Előző
  • Opel | HMI & Infotainment - ADAM IntelliLink

    ADAM IntelliLink.

    Soha nincs egyedül vezetés közben, ha ott van Önnel az Opel információs és szórakoztató rendszer. Mindig szórakoztató, átfogóan informatív, és Bluetooth®, USB és aux-in bemenet útján biztosítja a kapcsolatot a külvilággal – tökéletes útitárs.

Következő
Opel - Passion for Innovation

Innováció

Fedezze fel számtalan módját, hogyan fordíthatja a saját javára innovatív szellemiségünket.

Lépjen be az új megoldások világába

Formatervezés

Mindenki nyer, ha a forma és a funkció tökéletesen összeillik. Nézze meg, hogyan csináljuk.

Fedezze fel az új formanyelvet

Fenntartható mobilitás

Környezetbarát és üzemanyag-takarékos technikák.

Hogyan csökkenthetjük az Ön ökológiai lábnyomát?

AZ INFOTAINMENT JÖVŐJE.

A sokféleképpen csatlakoztatható IntelliLink integrálja az Ön okostelefonját, a jármű kezelőszervei útján biztonságos és ösztönös használatot tesz lehetővé.

Enlarge

ADAM és Siri Eyes Free iPhone-on keresztül

„Olvasd fel az üzenetet." – „Éva üzeni: úton vagyok. HAMAROSAN TALÁLKOZUNK.'"

 

Játsszon le egy zeneszámot, indítson telefonhívást vagy küldjön üzenetet – miközben a szeme az úton marad, a keze pedig a kormánykeréken. Siri Eyes Free – az intelligens személyi asszisztens az Ön iPhone-ján keresztül integrálódik az ADAM-ba, hogy még élvezetesebbé és biztonságosabbá tegye az Ön utazását. Az ADAM kormánykerekén található gombbal az iPhone* tulajdonosok megkérhetik a Siri-t, hogy hívjon fel valakit, játsszon zenét, olvasson fel vagy írjon szöveges üzeneteket vagy e-maileket, játssza le az új értesítéseket, adjon útbaigazítást, írjon emlékeztetőket és még sok minden mást. Az ADAM FlexDock tartóban Ön elöl, központi helyen tárolhatja Apple készülékét*, a Siri Eyes Free segítségével hangvezérléssel használhatja az Apple Maps részletes navigációs rendszerét, és megkérdezheti: „Ott vagyunk már?”


Opel | HMI & Infotainment - IntelliLink

Az életet megkönnyítő alkalmazások

Az Ön okostelefonja és az IntelliLink együttesen új dimenziót visz a média világába. Olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint a BringGo és a Stitcher, lehetővé válik a navigáció egész Európában, és elérhető lesz a Podcast internetes rádió. Bluetooth® vagy USB útján megjeleníthető az Ön okostelefonjának kijelzője a jármű nagy infotainment képernyőjén, és érintőképernyővel, vagy a kormánykeréken található kezelőszervekkel vezérelhető. Még több alkalmazásra számíthat a jövőben.

*A következőkkel kompatibilis: Apple iPhone 4S és iPhone 5, Apple iPad (3. és 4. generáció) és iPad Mini, Apple iPod touch (4. generáció).