E-mobilitás és vezetési élmény
Gyors és egyszerű töltés
Az Opel fejlett gyorstöltési technológiája lehetővé teszi, hogy az új Opel Astra Electric villámgyorsan feltöltődjön. A 100 kW-os egyenáramú gyorstöltés segítségével mindössze 26 perc alatt 80%-ra tölthetsz, így a hosszú utazások is gyerekjátékká válnak. Az Opel sokoldalú töltési megoldásai és technológiái megkönnyítik a feltöltést otthon és menet közben is, hogy mindig készen állj a következő kalandra.
 
Töltési tartozékok felfedezése Tudj meg többet a töltési lehetőségekről
Megéri elektromosnak lenni
Új Opel Astra Electric autódhoz többféle támogatási és bónuszösztönző program is elérhető, például pénzügyi támogatás az otthoni fali töltő telepítéséhez - egy újabb előny, ha erre az elektromos autóra váltasz. 
Tudj meg többet az állami támogatásokról Tudj meg többet a fali töltő pénzügyi támogatásáról
Felszabadító elektromosság
Emeld a vezetési élményt egy új, izgalmas szintre - autózz egyenletesen és zajmentesen, vagy taposs  bele, és fedezd fel az azonnali nyomatékelosztás izgalmát. Az új Opel Astra Electric egy új, teljesen elektromos vezetési élményt kínál, amely minden eddiginél izgalmasabbá teszi a felelősségteljes vezetést. 
Vezess a saját stílusodban
Alakítsd kedvedre a vezetési élményt: az új Opel Astra Electric 3 menetmóddal alkalmazkodik az utazáshoz, az útviszonyokhoz és a hangulathoz. A Sport mód a menetdinamikát maximalizálja, az Eco mód a hatékonyságot optimalizálja, a Normal mód pedig egyensúlyt teremt a kettő között - mindezt zéró CO₂-kibocsátás, tökéletesen hangtalan üzemelés és 170 km/órás végsebesség mellett.
 
Juss messzebbre!
Az Opel Astra Electric a legkorszerűbb regeneratív fékrendszerrel nyeri vissza a normál esetben lassításkor elvesző energiát, így még nagyobb elektromos hatótávot biztosít. Nemcsak a fékezéskor keletkező energiát nyeri vissza, hanem akkor is aktív, amikor az Astra Electric éppen gurul.
 
Szabadítsd fel az energiát
Az új Opel Astra Electric lelke egy új generációs lítium-ion akkumulátor - 102 nagy energiasűrűségű, fejlett hőkezeléssel ellátott cella, amelyek hosszú élettartamot és nagy hatótávot biztosítanak. A rendkívül kompakt és a futóműbe tökéletesen integrált rendszer alacsony súlypontot biztosít a kiemelkedő menetdinamika érdekében, anélkül, hogy ez a vezetési pozíció vagy a belső tér rovására menne.