Előző
  • Opel | Javítások - Okos javítás

    OPEL OKOS JAVÍTÁS.

    Kőfelverődések, jégeső, karcolások és kisebb horpadások – igen, ezek bosszantóak, de a jó hír az, hogy helyreállíthatja Opelje jó megjelenését. Az Opel okos javítás gyors, költséghatékony és egyszerű módon hozza helyre a kisebb károkat.

Következő

Válassza ki márkakereskedését!

Töltse ki a lenti mezők egyikét!

AUTÓJA JAVÍTÁSÁNAK EGYSZERŰ MÓDJA.

  • Gyors, mivel az okos javítás csökkenti az állásidőt a szélvédők, fényezések vagy kárpitok helyszíni javításával.
  • A költséghatékony megoldások Önnek és nekünk is fontosak! Az Opelnél ezért mindig megpróbáljuk kijavítani a kis sérüléseket ahelyett, hogy kicserélnénk az alkatrészeket. Ezzel pénzt és időt takarítunk meg.
  • Egyszerű, mert mi egyszerűen szeretjük a dolgokat. Önnek mindössze időpontot kell kérnie az egyik okos javítást végző márkakereskedésünkben. A többiről mi gondoskodunk!
Enlarge

Üvegjavítás

Az autója szélvédőjén lévő kőfelverődések elvonják a figyelmét, ezen kívül nem néznek ki jól. Számos esetben a szélvédők javíthatók csere helyett, így ez a takarékoskodás hatékony módja. Az Opel okos javítás könnyedén helyrehozza ezeket a sérüléseket, így Ön újra forgalomba állhat és biztonságban érezheti magát – és jól nézhet ki!Enlarge

Folt javítás

Kisebb sérülések a jármű karosszériáján, parkolás közben beszerzett karcolások – ezek néha előfordulnak. Innovatív festékszóró technikánknak köszönhetően azonban gyorsan megjavítjuk a fényezésen esett nagyobb sérüléseket. A behatárolt területű fényezés-javítás rugalmas, időtakarékos és költséghatékony.


Enlarge

Kárpitjavítás

Az Opel okos javítással még a felület textúráját is szinte eredeti állapotúra állítjuk helyre. A szöveten vagy a velúrkárpiton keletkezett repedések és lyukak gyorsan eltüntethetők. Pénzt és időt takaríthat meg, ha a károsodott részeket megjavíttatja lecserélés helyett.


Enlarge

Bőr- és műanyag javítása

A részletekre is kiterjedő helyreállítás nagyon fontos az Opelnél. Okos javítás szolgáltatásunk ezért az eredeti felület megjelenését biztosítja. Egy festékkeverő rendszer gondoskodik a lehető legjobb színrekonstrukcióról. A sérült műszerfalak, ajtóburkolatok, középkonzolok és bőr borítások javíthatók az Ön megelégedésére.


Enlarge

Fényezés nélküli horpadásjavítás

Az Opelnél nem tudjuk megjósolni az időjárást. Néha lesz jégeső, néha nem. De fényezés nélküli horpadásjavítás szolgáltatásunkkal ki tudjuk javítani a kis horpadásokat – pl. a jégkárokat – anélkül, hogy fényezni kellene autóját.


Enlarge

Műanyag alkatrész javítása

A kis sérülések, például a repedések javíthatók autója műanyag részein azok kicserélése nélkül, ezáltal költséghatékony megoldást kínálva Önnek mint Opel-tulajdonosnak. A stabilitást, funkciót és megjelenést illetően a szakszerűen javított műanyag alkatrészek egyenrangúak az új alkatrészekkel.