Opel Design - Interior Design
Exterior Design - New design language

Új formanyelv

Nézze meg, hogy mit kapunk, ha az érzelem és a technika találkozik.

Fedezze fel az Opel külső formatervezését
Experience Opel - HMI & Infotainment

Kezelőfelület és infotainment

Önnel és Önért továbbfejlesztett technika, áttekinthető megjelenítés, könnyű elérhetőség és használhatóság.

Az autó és az okostelefon találkozása

A SZÉPSÉG BELÜLRŐL FAKAD.

Bármennyire is vonzó egy autó kívülről, vezetőként Ön főként belülről látja. Sok időt tölt el a kormánykerék mögött. Ezért mindennek a megfelelő helyen kell lennie az autóban. Mert ez az a hely, ahol Ön igazán értékelni fogja a formatervezés minőségét – az anyagokat és a berendezéseket.

Enlarge

Jellegzetes formák a belső térben

A külső számos merész formatervezési eleme visszaköszön az autó belsejében is: a szárny és a penge formák például újraértelmezve, lekerekített formákban jelennek meg, amelyek a védettség és a kényelem érzését közvetítik, miközben sok teret is teremtenek.


Enlarge

Minőségi anyagok az Ön kényelmére

Egy Opel belseje nagyon különleges kialakítású tér. Nagy gondot fordítunk a puha tapintás élményére az autó belsejében. Az összes anyag együttes hatása gondoskodik a harmonikus és kellemes légkörről Önnek és utasainak. Minden, amihez hozzáér, finom és puha tapintású.

Az anyagok kiváló minősége magától értetődő a puha tapintású felületeken, texturált paneleken, minőségi dekorelemeken, krómozott díszítőelemeken, a vezérlőgombokon és kapcsolókon is. A különleges nanotechnológiájú bevonat hatására a szövetek szennyeződést taszító és vízálló tulajdonságúak lesznek, miközben "lélegző" minőségük nem változik.


Enlarge

Ergonomikus vezetőhely

Ha beül egy Opelbe, tapasztalhatja, hogy kényelmesen és könnyedén uralja az autót. Az ülések kiválóan tartanak az iparágban elérhető legjobb beállítási tartományoknak köszönhetően. A műszerek tisztán láthatók, a kezelőelemek pedig könnyen elérhető távolságban vannak. A középkonzol a vezető felé van megdöntve, így még jobb a láthatóság és az elérhetőség. Mindennek megvan a maga helye; a praktikus tárolóhelyek könnyedén elnyelik a mindennapi használati tárgyakat.