Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


TALÁLJA MEG A TÖKÉLETESEN ÖNHÖZ ILLŐT.

Három különböző hosszúságban kapható. Minden Vivaro változat tökéletes egyensúlyt kínál a viszonylag kompakt külső méretek és a tágas, rendkívül rugalmas belső tér között.

 

Mindössze 4,60 m-es hosszával különösen a rövid változat1 kínál tökéletes mozgékonyságot a szűk városi utcákon és a korlátozott helyet kínáló városi területeken. Ebbe a változatba 2 euro raklap rakodható, míg a közepes és a nagy változat kapacitása 3 raklap.

 

1A Vivaro rövid változata csak Vivaro furgon és kombi változatban kapható.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

LENYŰGÖZŐ FUNKCIÓK.

A négy karosszériatípusban kapható Vivaro különböző funkciók széles választékát kínálja az Ön üzleti igényeinek megfelelően.

 

A zárt furgon1 azoknak való, akiknek rendszeresen rakományt kell szállítaniuk, akár három első üléssel, míg a személyszállító furgon2 akár hat ember számára is helyet biztosít hátsó üléspadjával. A padlólemezes alvázas kisteherautó3 tökéletes alapot biztosít speciális járművek széles körének, míg a Vivaro Combi1 akár 9 ülést is kínál az Ön sportklubja, munkahelyi kollégák vagy egy kis csapat számára.

 

13 méretben kapható: rövid, közepes vagy hosszú.

22 méretben kapható: közepes vagy hosszú.

3Csak közepes méretben kapható.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

PONT A MEGFELELŐ MÉRET.

Az elektromos tolóajtók széles és kényelmes nyílást biztosítanak a jármű hátsó részén az utasoknak és a rakománynak, a Vivaro 1,9 m1 alatti magassága pedig biztonságos bejutást biztosít a mélygarázsokba.

 

1Az 1,9 m alatti magasság nem vonatkozik a hosszú tengelytávú Vivaróra, illetve az 1400 kg-os maximális teherbírású változatokra.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET