Előző
Következő
Előző
Következő

Letöltések

Bluetooth® kompatibilitás

Mobil eszközeit biztonságosan és kényelmesen szeretné az autóban használni?

További információt talál a hívás kihangosításról, zenehallgatásról és egyéb lehetőségekről.

Kompatibilis mobiltelefonok

OPEL MOKKA.

Erőteljes, kifinomult és üdítően új SUV.

Gömbölyded forma és markáns megjelenés határoz meg újfajta autózást. Az Opel Mokka kifinomult, modern, és bárhol otthon érzi magát.

 

Kilépne a megszokott kerékvágásból? A Mokka útra készen várja!

  • Dinamikus formaterv kívül és belül
  • Sokoldalúan növelhető tér
  • Kényelmes, csatlakozási lehetőségei kiválóak
  • Biztonságos, védelmező és támogató
  • Meggyőző futómű, takarékos motorok

Enlarge

Bárhová elkísér

Letisztult, áramvonalas formájával, komoly kiállásával és simán lekerekített vonalaival felüdítő változást ígér az Opel Mokka. Azonnal felismerhető, attraktív és hivalkodás nélkül is feltűnik.


Enlarge

Öröm használni

A jól parkolható, mégis hallatlanul pakolható, sokoldalú Opel Mokka szinte bármilyen életstílushoz megfelel. Nagyobb férőhely kell? Egyszerűen hajtsa előre az üléseket. Több tárolóhely? Tele van velük!


Enlarge

Minőség minden részletben

Az igazi elégedettség ritka az életben – ám az Opel Mokka legújabb generációs infotainment és navigációs rendszereivel csak egy választástól függ a személyre szabott tökéletesség. A nagyszerű hangzás, a lenyűgöző csatlakozási lehetőségek és a kiváló minőség ösztönös vezérelhetőséggel párosulnak. A legjobbra vágyóknak pedig itt a kifejezetten a Mokkához tervezett Bose® hangrendszer.


Enlarge

Biztonsággal körülvéve

A fejlett vezetőtámogató rendszerek, a jól bevált passzív biztonsági eszközök és az intelligens technika együttese az élmezőnybe helyezi az Opel Mokkát, és biztosan kapcsolja össze az úttal, bármerre is járjon vele. Az eredmény maximális, ötcsillagos NCAP minősítés, fölényes száz százalékkal a vezetőtámogató rendszerek kategóriájában.


Enlarge

Megbízhatóság és irányítás

Az Opel Mokkát precíz, biztonságos viselkedés, kiváló úttartás és jól irányítható, gazdaságos teljesítmény fémjelzi. A műszaki innováció és a bizonyított szakértelem ötvözete teszi tökéletesen kényelmessé, strapabíróvá és célszerűvé.


Következő lépések
Következő lépések

További információk az Opel Mokkáról