Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


AZÉRT KÉSZÜLT, HOGY ÖNNEK SEGÍTSEN.

Ébernek maradni nem mindig könnyű. A fáradtságjelző az első kamera és a kormánykerék adatainak segítségével elemzi a vezetési mintákat, és jelzi Önnek, ha ideje pihenőt tartani.

 

A sávelhagyás-jelző felismeri, ha a Vivaro kisodródik a sávjából, és hangjelzéssel és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A fejlett adaptív fényszóró automatikusan vált távolságiról tompított fényszóróra, elkerülve a szembejövők elvakítását. Az intelligens sebességszabályzó a jelzőtábla-felismerés által jelzett sebességkorláthoz igazítja a sebességtartó beállítását.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

BIZTOS KEZEKBEN.

Az adaptív sebességtartó folyamatosan figyeli a forgalmat, és az elöl haladó autóhoz igazítja a jármű sebességét, hogy fenntartsa a beállított követési távolságot. Ha nincs előttünk akadály, a rendszer automatikusan újra növeli a sebességet.

 

A holttérfigyelő a külső tükrön vizuális jellel figyelmezteti a vezetőt a Vivaro holtterébe került járművekre, ezáltal megakadályozva a baleseteket előzési helyzetekben. A ráfutásos ütközés figyelmeztetés pásztázza az utat a jármű előtt, és figyelmezteti a vezetőt a járművekkel vagy gyalogosokkal való ütközés veszélyére. Szükség esetén az automatikus vészfékezés a vezetőtől függetlenül is lefékez, hogy megakadályozza a balesetet.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

MINDEN EGY HELYEN.

A szegmensben egyedülálló módon a legfontosabb információk, úgy mint a sebesség és a sebességtartó adatai a vezető látómezejében jelennek meg a Vivaro szemmagasságú kijelzőjén .

TÖKÉLETES KILÁTÁS.

Tegye stresszmentessé a parkolást és a szűk helyeken való városi manőverezést a 180 fokos panoráma tolatókamerával¹, amely a hétcolos érintőképernyőn1 jeleníti meg az autó mögötti területet.

 

1Külön rendelhető.