Skip To Content
Jellemzők

Sokoldalúság

Méretek
Három különböző hosszúságban kapható. Minden Vivaro változat tökéletes egyensúlyt kínál a viszonylag kompakt külső méretek és a tágas, rendkívül rugalmas belső tér között. 

Mindössze 4,60 m-es hosszával különösen a rövid változat¹ kínál tökéletes mozgékonyságot a szűk városi utcákon és a korlátozott helyet kínáló városi területeken. Ebbe a változatba 2 euro raklap rakodható, míg a közepes és a nagy változat kapacitása 3 raklap.

 

¹ A Vivaro-e rövid változata csak Vivaro-e furgon változatban kapható.

Parkolásbarát
Az elektromos tolóajtók széles és kényelmes nyílást biztosítanak a jármű hátsó részén az utasoknak és a rakománynak, a Vivaro 1,9 m¹ alatti magassága pedig biztonságos bejutást biztosít a mélygarázsokba. 
¹Az 1,9 m alatti magasság nem vonatkozik a hosszú tengelytávú Vivaróra, illetve az 1400 kg-os maximális teherbírású változatokra.
Karosszériatípusok
A három karosszériatípusban kapható Vivaro különböző funkciók széles választékát kínálja az Ön üzleti igényeinek megfelelően. 

A zárt furgon1 azoknak való, akiknek rendszeresen rakományt kell szállítaniuk, akár három első üléssel, míg a személyszállító furgon2 akár hat ember számára is helyet biztosít hátsó üléspadjával. A padlólemezes alvázas kisteherautó3 tökéletes alapot biztosít speciális járművek széles körének.

 

13 méretben kapható: rövid, közepes vagy hosszú.

22 méretben kapható: közepes vagy hosszú.

3Csak közepes méretben kapható.

 

Rakomány

Flex cargo
Az innovatív FlexCargo® kétüléses üléspad fokozza a Vivaro rugalmasságát, rendkívül versenyképes, akár 6,6 m 3(1) -es rakteret és akár 4 m-es maximális rakodási hosszt teremtve.
 

Használja ki a 2,86 m-es maximális rakodási hossz nyújtotta előnyt a hosszú tengelytávú Vivaróban, vagy használja a FlexCargo®² válaszfalnyílást akár 4 m hosszú tárgyak szállításakor.

 

¹Válassza a Vivaro furgont nagy méretben FlexCargo® rendszerrel az akár 6,6 m³-es maximális raktérméret érdekében.

²Külön rendelhető.

Teherbírás

Csökkentse az utak számát azáltal, hogy alkalmanként többet szállít, köszönhetően a Vivaro nagyvonalú, 1400 kg-os maximális teherbírásának¹.

 

¹Külön rendelhető. A normál teherbírás 1000 kg.

 

 
Tolóajtók

A kétoldali elektromos tolóajtónak¹ és az érzékelőkkel vezérelt kézhasználat nélküli ajtónyitásnak¹ köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű teli kézzel kinyitnia Vivaróját, illetve hozzáférnie annak tágas rakteréhez.

 

¹Külön rendelhető.

 
Méretek
A versenytársak között egyedülálló módon a rövid Vivaro mindössze 4,6 m hosszú – tökéletes azok számára, akiknek rendszeresen kell városi utcákon vagy városias területeken közlekedniük.
 

Kisebb mérete ellenére a legkisebb változat is kapható magas, 1400 kg-os maximális teherbírással1. A közepes változat 4,95 m hosszú; vagy választhatja a nagy változatot több hellyel, mégis mindössze 5,3 m-es hosszal.

 

1Külön rendelhető – a standard teherbírás 1000 kg.

Okosautó-szolgáltatások

Infotainment
Találja meg a leggyorsabb útvonalat úti céljához a Vivaro hétcolos érintőképernyőjével¹ és Multimedia Navi¹ rendszerével. Férjen hozzá könnyedén okostelefonja tartalmaihoz az Android Auto™1,2 vagy Apple CarPlay™1,2 telefonkivetítés segítségével.
 

¹Külön rendelhető.

²A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto a Google Inc. védjegye.

Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és használatuk a készülék operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra.

Opel Connect
Maradjon kapcsolatban a világgal menet közben az okos technológiáknak és biztonsági rendszereknek köszönhetően. 
 • A nyugalom érzése: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információk.
 • Kényelem: távirányítású funkciók az ajtók bezárásához, a dudáláshoz és a fényszórók villogtatásához, és élvezze a töltési szolgáltatás előnyeit².
 • Okos vezetés: élvezze a nyugodt autózást a valós idejű navigációnak és az utazások kezelésének köszönhetően.

 

¹ Az OpelConnect szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

² Bevezetése 2020 végén várható.

Mobil iroda

Állítható irodai asztal
A FlexCargo® kétüléses üléspaddal¹ alakítsa Vivaróját guruló irodává, állítható irodai asztallal a vezető vagy az utas számára. 

Éljen az okostelefon-tartók/táblagéptartók¹ előnyeivel, és rögzítse eszközeit biztonságosan. Az üléspad párnái alatt¹ további tárolási lehetőségeket talál, így Ön akár 60 liter munkafelszerelést és egyéb értékes tárgyat helyezhet el.

 

¹Külön rendelhető.

Fűthető ülések

Élvezze a magasfokú kényelmet a Vivaro tágas utasterében, fűthető ülésekkel¹ az első sorban, melyek hideg időben is kellemes melegen tartják.

 

¹Külön rendelhető.

 

 
Tárolás
A nyitott műszerfali tárolódobozok, az akár 1,5 literes palackokat is befogadó ajtózsebtárolók és a hűtött kesztyűtartó mindennek helyet biztosítanak a Vivaróban.
 
Hangszigetelés
Az utasteret fokozott hangszigeteléssel láttuk el, ami még pihentetőbbé teszi a vezetést. 

Vezetéstámogató rendszerek

Vezetéstámogató csomag
Ébernek maradni nem mindig könnyű. A fáradtságjelző az első kamera és a kormánykerék adatainak segítségével elemzi a vezetési mintákat, és jelzi Önnek, ha ideje pihenőt tartani. 
A sávelhagyás-jelző felismeri, ha a Vivaro kisodródik a sávjából, és hangjelzéssel és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A fejlett adaptív fényszóró automatikusan vált távolságiról tompított fényszóróra, elkerülve a szembejövők elvakítását. Az intelligens sebességszabályzó a jelzőtábla-felismerés által jelzett sebességkorláthoz igazítja a sebességtartó beállítását.
Biztonsági csomag
Az adaptív sebességtartó folyamatosan figyeli a forgalmat, és az elöl haladó autóhoz igazítja a jármű sebességét, hogy fenntartsa a beállított követési távolságot. Ha nincs előttünk akadály, a rendszer automatikusan újra növeli a sebességet. 
A holttérfigyelő a külső tükrön vizuális jellel figyelmezteti a vezetőt a Vivaro holtterébe került járművekre, ezáltal megakadályozva a baleseteket előzési helyzetekben. A ráfutásos ütközés figyelmeztetés pásztázza az utat a jármű előtt, és figyelmezteti a vezetőt a járművekkel vagy gyalogosokkal való ütközés veszélyére. Szükség esetén az automatikus vészfékezés a vezetőtől függetlenül is lefékez, hogy megakadályozza a balesetet.
Szemmagasságú kijelző
A szegmensben egyedülálló módon a legfontosabb információk, úgy mint a sebesség és a sebességtartó adatai a vezető látómezejében jelennek meg a Vivaro szemmagasságú kijelzőjén
180 fokos tolatókamera

Tegye stresszmentessé a parkolást és a szűk helyeken való városi manőverezést a 180 fokos panoráma tolatókamerával¹, amely a hétcolos érintőképernyőn¹ jeleníti meg az autó mögötti területet.

 

¹Külön rendelhető.

 

Hatékonyság

Motorok és sebességváltók
Jusson messzebb egyetlen tankolással a Vivaro nagy teljesítményű, ugyanakkor takarékos Euro 6d-TEMP motorkínálatával , amely akár 180 LE teljesítményt, alacsony üzemeltetési költségeket, csekélyebb károsanyag-kibocsátást és maximális hatékonyságot kínál. 
Élvezze a pontos fokozatváltást és a zökkenőmentes vezetési élményt a Vivaro manuális és automata sebességváltóival.
Teljes üzemeltetési költség
Az Opel mozgásban tartja Önt a lehető legalacsonyabb költség mellett, a nap 24 órájában, az év 365 napján – ezzel növelve vállalkozása nyereségességét. 

Élvezze a költségtakarékos előnyök kombinációját:

 

 • 5 év garancia 100 000 km-ig (kiterjeszhető akár 250 000 km-ig)
 • 24 hónap kilométer-korlátozás nélküli garancia
 • 5 év átrozsdásodás elleni garanciával
 • 4500+ Opel szervizpont Európa-szerte, 3000+ haszonjármű szervizközpont
 • Opel országúti segélyszolgálattal az első évben, 40 országban
 • Garantáltan eredeti Opel alkatrészek
 • Alacsony szervizelési és karbantartási költségek
 • Hosszú szervizintervallumok: akár 2 év/50 000 km
Intelli-Grip
A Vivaro Intelli-Grip tapadásoptimalizáló rendszere a speciális, építkezésekre kifejlesztett abroncsokkal még nagyobb tapadást biztosít problémás felületeken, például sárban, homokban vagy hóban. 
4x4 speciális járművek
Válassza a Dangel 4x4 változatot ¹ a nagy teljesítményű mobilitás érdekében a kihívást jelentő útfelületeken vagy akár terepen történő közlekedéshez. 

Ezen felül 4x2 speciális járműváltozat is kapható.

 

¹Aktiválja a rendszert a Vivaro összkerékhajtású módba kapcsolásához; majd kapcsolja ki, ha vissza akar térni a kétkerékmeghajtáshoz.

Opel+ tartozékok

Önre szabva

Az eredeti Opel tartozékokkal kifejezheti önmagát, és kihozhatja a legtöbbet autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

 

A képek eltérhetnek az értékesített terméktől.

Autószőnyegek
Részletek
Légterelők
Részletek
Raktérvédő készlet
Részletek
Tetőcsomagtartó
Részletek
Tetősínek
Részletek
Vonóhorog gömbfejjel
Részletek

Következő lépések