Opel Innovation - Flexibility
Opel Innovation - AGR

Vegye le a terhet a válláról az AGR segítségével

Tudja meg, miért van a mi ergonomikus sportülésünk a legjobbak között a piacon.

Még több kényelem AGR minősítéssel
Opel  Innovation - Opel Eye

Az Ön másodpilótája: az Opel Eye

Fedezze fel a legújabb fejlesztéseket a látás és a világítás terén az Opel Eye kamera segítségével.

Vezessen biztonságosabban az Opel Eye kamerával
Opel Innovation - FlexRide

Alkalmazkodás minden körülményhez: FlexRide

A FlexRide elektronikus futóművezérlő rendszer azonnal reagál a változó körülményekre, és alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához.

Élvezze a jobb menetdinamikát

RUGALMASSÁG.

Választásainak korlátozása helyett a lehetőségek világát tárjuk fel Ön előtt. Ha ismerjük igényeit és kívánságait, új módokon tudjuk minden eddiginél sokoldalúbbá tenni autóinkat.

Enlarge

FlexDoors® – Könnyebb beszállás

A Meriva egyedi hátsó zsanéros hátsó ajtói megkönnyítik a be- és kiszállást a hátsó ülésről. A FlexDoors® nagyobb biztonságot is jelent, különösen a fiatal családoknak. A szülők könnyebben elérik a hátsó ülést, így sokkal egyszerűbb a gyermekülés becsatolása, a gyermekek pedig nagyobb biztonságban terelgethetők a be- és kiszálláskor.


Opel Innovation - FlexFix®

FlexFix® – Könnyű kerékpárszállítás

Előfordulhat, hogy Ön ugyanazon a napon autózni és kerékpározni is szeretne. De nem akarja minden alkalommal felszerelni a kerékpártartót. Ilyenkor jön jól a beépített FlexFix® kerékpárszállító rendszer.

 

A FlexFix® hátsó szállítórendszer egyszerűen, fiókként húzható ki a lökhárítóból, így nem foglal helyet az Ön garázsában vagy otthonában. Két 18–28 col kerékméretű kerékpár is ráfér, és alacsony elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül könnyű rá felpakolni.


Enlarge

FlexSpace® – Rafináltan sokoldalú ülésrendszer

Az első Merivában bemutatott FlexSpace® hátsó ülésrendszer további fejlesztésen ment át: még kisebb erőfeszítéssel lehet különböző pozíciókba állítani vagy lehajtani az üléseket. A rendkívül ügyes ülésrendszer révén az ötszemélyes Meriva könnyen alakítható négy-, három- vagy kétüléses autóvá – méghozzá az ülések eltávolítása nélkül!


Enlarge

Szalon üléselrendezés

A szalon üléselrendezés maximalizálja az Opel Zafira Tourer tágasságát és luxusát azáltal, hogy a háromüléses második üléssor szinte pillanatok alatt két rendkívül kényelmes, fotelszerű üléssé alakítható. Az eredmény egy szupertágas, luxuskivitelű felsővezetői limuzin.


Enlarge

FlexRail® – Szervezésben zseni

A FlexRail® középkonzol az első ülések közötti helyet variálható tárolórendszerré alakítja. A kivehető és cserélhető csúsztatható egységek kényelmes és rugalmas tárolást tesznek lehetővé, így bőven van hely a mindennapi tárgyaknak.


Enlarge

Harminc hasznos tárolási megoldás

Állandóan új megoldásokat fejlesztünk ki, hogy Ön könnyen elhelyezhesse és tárolhassa magával vitt tárgyait. Például a Meriva még a korábbinál is több tárolót kínál, és akár harminc könnyen hozzáférhető hely áll rendelkezésre. A könnyen elérhető, rugalmas és praktikus méretű tárolóhelyeket több száz ügyfél válasza alapján alakítottuk ki, akiket arról kérdeztünk, hogy mit visznek magukkal és használnak leggyakrabban az autóban. A tárolási megoldások közé tartoznak az első ajtózsebek a 1,5 literes PET-palacktartóval, a vezetőülés alatti tárolódoboz és a forradalmi FlexRail® konzolrendszer.


Enlarge

Flex Floor – Könnyebb tárolás

A Flex Floor könnyedén alkalmazkodik az Ön szállítási igényeihez. Középső állásban az erős Flex Floor panel és a ledöntött hátsó ülések teljesen sík, meghosszabbított rakodópadlót képeznek. A panel lesüllyeszthető a lehető legnagyobb rakodási magasság eléréséhez, vagy a hátsó küszöbbel egy szintbe emelhető a könnyebb ki- és bepakoláshoz.


Enlarge

FlexFold – Tér egyetlen gombnyomásra

Le szeretné dönteni a hátsó üléseket, miközben a csomagtérajtónál tartózkodik? Csak nyomja meg a FlexFold kapcsolókat, és rakodja be a poggyászt (500–1550 literes kapacitás). Egyszerű, de praktikus megoldás, amely a szegmensben először az Astra Sports Toureren jelent meg.


Easy Access fedél – Érintésre működik

Az egyszerű érintés segítségével mozgatható Easy Access fedéllel Ön gyorsabban és könnyebben hozzáfér a dolgaihoz. A fedél visszazárásához elég csak meghúzni, és máris visszaáll alaphelyzetbe.