Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SZÁLLÁSFOGLALÁS EGY GOMBNYOMÁSSAL.

Változott a terv? Túl fáradt tovább vezetni? Tanácsadóink gondoskodnak szállásfoglalásáról1 menet közben. Csak nyomja meg a kék Szolgáltatás-gombot!

 

Ki ne szeretne személyi asszisztenst? Az OnStarral, ha bármikor szállodai szobára van szüksége egy új városban, a tanácsadóink örömmel segítenek1:

 

  • Tanácsadóink elvégzik a keresést, összehasonlítják az ajánlatokat és szobát foglalnak Önnek (a booking.com rendszerében).
  • Önnek mindössze a következőt kell tennie: erősítse meg szóban a kiválasztott szobát, és adja meg bankkártya-adatait.
  • Az OnStar-tanácsadók még a szálloda címét is le tudják tölteni beépített navigációs rendszerére.
  • Módosítania kell foglalását? Nem gond! Csak adja meg a tanácsadónak az utazás számát és e-mail címét, és a tanácsadó minden mást elintéz.

 

1 Az OnStar-tanácsadó segít szobát foglalni a booking.com útján. A szolgáltatás használatakor az Ön szállásfoglalásának feltételei és az OnStar-tanácsadóval Ön által megosztott adatok közvetlenül a booking.com vállalathoz továbbítódnak. A booking.com felhasználói feltételei és adatvédelmi nyilatkozata – melyet megtalál a booking.com oldalon –, valamint a szálloda szerződési feltételei érvényesek. Foglalásáról e-mailben kap megerősítést a booking.com oldaltól. Ha nem szeretné megosztani személyes adatait a booking.com oldallal, akkor ne használja ezt a szolgáltatást. Vegye figyelembe, hogy az OnStar a szállásfoglalásban segít Önnek, és nem felel a booking.com vagy az érintett szálloda által nyújtott szolgáltatásokért. E-mail cím és érvényes hitelkártya szükséges.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

MINDIG TALÁL PARKOLÓHELYET.

Nem kell többet a városban kerengenie, szabad parkolóhelyet keresve! Egy gombnyomásra tanácsadóink parkolóhelyet keresnek Önnek.1

 

OnStar-tanácsadóink örömmel keresnek Önnek parkolóhelyet, és valós idejű információval szolgálnak a parkolóhely elérhetőségéről, nyitva tartásáról és a parkolási díjakról (a Parkopedia rendszerén keresztül).1 Ha kívánja, le is töltik műholdas navigációs rendszerére a parkoló címét.

 

1 A Parkopedia.com rendszerén keresztül - Csak a Parkopedia.com oldalon szereplő parkolókra érvényes - Az elérhetőség csak az OnStarral felvett kapcsolat pillanatában érvényes.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

NEM ÉRIK KELLEMETLEN MEGLEPETÉSEK – JÁRMŰDIAGNOSZTIKA.

Ön nem lát bele az autója motorjába – az OnStar viszont igen!

Ha megjelenik egy jelzőfény a műszerfalon, vagy úgy érzi, valami nincs rendben, kérdezze meg az OnStart.

 

Nem érik kellemetlen meglepetések – járműdiagnosztika

 

A szisztematikus járműdiagnosztika segítségével Ön mindig képben van járműve állapotát illetően, így időben reagálhat, ha kételye lenne.1

 

  • Mindig azonnal tájékoztatást kaphat autója állapotáról, valós idejű diagnosztikai figyelmeztetésekkel. Ha az OnStar hibát fedez fel, például lapos az egyik kerék, automatikusan értesíti Önt – függetlenül attól, hogy Ön az autóban van-e. Az OnStar havonta e-mailt is küld Önnek. Ez tartalmazza járműve aktuális létfontosságú működési adatait az olajélettartamtól az abroncsnyomásig. Így mindig kéznél vannak a releváns információk.
  • Felvillant egy figyelmeztető jelzőfény a műszerfalon? Csak nyomja meg a Szolgáltatás gombot, és beszéljen OnStar-tanácsadójával. A lekérhető diagnosztika segítségével az OnStar-tanácsadó meg tudja határozni, hogy érte-e károsodás az autót, az mennyire súlyos, és hogy szervizbe kell-e mennie.
  • Tényleg szervizbe kell mennie? Az OnStar egyértelműen kijelzi, hogy valóban szükséges-e szervizbe mennie: OnStar-tanácsadója elküldi a legközelebbi Opel szervizpartner címét közvetlenül a beépített Opel navigációs rendszerbe.2

 

1 Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar-előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.

2 Az úticél-letöltéshez beépített Opel navigációs egység és térképadatok szükségesek.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

EGYENESEN A LÉNYEGRE – ÚTICÉL-LETÖLTÉS

Egy bizonyos éttermet keres, vagy a legközelebbi benzinkutat? Nem probléma: az úti cél-letöltéssel1 mindig egy lépéssel előbbre jár.

 

Egyenesen a lényegre - úticél-letöltés

 

  • Hová szeretne menni? Nyomja meg a Szolgáltatás gombot és mondja el nekünk. OnStar tanácsadója kikeresi a kért úti cél címét, és elküldi a beépített Opel navigációs rendszerbe. Csak hátra kell dőlni és elindulni.
  • Takarékoskodjon idejével és idegeivel: az OnStar úticél-letöltés megkönnyíti úticélja megváltoztatását vezetés közben.

 

1 Az úticél-letöltés szolgáltatáshoz beépített Opel navigációs egység és térképadatok szükségesek. Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar-előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.

 

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET