FONTOS INFORMÁCIÓ.

 1. Valamennyi OnStar szolgáltatás és Wi-Fi szolgáltatás megszűnik 2020. december 31-én. Ezen időpont után nem lesz elérhető kipróbálási időszak, fizetett előfizetés vagy szolgáltatás, beleértve a vészhelyzeti szolgáltatásokat is.

 2. A szolgáltatásokhoz mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

 3. Az OnStar-szolgáltatásokat az OnStar Europe Ltd. [egy harmadik fél szolgáltató] biztosítja, ehhez előfizetésre van szükség.

 4. Látogasson el a www.opel.hu/onstar oldalra bővebb információért az OnStar és Wi-Fi szolgáltatásokról.

 5. Díjköteles a 12 hónapos kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomagban szereplő szolgáltatásoktól.

 6. A Wi-Fi szolgáltatásokhoz előfizetői szerződésre van szükség a kijelölt mobilszolgáltatóval, amely a szolgáltatást biztosítja. A Wi-Fi kipróbálási időszak időben és adatforgalom tekintetében korlátozott. Ezt követően a szolgáltatás díjköteles.

 7. Az OnStar segélyszolgáltati szolgáltatások nem minősülnek eCall szolgáltatásnak, ezért nem vonatkoznak rájuk az eCall szabályozások.

 8. Az OnStar a meglévő segélyszolgáltatókkal való összeköttetésként működik. Lehetséges, hogy nem minden jármű továbbít minden baleseti adatot.

 9. Lehetséges, hogy az okostelefon-alkalmazás egyes elemei nem kaphatók minden autóhoz/felszereltségi szinthez, és OnStar-előfizetés szükséges hozzá. A szolgáltatások korlátozásait és egyéb részleteket a www.opel.hu/onstar oldalon tekintheti meg.

 10. Az OnStar profi autómentő csapatot küld a helyszínre. Ha járművére még érvényes az Opel/Vauxhall új járműre vonatkozó országúti segélyszolgálat szolgáltatása, az OnStar kapcsolatba lép az Opel/Vauxhall országúti segélyszolgálattal, akik díjmentesen segítséget küldenek az Opel/Vauxhall országúti segélyszolgálat szerződési feltételei szerint. Ha autójára már nem érvényes az Opel/Vauxhall új járműre vonatkozó országúti segélyszolgálat szolgáltatása, az autómentők díjat számíthatnak fel a nyújtott szolgáltatásért.

 11. Az OnStar-tanácsadó segít szobát foglalni a Booking.com oldalon; ennek során a Booking.com felhasználói feltételei és adatvédelmi nyilatkozata – melyet megtalál a Booking.com oldalon –, valamint a szálloda szerződési feltételei érvényesek. Az OnStar a szállásfoglalásban segít Önnek, és nem felel a Booking.com vagy az érintett szálloda által nyújtott szolgáltatásokért. E-mail cím és hitelkártya szükséges hozzá.

 12. Csak a Parkopedia.com oldalon felsorolt parkolóhelyekre áll rendelkezésre. A parkolóhely elérhetőségét az OnStarral való kapcsolatfelvétel időpontjában határozzák meg, és változhat.

 13. Az úticél-letöltés néhány eleme nem feltétlenül kapható minden autóhoz/felszereltségi szinthez. Az úticél-letöltés szolgáltatáshoz beépített Opel/Vauxhall navigációs egység és térképadatok szükségesek. A szolgáltatások korlátozásait és egyéb részleteket a www.opel.hu/onstar oldalon tekintheti meg.