Skip To Content
Nyári átvizsgálás

NYUGODTAN AKAROK NYARALNI, A SZEZON ELEJÉN ÁTVIZSGÁLTATOM AZ AUTÓMAT

OPEL NYÁRI ÁTVIZSGÁLÁSOK
Az autó legfontosabb alkatrészeinek és rendszereinek ellenőrzése elengedhetetlen a biztonsághoz és kényelemhez. Válassz valamelyik csomagunk közül, és bízd az autód nyár előtti átvizsgálását az Opel szakembereire!
NYÁRI 15 PONTOS ALAP ÁTVIZSGÁLÁS 9990 FT-ÉRT*

A megbontás nélküli átvizsgált pontok:

 

Kuplung és váltó működése; fékhang; karosszéria sérülések, korrózió és karcok; lámpák és izzók; ablakok és szélvédők; kormánymű; kézifék; motor hang és füst ellenőrzése; motorolaj; hűtőfolyadék hőmérséklet; segédberendezéseket hajtó szíjak állapota; tömlők, csövek, kábelek; ablaktörlő és mosó; akkumulátor töltöttség; szervízmúlt és visszahívási akciók ellenőrzése.

NYÁRI 25 PONTOS TELJES ÁTVIZSGÁLÁS 14 990 FT-ÉRT*

A megbontás nélküli további átvizsgált pontok, az Alap csomagon felül:

 

Klíma működés, pollenszűrő és legutóbbi tisztítás ellenőrzése; gumik állapota és nyomása (pótkerék is), alváz sérülések és alváz korrózió; kipufogó rendszer és katalizátor; olajteknő és váltó tömítettsége; lengéscsillapítók és felfüggesztés ellenőrzése és műszeres mérése; gumiharangok ellenőrzése (féltengely, lengéscsillapítók); folyadék szivárgás (olaj / víz / üzemanyag); főfékhenger / szervó / fékfolyadék állapota (régebbi csere esetén forráspont ellenőrzés); fékbetétek, féktárcsak és dobok megbontás nélküli szemrevételezése és fékerő műszeres mérése.

*Az ajánlat 2022.06.01-től 2022.07.31-ig vagy visszavonásig érvényes a résztvevő Opel Márkaszervizekben, bármilyen belső égésű motorral szerelt Opel gépjárműre. Az ajánlat nem érvényes plug-in hibrid és elektromos járművekre.