Opel, Onstar, MyOnStar

HOGYAN ÉLVEZHETI TOVÁBB AZ ONSTART?

Ha nem fizet elő, elveszíti az OnStar1,2 minden előnyét. De ne aggódjon: könnyen megrendelheti az OnStar-szolgáltatások³ folytatását. Két lehetősége van:

1. lehetőség: Lépjen be az OnStar-portálra hozzáférési adataival, és válassza ki az "OnStar-csomagok" menüpontot az OnStar szolgáltatási csomag megvásárlásához. Fizessen elő most az OnStar-portál útján! Link az OnStar-portálra.
2. lehetőség: Nyomja meg a kék Szolgáltatás gombot autójában, és beszéljen egy OnStar-tanácsadóval. Segítenek megrendelni az OnStar-szolgáltatások meghosszabbítását.

 

Ha havi előfizetést választ, az OnStar díja havonta 3 100 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t). Az éves előfizetés kedvező árú, mindössze 31 000 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t).3

Opel, OnStar, MyOnStar, Infotainment

HOZZA KI A LEGTÖBBET OKOSAUTÓJÁBÓL!

Autója egyik prémium infotainment rendszerünkkel van felszerelve? Hozza ki a legtöbbet az élményből! Tudjon meg többet arról, milyen könnyű kihasználni az összes innovatív jellemző előnyeit – videóinkat elérheti az alábbi linkre kattintva.

Előző
 • HOGYAN CSINÁLJAM – NAVI 900 INTELLILINK

 • HOGYAN CSINÁLJAM – NAVI 900 INTELLILINK

 • Opel, OnStar, MyOnStar, How To Videos

  HOGYAN CSINÁLJAM - R 4.0 INTELLILINK

Következő

HOGYAN CSATLAKOZZON AZ ONSTARHOZ?


OnStar gombok autójában


Az Ön okostelefon-alkalmazása


Elég egy hívás

Close
Opel OnStar - Get The Smartphone App

Az Ön okostelefon-alkalmazása

 

Utazása a mobiltelefonján kezdődik: nyissa ki autóját és ellenőrizze az olajélettartamot – még mielőtt beülne az autóba! Az OnStar myOpel-alkalmazása akkor is segít, ha elfelejtette, hol parkolta le Opeljét – csak szólaltassa meg a kürtöt és villogtassa a fényszórót távirányítással, így autója emlékeztetni fogja.

 

Az OnStar myOpel-alkalmazása1 a következőket nyújtja:

 

 • Bárhonnan kapcsolatba léphet az OnStarral
 • Lekérhet fontos járműadatokat, például az abroncsnyomást
 • Bezárhatja vagy kinyithatja autóját2
 • Meghatározhatja járműve helyzetét online
 • Fényszóró-villantással vagy kürtöléssel könnyen megtalálja járművét
 • Könnyedén elküldheti az úti cél címét a beépített Opel navigációs rendszerbe3
 • Az összes OnStar myOpel-alkalmazás szolgáltatásainak kihasználásához4 myOpel-fiókot hozunk létre regisztrációját követően

Az OnStar okostelefonos használatához csak töltse le a myOpel-alkalmazást a Google Play Store áruházból. Ha iPhone készüléket használ, az AppStore áruházban találja a myOpel-alkalmazást.

1 A myOpel-alkalmazás funkcióihoz aktív OnStar-fiókra van szükség, valamint mobilhálózati- és GPS lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. A szerződési feltételek érvényesek. Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez vagy OnStar-csomagokhoz. A szerződési feltételek számítanak.

2 A távirányítású központi zár jelenleg nem kapható a Merivához.

3 Az úti cél letöltés nem kapható az ADAM, Corsa és KARL modellekhez. Ehhez a szolgáltatáshoz beépített Opel navigációs egység és térképadatok szükségesek.

4 Aktív OnStar-előfizetés nélkül nem élvezheti az OnStar-szolgáltatásokat a myOpel-alkalmazásban.

Close
Opel OnStar - A direct call

Elég egy hívás

 

Nyomja meg a kék Szolgáltatás gombot autójában vagy hívjon fel minket, és beszéljen egy OnStar-tanácsadóval.

 

Az OnStar számos európai országban is elérhető a nap 24 órájában – természetesen az Ön által választott nyelven.¹

 

¹Annak érdekében, hogy hívására minél gyorsabban reagáljunk, rendkívüli körülmények között előfordulhat, hogy először egy angol nyelvű tanácsadót kapcsolunk.

Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

OnStar gombok autójában

Három gomb biztosítja autójában az átfogó OnStar-szolgáltatásokat. Így mindig rendelkezésére állunk – kivéve ha megnyomja a fekete gombot és eltűnik.

A vezetőfülkében lévő három gomb közvetlen hozzáférést biztosít az OnStarhoz:

 

 • A kék Szolgáltatás gombbal azonnal kapcsolatba léphet egy OnStar-tanácsadóval – ily módon használhatja a legtöbb OnStar-szolgáltatást.
 • Vészhelyzet esetén nyomja meg a piros SOS gombot. Azonnal kapcsolják egy OnStar-tanácsadóhoz, aki segít, amilyen gyorsan csak lehet.
 • Ha körülbelül öt másodpercre megnyomja a Magánszféra gombot, az OnStar a továbbiakban nem határozza meg járműve helyzetét – kivéve a vészhelyzeteket, például balesetet vagy autólopást.
Close

¹Ha a kipróbálási időszak után nem vásárol OnStar-előfizetést, nem fogja tudni többé használni az OnStar-szolgáltatásokat, és nem fér hozzá az OnStar-funkciókhoz a myOpel-alkalmazásban. Aktív OnStar-előfizetés nélkül is megkapja azonban további négy évig a havi járműdiagnosztikai e-mailt, ha nem iratkozott le róla.


²Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati és GPS lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar-előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.


³Ha autójára még nem járt le az Opel útmenti segélyszolgálat szolgáltatási időtartama, az OnStar ingyenes útmenti segélyszolgálatot biztosít. Ha autójára már lejárt az Opel útmenti segélyszolgálat szolgáltatási időtartama, az Opel Assistance díjat számolhat fel a szolgáltatásáért.