Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OKOS RAKODÁS.

Az innovatív FlexCargo ® kétüléses üléspad fokozza a Vivaro rugalmasságát, rendkívül versenyképes, akár 6,6 m3(1) -es rakteret és akár 4 m-es maximális rakodási hosszt teremtve.

 

Használja ki a 2,86 m-es maximális rakodási hossz nyújtotta előnyt a hosszú tengelytávú Vivaróban, vagy használja a FlexCargo®2 válaszfalnyílást akár 4 m hosszú tárgyak szállításakor.

 

1Válassza a Vivaro furgont nagy méretben FlexCargo® rendszerrel az akár 6,6 m3-es maximális raktérméret érdekében.

2Külön rendelhető.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

MAXIMALIZÁLJA A TERMELÉKENYSÉGET.

Csökkentse az utak számát azáltal, hogy alkalmanként többet szállít, köszönhetően a Vivaro nagyvonalú, 1400 kg-os maximális teherbírásának1.

 

1Külön rendelhető. A normál teherbírás 1000 kg.

KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜL.

A kétoldali elektromos tolóajtónak1 és az érzékelőkkel vezérelt kézhasználat nélküli ajtónyitásnakköszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű teli kézzel kinyitnia Vivaróját, illetve hozzáférnie annak tágas rakteréhez.

 

1Külön rendelhető.

A MÉRET MEGTÉVESZTŐ LEHET.

A versenytársak között egyedülálló módon a rövid Vivaro mindössze 4,6 m hosszú – tökéletes azok számára, akiknek rendszeresen kell városi utcákon vagy városias területeken közlekedniük.

 

Kisebb mérete ellenére a legkisebb változat is kapható akár 9 üléssel (Vivaro Combi változatban) és magas, 1400 kg-os maximális teherbírással1. A közepes változat 4,95 m hosszú; vagy választhatja a nagy változatot több hellyel, mégis mindössze 5,3 m-es hosszal.

 

1Külön rendelhető – a standard teherbírás 1000 kg.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET