MyOnStar

HOGYAN ÉLVEZHETI TOVÁBB AZ ONSTART?

Ha nem fizet elő, elveszíti az OnStar 1,2 minden előnyét. De ne aggódjon: könnyen megrendelheti az OnStar-szolgáltatások 3 folytatását. Két lehetősége van:

Árazás.

Ha havi előfizetést választ, az OnStar díja havonta 3 100 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t). Az éves előfizetés kedvező árú, mindössze 31 000 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t). 3

1. lehetőség.

Lépjen be az OnStar-portálra hozzáférési adataival, és válassza ki az "OnStar-csomagok" menüpontot az OnStar szolgáltatási csomag megvásárlásához. Fizessen elő most az OnStar-portál útján! Link az OnStar-portálra.

2. lehetőség.

Nyomja meg a kék Szolgáltatás gombot autójában, és beszéljen egy OnStar-tanácsadóval. Segítenek megrendelni az OnStar-szolgáltatások meghosszabbítását.

1 Ha a kipróbálási időszak után nem vásárol OnStar-előfizetést, nem fogja tudni többé használni az OnStar-szolgáltatásokat, és nem fér hozzá az OnStar-funkciókhoz a myOpel-alkalmazásban. Aktív OnStar-előfizetés nélkül is megkapja azonban további négy évig a havi járműdiagnosztikai e-mailt, ha nem iratkozott le róla.

 

2 Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati és GPS lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar-előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.

 

3 Ha autójára még nem járt le az Opel útmenti segélyszolgálat szolgáltatási időtartama, az OnStar ingyenes útmenti segélyszolgálatot biztosít. Ha autójára már lejárt az Opel útmenti segélyszolgálat szolgáltatási időtartama, az Opel Assistance díjat számolhat fel a szolgáltatásáért.

ONSTAR-FIÓK.

INFOTAINMENT.

HOZZA KI A LEGTÖBBET OKOSAUTÓJÁBÓL!

Autója egyik prémium infotainment rendszerünkkel van felszerelve? Hozza ki a legtöbbet az élményből! Tudjon meg többet arról, milyen könnyű kihasználni az összes innovatív jellemző előnyeit – videóinkat elérheti az alábbi linkre kattintva.

HOGYAN CSATLAKOZZON AZ ONSTARHOZ?