Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SZÉLVÉDŐ.

Az eredeti Opel szélvédők előkeményített üvege tökéletes illeszkedést garantál.

 

Mivel a szélvédő az autó biztonságának fontos eleme, eredeti szélvédőink törésteszten esnek át az utasok minél tökéletesebb védelmének biztosítása érdekében.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

LÖKHÁRÍTÓK.

Az eredeti Opel lökhárítók minőségi alkatrészek, amelyek megfelelően illeszkednek és segítenek az Ön járművének eredeti megjelenését megőrizni.

 

Az utángyártott alkatrészeket másolva tervezik meg, így előfordulhat, hogy további lyukak fúrása vagy az alkatrészek eltorzítása válik szükségessé a megfelelő illeszkedés érdekében. Ez eltéréseket okozhat a jármű vonalaiban, és csökkentheti annak eladási értékét. Az eredeti Opel lökhárítók törésteszten esnek át a járművön az utasok magasfokú védelmének biztosítása érdekében.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

FÉNYSZÓRÓK.

A sérült, túl halovány vagy kiégett világítás veszélyes közlekedési helyzetet teremthet – ezért ügyeljen rá, hogy saját maga is lásson, és mások számára is látható legyen az eredeti Opel fényszórók és izzók segítségével.

 

Opel járműve legyen megfelelően kivilágítva a komfort, kényelem és legfőképpen a biztonság érdekében. Az eredeti Opel alkatrészek esetében garantált a funkcionalitás és az illeszkedés.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

KERÉKAGYAK ÉS CSAPÁGYAK.

Amikor a zavartalan, hatékony teljesítmény döntő fontosságú, az eredeti Opel kerékagyak és kerékcsapágyak biztosítják az Ön által elvárt minőséget, megbízhatóságot és teljesítményt – bárhová is vezessen az útja.

 

Az Opel teljes körű lefedettséggel költséghatékony javítást kínál, tökéletes illeszkedéssel. Eredeti Opel minőségi szerelőkészletek kaphatók a legtöbb modell kerékcsapágyaihoz.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

HŰTŐK.

Az eredeti Opel hűtők megbízhatók, könnyűek, korrózióállók és optimális hőátadási jellemzőkkel rendelkeznek. Az Opel minden gépjármű alkalmazáshoz teljes választékot kínál. A hűtő minden jármű hűtőrendszerének szíve. Ez közvetíti a hőt a motor hűtőfolyadékából a külső levegőbe, mialatt a hűtősapka lezárja és nyomás alatt tartja a hűtőrendszert. Az eredeti Opel hűtők tökéletes illeszkedést, formát és működést biztosítanak. Az eredeti Opel alkatrészeket törésteszteknek vetik alá az utasok optimális biztonságának biztosítása érdekében.

 

Ne bízza járművét kevesebbre, mint az Opel minőségre!

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

LENGÉSCSILLAPÍTÓK.

A kiváló minőségű, jól illeszkedő, megfelelő formájú és működésű termékek megbízható és tartós teljesítményt biztosítanak. A menetstabilizáló és kezelő rendszer tartja a jármű súlyát, az úton tartja a kerekeket, és kényelmes utazást biztosít az utasok számára. A jármű felfüggesztésének rendszeres karbantartása fontos szerepet játszik a kezelhetőségi jellemzők, az útviszonyok érzékelése, illetve a vészhelyzetben való kormányozhatóság terén.

 

Minden olajcsere alkalmával javasoljuk a vizuális átvizsgálás elvégzését, valamint javasolt a felfüggesztés évenként történő alapos átvizsgálása is, mivel ez mérsékli az abroncsok kopását.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET