Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


MIKOR KELL ÚJRATÖLTENI?

A BlueInjection rendszerrel felszerelt autókat rendszeresen újra kell tölteni AdBlue®-adalékkal a javasolt szervizintervallumok között is. De ne aggódjon, egy jelzés a műszerfalon figyelmeztetni fogja, ha alacsony az AdBlue® szintje.

 

Minden AdBlue®-tartály fel van szerelve érzékelőkkel, amelyek egy sor üzenetet küldenek, ha alacsony a folyadék szintje.
Részletekért tekintse meg a tulajdonosi kézikönyvet.

 

Figyelem! Ha kiürül az AdBlue®-tartály, a rendszert teljesen fel kell tölteni ahhoz, hogy be lehessen indítani az autót.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

HOGYAN KELL ÚJRATÖLTENI AZ ADBLUE® -ADALÉKOT?

Töltse fel saját maga a töltőállomásokon lévő számos AdBlue®-kút egyikénél. Vagy válasszon a kapható újratöltő palackok széles választékából.

 

  • A betöltőnyílás a dízel üzemanyag-betöltőnyílás mellett van a Vivaronál, és közvetlenül a vezetőoldali ajtó mögött a Movano esetében.
  • tartálysapka színes és kézzel nyitható.
  • Az újratöltés könnyen elvégezhető a számos töltőállomáson megtalálható teherautó / haszongépjármű AdBlue®-kút egyikénél.
  • A feltöltés elvégezhető minden személyautó-kompatibilis palackkal és csővéggel is, amelyek számos töltőállomáson vagy üzletben kaphatók. Vagy egyszerűen látogasson el a helyi Opel márkakereskedésbe az újratöltéshez.
  • Ha kis mennyiségű AdBlue® kerül a jármű fényezésére, törölje le, és ha szükséges, öblítse le a területet vízzel.
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET