Opel, Onstar, Get OnStar, Interested in

ÉRDEKLŐDIK EGY ONSTARRAL FELSZERELT OPEL IRÁNT?

1. Alakítsa kedvére OnStarral felszerelt Opeljét. Az OnStar opcióként szinte valamennyi új Opel modellhez elérhető, bizonyos felszereltségi szinteken pedig alapfelszerelés.
2. Ha már megvette új Opeljét, szervizpartnerének mindössze néhány adatra van szüksége – például az Ön e-mail címére – az Ön előzetes OnStar-regisztrációjánal elvégzéséhez.
3. Amint befejezte a regisztrációt, üljön be autójába, és nyomja meg először a kék Szolgáltatás gombot az OnStar-élmény megkezdéséhez!

A legjobb az egészben, hogy az OnStar-szolgáltatások ingyenesek az első 12 hónapban¹!

¹Kivéve a Wi-Fi Hotspotot, melynek esetében – amint elérhető lesz – az ingyenes kipróbálási időszak 3 hónap vagy 3 GB (amelyiket először eléri). A 12 hónapos ingyenes kipróbálási időszak után eldöntheti, hogy kéri-e továbbra is az OnStar-szolgáltatásokat. Ez már díjköteles. Minden ingyenes próbaidőszak az első forgalomba helyezéssel vagy az Opel márkakereskedő általi leszállítással kezdődik (amelyik előbb bekövetkezik), az ügyfél aktiválásától függetlenül.

Opel, Onstar, Get OnStar, Buttons

OPELJÉBEN MÁR VANNAK ONSTAR-GOMBOK?

Ha Opeljében már vannak OnStar-gombok, de még nem aktiválta az OnStart, csak nyomja meg a kék gombot az OnStar-szolgáltatás ingyenes kipróbálásához! Egyszerű: egy OnStar-tanácsadó segít az OnStar aktiválásában.

Ha élvezte az ingyenes OnStar kipróbálási időszakot és a továbbiakban is élvezni szeretné az OnStar előnyeit, csak iratkozzon fel.

ELLENŐRIZZE AZ ONSTAR ELÉRHETŐSÉGÉT EURÓPÁBAN.

Előző
 • NYELVEK ELÉRHETŐSÉGE.

  Az OnStarral soha nem lesznek nyelvi problémái. Az OnStar-szolgáltatások az Ön által választott nyelven érhetők el.¹

  Az OnStar nyelve az Ön infotainment-rendszerének nyelvéhez van kötve. A nyelv kiválasztásához lépjen infotainment készüléke KEZDŐOLDALÁRA, és válassza ki a BEÁLLÍTÁSOK elemet. Majd válassza ki a kívánt nyelvet.²

  Az OnStar az alábbi nyelveken érhető el:

  bolgár
  cseh
  dán
  holland
  angol
  finn
  francia
  német
  görög
  magyar

  olasz
  norvég
  lengyel
  portugál
  román
  szlovák
  szlovén
  spanyol
  svéd

 • AZ ONSTAR-SZOLGÁLTATÁSOK ELÉRHETŐSÉGE.

  A térkép áttekintést nyújt azokról az országokról, ahol elérhetők az OnStar-szolgáltatások azon a piacon kívül, ahol megvásárolta Opeljét. Ez különösen hasznos, ha európai utat tervez.¹

  Ausztria
  Belgium
  Bulgária
  Ciprus
  Csehország
  Dánia
  Észtország
  Finnország
  Franciaország
  Németország
  Gibraltár
  Görögország
  Magyarország
  Izland
  Írország
  Olaszország

  Lettország
  Litvánia
  Luxemburg
  Málta
  Hollandia
  Norvégia
  Lengyelország
  Portugália
  Románia
  Szlovákia
  Szlovénia
  Spanyolország²
  Svédország
  Svájc
  Egyesült Királyság

Következő
Előző
 • NYELVEK

 • ONSTAR-SZOLGÁLTATÁSOK

Következő
Close

¹ A szolgáltatásokhoz hálózati lefedettség és elérhetőség szükséges, amely a helytől, időponttól és időjárási körülményektől függően változhat.
² Andorra kivételével

Close

¹Annak érdekében, hogy hívására minél gyorsabban reagáljunk, rendkívüli körülmények között előfordulhat, hogy először egy angol nyelvű tanácsadót kapcsolunk.
²Ha infotainment rendszere egy olyan nyelvre van beállítva, amelyet nem támogat az OnStar, angol nyelvű tanácsadó válaszol a hívására.

Close

Hogyan kérhetem az OnStart?

Az OnStar e-mailben küld Önnek meghívót. Csak kattintson a mellékelt linkre az e-mailben, és tegye a következőket:

 

 • Válasszon jelszót és biztonsági kérdéseket
 • Ellenőrizze és töltse ki személyes adatait, valamint a járműspecifikációkat
 • Fogadja el az OnStar és a Wi-Fi feltételeit
 • Állítsa be OnStar felhasználói preferenciáit

 

Mindössze négy lépés után aktiválódik az OnStar, és várni fogja Önt, amikor elhozza új Opeljét!

 

A 12 hónapos ingyenes kipróbálási időszak¹ után eldöntheti, hogy kéri-e továbbra is az OnStar-szolgáltatásokat.
A jövőben a Wi-Fi Hotspot adatcsomagokat külön vásárolhatja meg a kijelölt hálózati szolgáltatótól, az alábbi oldalon lévő utasításokat követve: link a MyOnStar oldalra.

 

Nincs e-mail címe?
Nem probléma: Opel-szervizpartnere segíteni fog, hogy közvetlenül az oldalon regisztrálhasson. Aktiválódik az OnStar, és várni fogja Önt, amikor elhozza új Opeljét!

 

U.i.: E-mail-fiók nélkül nem fog tudni használni bizonyos remek OnStar-szolgáltatásokat, mint például az okostelefon-alkalmazást, a járműdiagnosztika havonta küldött e-mailjét, vagy a jövőben a Wi-Fi Hotspotot autójában.

¹Kivéve a Wi-Fi Hotspotot, melynek esetében – amint elérhető lesz – az ingyenes kipróbálási időszak 3 hónap vagy 3 GB (amelyiket először eléri). Minden ingyenes próbaidőszak az első forgalomba helyezéssel vagy az Opel márkakereskedő általi leszállítással kezdődik (amelyik előbb bekövetkezik), az ügyfél aktiválásától függetlenül.