Az Ön okostelefon-alkalmazása

Utazása a mobiltelefonján kezdődik: nyissa ki autóját és ellenőrizze az olajélettartamot – még mielőtt beülne az autóba! Az OnStar myOpel-alkalmazása akkor is segít, ha elfelejtette, hol parkolta le Opeljét – csak szólaltassa meg a kürtöt és villogtassa a fényszórót távirányítással, így autója emlékeztetni fogja.

 

Az OnStar myOpel-alkalmazása1 a következőket nyújtja:

 

  • Bárhonnan kapcsolatba léphet az OnStarral
  • Lekérhet fontos járműadatokat, például az abroncsnyomást
  • Bezárhatja vagy kinyithatja autóját2
  • Meghatározhatja járműve helyzetét online
  • Fényszóró-villantással vagy kürtöléssel könnyen megtalálja járművét
  • Könnyedén elküldheti az úti cél címét a beépített Opel navigációs rendszerbe3
  • Az összes OnStar myOpel-alkalmazás szolgáltatásainak kihasználásához4 myOpel-fiókot hozunk létre regisztrációját követően

 

1 A myOpel-alkalmazás funkcióihoz aktív OnStar-fiókra van szükség, valamint mobilhálózati- és GPS lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. A szerződési feltételek érvényesek. Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez vagy OnStar-csomagokhoz. A szerződési feltételek számítanak.

2 A távirányítású központi zár jelenleg nem kapható a Merivához.

3 Az úti cél letöltés nem kapható az ADAM, Corsa és KARL modellekhez. Ehhez a szolgáltatáshoz beépített Opel navigációs egység és térképadatok szükségesek.

4 Aktív OnStar-előfizetés nélkül nem élvezheti az OnStar-szolgáltatásokat a myOpel-alkalmazásban.

TÖLTSE LE MOST AZ ONSTAR MYOPEL-ALKALMAZÁSÁT DIRECTLY TO APPLE APP STORE DIRECTLY TO GOOGLE PLAY STORE
Az OnStar okostelefonos használatához csak töltse le a myOpel-alkalmazást a Google Play Store áruházból. Ha iPhone készüléket használ, az AppStore áruházban találja a myOpel-alkalmazást.