Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


MIKOR KELL ÚJRATÖLTENI?

BlueInjection rendszerrel felszerelt autókat rendszeresen újra kell tölteni AdBlue®-adalékkal a javasolt szervizintervallumok között is. De ne aggódjon, egy jelzés a műszerfalon figyelmeztetni fogja, ha alacsony az AdBlue® szintje.

 

Minden AdBlue®-tartály fel van szerelve érzékelőkkel, amelyek egy sor üzenetet küldenek, ha csökken a folyadék szintje.

 

Három intervallum van meghatározva:

  • Amikor a fennmaradó hatótáv = 2400 km (vagy kevesebb, a fogyasztástól függően) – rövid időre figyelmeztető jelzőfény jelenik meg fedélzeti számítógépen.
  • Amikor a fennmaradó hatótáv < 1750 km – figyelmeztetés jelenik meg, amely minden alkalommal ismétlődik, amikor bekapcsolja a gyújtást.
  • Amikor a fennmaradó hatótáv = 900 km – a figyelmeztetés addig villog, amíg fel nem tölti a tartályt.

 

Figyelem! Ha kiürül az AdBlue®-tartály, a rendszert teljesen fel kell tölteni ahhoz, hogy be lehessen indítani az autót.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

HOGYAN KELL ÚJRATÖLTENI AZ ADBLUE® -ADALÉKOT?

Töltse fel saját maga a kapható palackok széles választékának köszönhetően. Vagy egyszerűen látogasson el a helyi Opel márkakereskedésbe az újratöltéshez.

 

  • A betöltőnyílás a dízel üzemanyag-betöltő nyílás mellett található (illetve az Antara esetében a hátsó lökhárító nyílása mögött).
  • tartálysapka színes és kézzel nyitható.
  • A feltöltés elvégezhető minden személyautó-kompatibilis palackkal és csővéggel, amelyek számos töltőállomáson vagy outletben kaphatók. Vagy használja az egyes töltőállomásokon elérhető, kifejezetten személyautókhoz kialakított egyik AdBlue®-kutat. Ne használjon teherautókhoz / haszonjárművekhez kialakított AdBlue®-kutakat.
  • Töltse fel saját maga a kapható palackok széles választékának köszönhetően. Vagy csak látogasson el a helyi Opel márkakereskedésbe az újratöltéshez.
  • Ha kis mennyiségű AdBlue® kerül a jármű fényezésére, törölje le, és ha szükséges, öblítse le a területet vízzel.
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET