Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


WLTP MENETCIKLUS.

A WLTP menetciklus számos szakaszból áll, amelyek az egész világ autósainak mindennapi vezetési szokásain alapulnak. Az NEDC ciklussal összehasonlítva dinamikusabb, kevesebb a megállás, és hosszabb ideig alkalmaz magasabb sebességet, tükrözve a mai vezetési helyzeteket.

 

Egy bizonyos járműtípus minden motor+sebességváltó kombinációját tesztelik a leggazdaságosabb és a legnagyobb üzemanyag-igényű járműfelszereltség mellett. Bár a WLTP bevezetése a hivatalos fogyasztási és CO2 kibocsátási értékek növekedését eredményezte, ezek az adatok már sokkal közelebb állnak a valóságban tapasztalt értékekhez.

 

Míg a jelenlegi NEDC "városban, városon kívül és vegyes" értékeket határoz meg egy elméleti vezetési profil alapján, a WLTP globális statisztikai felmérésből vett "valós" vezetési profilokat használ. A WLTP menetciklus négy különböző átlagsebességű részre oszlik: kis, közepes, nagy és nagyon nagy. Minden rész különböző vezetési szakaszokat, megállásokat, gyorsítási és fékezési szakaszokat stb. tartalmaz, amelyek mindennapi vezetési profilokat testesítenek meg. Minden motor/sebességváltó kombinációt tesztelnek a leggazdaságosabb és a legnagyobb üzemanyag-igényű felszereltséggel is.

 

Az Astrával kezdve az Opel minden egyes modellt tesztelni fog. A nyilvánosságra hozott értékek az egyes motor/sebességváltó kombinációkhoz tartozó legkisebb és legnagyobb fogyasztást határozzák meg. Ez jó támpontot ad minden modell várható napi fogyasztásához.

 

Figyelem: A WLTP menetcikluson alapuló értékeket szabványosított, előre meghatározott vezetési ciklussal, tesztpályán határozzák meg.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET