JUSSON TOVÁBB.

Hozza ki a legtöbbet Combo-e Life autójából: ismerje meg a hatótávot befolyásoló fő tényezőket és azt, miként reagáljon rájuk.

SEBESSÉG
A sebesség a hatótávot leginkább befolyásoló tényező. Pl. a folyamatos 130 km/h-es sebesség felére csökkenti a Combo-e Life hatótávját a WLTP értékhez képest. 
VEZETÉSI STÍLUS
Minden gyorsuláskor energiát veszít. S minden alkalommal, amikor hirtelen fékez, újra gyorsítania kell. Combo-e Life autója gazdaságos vezetési módja és a rekuperatív fékezés akár 15%-kal is megnövelheti a hatótávot! 
HŐKOMFORT ÉS FŰTÉS
A fűtés miatti hatótávkülönbség akár 35%-os is lehet az évszakok között, mivel az energia közvetlenül az akkumulátorból származik. A Mokka-e töltés közbeni előkondicionálása remek módja a hatótáv megőrzésének és a kényelmes utazás biztosításának. 
TIPP: A Combo-e Life megjelenített hatótávja teljesen feltöltött állapotban a maximális hatótávot mutatja. Ha változnak a hatótávot befolyásoló tényezők (pl. az Ön sebessége, vezetési stílusa, a beltér hőkomfortja), a kijelzett hatótáv alkalmazkodni fog az új körülményekhez.