Skip To Content
Jellemzők

Opel Combo-e Cargo

Ideje felfedezni a legfőbb jellemzőit

Rakomány

Méretek
Lenyűgöző 3440 mm-es maximális rakodási hosszával1 a Cargo kívülről kompakt, de belül rendkívül tágas. 
1 A méretek a konfiguráció függvényében eltérőek lehetnek. 3090 mm maximális rakodási hossz a standard Combóban, 3440 mm a hosszú tengelytávú Combo-e változatban nyitott elválasztó rácsozattal és lehajtott utasülésekkel.
Raktér
Akár 3,8m3(1)-es maximális rakterével a Combo-e Cargo elég hellyel rendelkezik minden szállítási igény kielégítéséhez, még a nagy méretű tárgyak is kényelmesen szállíthatók vele. 
1 A méretek a konfiguráció függvényében eltérőek lehetnek. 3090 mm maximális rakodási hossz a standard Combóban, 3440 mm a hosszú tengelytávú Combo-e változatban nyitott elválasztó rácsozattal és lehajtott utasülésekkel.
Teherbírás

A 800 kg-os nagy terhelhetőségnek köszönhetően nincs olyan rakomány a Combo-e Cargo számára, amellyel ne birkózna meg: ez tökéletes üzleti partnerré teszi. A túlterhelésjelző¹ méri a hátul elhelyezett rakományt, és aktívan figyelmezteti a vezetőt, ha a teherbírást túllépték.

 

¹Az opció csak meghatározott piacokon érhető el.

 
Rakodónyílás

A rakományelválasztó falban, az első utasülés mögött található rakodónyílás1 révén könnyedén szállíthat extra hosszú tárgyakat is.

 

1 Külön rendelhető

 
Hátsó tetőajtó

Rendkívül hosszú rakományt kell szállítania, például egy létrát? A praktikus hátsó tetőajtó1 40 fokos szögben nyílik, így a hosszabb tárgyak is biztonságosan berakodhatók.

 

1 Külön rendelhető

 
Belső tárolás
Számtalan okos tárolórekeszének köszönhetően a Combo-e Cargo elegendő hellyel rendelkezik minden felszerelése számára. 

Sokoldalúság

Üléspad

Három ember is elfér elöl az üléspadon1. Hajtsa le teljesen, ha nagyobb raktérre van szüksége, vagy alakítsa át asztallá – változtassa mobil irodává a Combo-e Cargót.

 

1 Külön rendelhető

 
Lehajtható utasülés
Amikor egyedül van úton, és csak a rakomány az egyetlen társasága, könnyen síkra hajthatja az első utasülést, hogy még rugalmasabb rakteret hozzon létre. 
Vezetőfülke válaszfal

A rakományelválasztó falak1 gondoskodnak az Ön, utasai és rakománya biztonságáról, megakadályozva a rakomány előrecsúszását az utastérbe – tömör fal vagy üvegtábla és rács formájában.

 

1 Külön rendelhető

 
Ajtók

Az egyes vagy kettős tolóajtók¹ megkönnyítik a hozzáférést a Combo-e hátuljához, és kiküszöbölik a fényezés megsérülésének veszélyét, amikor szűk helyen parkol.

 

¹Külön rendelhető.

 
Rácsok

Alakítsa kedvére a Combo-e hátulját felfelé nyíló hátsó ajtóval1 vagy aszimmetrikus, hagyományos, ablakokkal ellátott ajtókkal a jobb kilátásért. Mindegyiket úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

 

1 Külön rendelhető

 
Változatok
A Combo-e Cargo két hosszváltozatban kapható – a normál változat 4,4 m, a hosszú tengelytávú Combo-e Cargo változat pedig 4,75 m hosszú, extra raktérrel. Válassza a duplakabinos változatot a vezetővel együtt öt személy szállításához. 

Formaterv

Külső
Egy igazi Opel, amely tartós, funkcionális kialakításával német minőséget sugároz. A Combo-e Cargo tökéletesen képviseli vállalkozását. 
Belső tér
A megemelt üléspozíció, a számtalan tárolási lehetőség, az intuitív vezérlők és a rendkívüli sokoldalúság igazán sokoldalúvá teszi a Combo-e okos vezetőfülkéjét, és személyautókra jellemző kényelmet biztosít. 
LED nappali menetfények

A LED nappali menetfények1 hatékonyak, és segítenek megőrizni az Ön – és más vezetők – biztonságát az úton a nappali órákban.

 

1 Külön rendelhető

 

Biztonság és innovációk

Automatikus vészfékezés
Az automatikus vészfékezés1 gyalogosfelismeréssel figyelmezteti a vezetőt a gyalogosokkal vagy más járművekkel való ütközés veszélyére2. Ha nem reagál a vezető, az autó automatikusan fékez. 

¹Külön rendelhető.

²Automatikusan működik 5-85 km/h sebességtartományban. 0-30 km/h között az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-85 km/h sebességtartományban a rendszer legfeljebb 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek magának kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező rendszer működési sebességtartománya az érzékelt akadálytól függ (mozgó célpont: 5-85 km/h; fix célpont: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető felelőssége marad.

Sávtartó asszisztens

A sávtartó asszisztens1 sávelhagyásra figyelmeztetéssel riasztja a vezetőt, és finoman korrigálja a haladási irányt, ha Combo-e járműve váratlanul elkezd kisodródni a sávból.

 

1 Külön rendelhető

 
Sebességkorlátozás-felismerő

A sebességkorlátozás-felismerő¹ rendszer leolvassa a közlekedési táblákat, felismeri a sebességkorlátozás változásait, és ennek megfelelően figyelmezteti a vezetőt.

 

¹Külön rendelhető.

 
Biztonság és légzsákok

A vezetői légzsák minden modellben alapfelszereltség. A Crew Van modell egy első utasoldali és két oldallégzsákkal egészül ki.

A maximális védelmet biztosító hat légzsák, beleértve a függönylégzsákokat is, minden modellhez¹ opcionálisan rendelhető.

 

¹Külön rendelhető.

 
Oldalsó holttérfigyelő

Az oldalsó holttérfigyelő¹ automatikusan figyelemmel kíséri és figyelmezteti a vezetőt a párhuzamos sávokban vagy a holttérben közeledő járművekre, nagyobb biztonságot nyújtva sávváltás közben, és egy kicsivel megkönnyítve az életet.

 

¹ Külön rendelhető.

 
Lejtmenet-szabályozó

A lejtmenet-szabályozó¹ az Intelli-Grip rendszer funkciója, amely segíti a biztonságos, szabályozott és óvatos navigálást a legmeredekebb lejtőkön is a sebesség és a fékezési profil automatikus mérséklésével.

 

¹Külön rendelhető.

 
Oldalvédő

Az oldalvédő1 rendszer 12 érzékelőt használva figyelmezteti Önt vizuális és hangjelzéssel az infotainment képernyőn a lassú sebességnél való kanyarodás közben nem látható akadályokra.

 

1 Külön rendelhető

 
Körkörös látószög

A Körkörös hátsó nézet1 két kamera segítségével jeleníti meg a kisteherautó környezetét az 5" digitális képernyőn, körkörös kilátást nyújtva a vezetőnek – így a szűk parkolóhelyekre való beállás és kiállás is gyerekjáték.

 

1 Külön rendelhető

 
Tolatókamera

A tolatókamera¹ a 8"-os érintőképernyőn jeleníti meg a virtuális iránymutatásokat, hogy megkönnyítse a tolatást.

 

¹Külön rendelhető.

 
Szemmagasságú kijelző

A szemmagasságú kijelző1 olyan alapvető információkat jelenít meg a kormánykerék mögött lévő üvegen, mint például a sebesség, a navigáció és az álmosságfigyelő figyelmeztetései, így Ön a szemét az úton tarthatja.

 

1 Külön rendelhető

 
Utánfutó-stabilizáló
Az utánfutó-stabilizáló egy intelligens rendszer, amely figyeli a vontatott utánfutó stabilitását, és automatikusan beállítja a jármű sebességét a motor nyomatékának és az összkerékfékezésnek a segítségével, hogy csillapítsa a túlzott és potenciálisan veszélyes rezgéseket. 
Túlterhelés-jelző

 A nehéz rakományok szállításának biztonsága érdekében a raktérben található praktikus túlterhelés-jelző¹ figyelmeztet, ha közel van a jármű határértékének túllépése, vagy éppen túllépi azt.

 

¹Az opció csak meghatározott piacokon érhető el.

 

Okosautó-funkciók

Navigáció

A fejlett hangvezérlésű Multimedia Navi Pro1 és a teljes navigáció stressz nélkül juttatja el Önt úti céljához. Csak válassza ki úti célját, és hagyja, hogy a műholdas navigáció kiválassza az útvonalat.

 

Külön rendelhető

 
Vezeték nélküli telefontöltés

A Combo-e Cargo vezeték nélküli töltőrendszerével1 bármikor feltöltheti telefonját menet közben – kábelek nélkül.

 

1 Külön rendelhető

 
Opelconnect szolgáltatások1
Legyen még nagyobb biztonságban és maradjon kapcsolatban menet közben okos szolgáltatásokkal. 
  • A nyugalom érzése: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információk.
  • Kényelem: ajtók zárjainak bezárása / kinyitása, dudálás vagy a lámpák villogtatása távolról.
  • Okos vezetés: élvezze a nyugodt autózást a valós idejű navigációnak és az utazások kezelésének köszönhetően.

 

1 Az OpelConnect szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

Driving dynamics

Intelli-Grip

The smart Intelli-Grip1 system adapts to low-grip conditions such as driving in mud, sand or snow, and is available with five separate driving modes. 

 

Optional.

 

Szórakoztató tények

Opel+ tartozékok

Az ön egyéni igényeinek kielégítésére

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Combo Cargo autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

Következő lépések