Opel Innovation - Comfort and Convenience
Opel Innovation - FlexSpace®

FlexSpace®

A rendkívül ügyes ülésrendszer segítségével teljesen megváltoztathatja az utastér elrendezését anélkül, hogy akár egy ülést is el kellene távolítania.

További részletek a térről és a rugalmasságról
Opel  Innovation - Advanced Park Assist

Fejlett parkolóasszisztens

Felismeri a megfelelő parkolóhelyet, és segít beállni.

Biztonságos és könnyű parkolás
Experience Opel - HMI & Infotainment

IntelliLink

A kijelző és az okostelefon legfontosabb funkciói megjelennek autója érintőképernyőjén.

Az autó és az okostelefon találkozása

KOMFORT ÉS KÉNYELEM.

A csábítóan kényelmes minőségi ülések, a műszerek jól áttekinthető elrendezése, a rengeteg tárolóhely – ez mind segít abban, hogy az utazás sokkal kényelmesebb legyen. Azonban itt nemcsak a felszerelésről van szó, hanem a felfüggesztésről, az erőátviteli rendszerekről és az általános ergonómiáról is – valójában arról a törődésről, amely minden részletben ott rejlik.

Opel Innovation - AGR

Pihentesse hátát az ergonomikus AGR sportülésben

Az ergonomikus sportülések az iparágban elérhető legjobb beállítási lehetőségeket biztosítják, így bármilyen termetű vezető és utas megtalálhatja a kényelmes utazáshoz ideális ülőhelyzetet . Az ülés a hátfájdalmak kezelésére szakosodott orvosok és terapeuták csoportjától (AGR) kapott tanúsítványt.


Enlarge

Fűthető kormánykerék a hideg ujjak ellen

Csak kapcsolja be a funkciót a középkonzolon, és máris szépen felmelegszik a keze a kormánykeréken, bármilyen hideg is van odakinn. A fűthető kormánykerék fűthető első ülésekkel kombinálva kapható.