Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


EREDETI OPEL MOTOROLAJ.

Az 5W-30 dexos2 az új, környezetbarát, nagy teljesítményű olaj – kivételes tisztítóerővel, kopásgátló és általános motorvédő tulajdonságokkal rendelkezik, ami még hatékonyabb üzemanyag-felhasználással párosul. Az 5W-30 dexos2 a tisztító és diszpergáló adalékanyagok megnövelt arányának köszönhetően még jobb motortisztaságot és védelmet kínál az iszap és a káros lerakódások ellen.

 

Meghosszabbítja a károsanyag-kibocsátást csökkentő rendszerek (DPF és CAT) élettartamát és megőrzi a hatékonyságukat mind a dízel-, mind a benzinüzemű autók esetében, alacsony szulfáthamu-, foszfor- és kén- (SAPS) tartalmának köszönhetően. Az 5W-30 dexos2 használata alacsonyabb fogyasztást eredményez.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

FÉKFOLYADÉK.

A hidraulikus fék- és kuplungrendszerek számára alkalmas eredeti Opel DOT 4+ fékfolyadék rendkívül alacsony hőmérsékleti viszkozitással rendelkezik. A legújabb ABS és ESP rendszerekkel történő használatra fejlesztették ki az azonnali fékválasz érdekében.

 

A DOT 4+ fékfolyadék legalább 265°C-os száraz forrásponttal és legalább 175°C-os nedves forrásponttal rendelkezik. Hatékony korróziógátló anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, remek termikus stabilitással és kiváló korrózióvédelmi tulajdonságokkal rendelkezik. Alacsony viszkozitása szélsőséges hőmérsékleti viszonyok esetén is teljes fékezési funkciót biztosít az ABS és ESP rendszerek számára, így még nagyobb biztonságot nyújt.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

HŰTŐFOLYADÉK.

Csak az eredeti Opel Dex-Cool tartós hűtőfolyadék biztosítja a hűtőrendszer megfelelő fagyállóságát és túlmelegedés elleni védelmét, és az adalékanyagok/gátlóanyagok megfelelő koncentrációját a korrózió, a kavitáció, a lerakódások és a habképződés ellen.

 

Biztosítja a motorban használt, a hűtőfolyadéknak kitett összetevők és anyagok, pl. acél, alumínium, réz, bronz és műanyagok teljes körű, folyamatos anyagkompatibilitását. Ezt az eredeti Opel folyadékot intenzív teszteknek vetették alá és hitelesítették; az eredeti gyári jelölésű termékkel azonos specifikációnak felel meg.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

OPEL ABLAKMOSÓ FOLYADÉK.

Az eredeti Opel ablakmosó folyadék a szélvédőmosó rendszerekben egész évben használható tisztítószer-koncentrátum, amely a szélvédőmosó rendszerek védelme érdekében fagyállót tartalmaz. Valamennyi legyezőformájú mosófúvókákkal felszerelt járműnél alkalmazható és maximális tisztítóerőt kínál minimális mosási gyakoriság mellett.

Eltávolítja a fékezés során felvert szokványos szennyeződéseket, olajat, dízelkormot, útszóró sót, szilikont és port. Ugyanakkor védi az érzékeny polikarbonát fényszórólencséket, a fényezést, a műanyag és gumi részeket. Magas minőségi specifikációi a független fogyasztói tesztek győztesévé tették.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

SPRAYFESTÉKEK ÉS CERUZÁK.

Az eredeti Opel retusáló festékek a járművek eredeti színében kaphatók, és pontos egyezést biztosítanak a hagyományos, metál vagy gyöngyház/csillám fényezésekkel a kis hibák és karcolások saját kezű javításakor. A tartós, fényes készítmény ellenáll az időjárásnak és az üzemanyagnak, kiváló tapadási jellemzőkkel rendelkezik és a fokozott felületi keménységet rugalmassággal ötvözi.

 

Környezetbarát termékek, hisszen 100%-ban nehézfém- és CFC-mentesek, a csomagolásuk pedig teljes mértékben újrahasznosítható. A sprayk gyermekbiztos kupakjai és öntisztító szelepei biztosítják a termékek tiszta és biztonságos használatát.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET