a vezetést könnyebbé, élvezhetőbbé, és ezáltal megnyugtatóvá teszi. Városi közlekedés, vidéki terep vagy autópálya – igazi szenvedélyt ébreszt. Ez annak köszönhető, hogy mérnökeink is szeretnek vezetni.


Enlarge

Tempós és tágas

A kényelmes, kifinomult vezetőülés, a kiváló anyagok, a hatalmas poggyász- és utastér alkotta környezet méltán érdemes a GTC (Gran Turismo Coupé) címre. És természetesen ehhez adódnak az egyedi vonások, amelyekkel az Opel különlegesen egyedivé varázsolja a GTC Astrát.


Enlarge

Kapható a mókára

Az Opel GTC Astra kiemelkedően hatékony benzin- és dízelmotorjai akár 147 kW-os (200 LE) teljesítményre képesek a dinamikus stílus jegyében.


Enlarge

Biztos, pihentető és megnyugtató

A teljesítmény több, mint csupán dinamikus kezelés és kielégítő teljesítmény, kiterjed az aktív és passzív biztonsági csomagra is, amely még több örömöt visz az Opel GTC Astra vezetésének élményébe. Mindezek megóvására egy kiváló lopásgátló rendszer is rendelkezésre áll.