Kérje az OnStart

ÉRDEKLŐDIK EGY ONSTARRAL FELSZERELT OPEL IRÁNT?

  1. Alakítsa kedvére OnStarral felszerelt Opeljét. Az OnStar opcióként szinte valamennyi új Opel modellhez elérhető, bizonyos felszereltségi szinteken pedig alapfelszerelés.
  2. Ha már megvette új Opeljét, szervizpartnerének mindössze néhány adatra van szüksége – például az Ön e-mail címére – az Ön előzetes OnStar-regisztrációjánal elvégzéséhez.
  3. Amint befejezte a regisztrációt, üljön be autójába, és nyomja meg először a kék Szolgáltatás gombot az OnStar-élmény megkezdéséhez!

 

A legjobb az egészben, hogy az OnStar-szolgáltatások ingyenesek az első 12 hónapban1!

 

1 Kivéve a Wi-Fi Hotspotot, melynek esetében – amint elérhető lesz – az ingyenes kipróbálási időszak 3 hónap vagy 3 GB (amelyiket először eléri). A 12 hónapos ingyenes kipróbálási időszak után eldöntheti, hogy kéri-e továbbra is az OnStar-szolgáltatásokat. Ez már díjköteles. Minden ingyenes próbaidőszak az első forgalomba helyezéssel vagy az Opel márkakereskedő általi leszállítással kezdődik (amelyik előbb bekövetkezik), az ügyfél aktiválásától függetlenül.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

OPELJÉBEN MÁR VANNAK ONSTAR-GOMBOK?

Ha Opeljében már vannak OnStar-gombok, de még nem aktiválta az OnStart, csak nyomja meg a kék gombot az OnStar-szolgáltatás ingyenes kipróbálásához! Egyszerű: egy OnStar-tanácsadó segít az OnStar aktiválásában.

 

Ha élvezte az ingyenes OnStar kipróbálási időszakot és a továbbiakban is élvezni szeretné az OnStar előnyeit, csak iratkozzon fel.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

ELLENŐRIZZE AZ ONSTAR ELÉRHETŐSÉGÉT EURÓPÁBAN.

NYELVEK ELÉRHETŐSÉGE.

Az OnStarral soha nem lesznek nyelvi problémái. Az OnStar-szolgáltatások az Ön által választott nyelven érhetők el.1

 

Az OnStar nyelve az Ön infotainment-rendszerének nyelvéhez van kötve. A nyelv kiválasztásához lépjen infotainment készüléke KEZDŐOLDALÁRA, és válassza ki a BEÁLLÍTÁSOK elemet. Majd válassza ki a kívánt nyelvet.2

 

Az OnStar az alábbi nyelveken érhető el:

bolgár

cseh

dán

holland

angol

finn

francia

német

görög

magyar

olasz

norvég 

lengyel 

portugál

román

szlovák

szlovén

spanyol

svéd

1 Annak érdekében, hogy hívására minél gyorsabban reagáljunk, rendkívüli körülmények között előfordulhat, hogy először egy angol nyelvű tanácsadót kapcsolunk.

2 Ha infotainment rendszere egy olyan nyelvre van beállítva, amelyet nem támogat az OnStar, angol nyelvű tanácsadó válaszol a hívására.

AZ ONSTAR-SZOLGÁLTATÁSOK ELÉRHETŐSÉGE.

A térkép áttekintést nyújt azokról az országokról, ahol elérhetők az OnStar-szolgáltatások azon a piacon kívül, ahol megvásárolta Opeljét. Ez különösen hasznos, ha európai utat tervez. 1

Ausztria

Belgium

Bulgária

Ciprus

Csehország

Dánia

Észtország

Finnország

Franciaország

Németország

Gibraltár

Görögország

Magyarország

Izland

Írország

Olaszország

Lettország

Litvánia

Luxemburg

Málta

Hollandia

Norvégia

Lengyelország

Portugália

Románia

Szlovákia

Szlovénia

Spanyolország²

Svédország

Svájc

Egyesült Királyság

1 A szolgáltatásokhoz hálózati lefedettség és elérhetőség szükséges, amely a helytől, időponttól és időjárási körülményektől függően változhat.

2 Andorra kivételével

Austria

Belgium

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

France

Greece

Germany

Hungary

Iceland

Ireland

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Netherlands

Norway

Poland

Portugal

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain3

Sweden

Switzerland

United Kingdom2

1WiFi data services are not provided by OnStar and are subject to mobile network operator terms and conditions. This map indicates the network coverage provided by mobile network operators providing the service. Network coverage and availability may vary according to location, time and weather conditions.

2Excluding Jersey,Guernsey, and Isle of Man.

3Excluding Andorra and Gibraltar.