Jellemzők

KORLÁTLAN TESTRESZABHATÓSÁG.

FORMATERVEZÉS.

KÜLSŐ
A Movano lenyűgöző funkcionális kialakítása megfelelően képviseli az Ön vállalkozását. A merész első formatervet az alapfelszereltség részét képező LED nappali menetfények emelik ki, még jobb láthatóságot biztosítva. 
BELSŐ
Az Opel Movano utasterét a mindig mozgásban lévő profik igényei szerint alakították ki. Ez a vezetőbarát vezetőfülke meglepő mennyiségű fejlett funkcióval és hasznos tárolóval rendelkezik. 
A Movano magasabbra teszi a mércét a vezetőfülke kialakítása tekintetében, praktikus, jól felszerelt környezetet kínálva a vezetőnek kényelmes tárolási megoldásokkal a laptop, az eszközök és a felszerelés számára. Élvezze az újratervezett vezetőtér kényelmét: a gyorsan állítható üléseknek és kormánynak köszönhetően a  beszállás is egyszerű.

HATÉKONY AUTÓZÁS.

MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓK
Nagyobb teljesítmény, nagyobb nyomaték és kisebb üzemanyag-fogyasztás – válasszon fejlett, akár 180 lóerős és 400 Nm nyomatékú, csekély fogyasztású és alacsony károsanyag-kibocsátású BiTurbo dízelmotorjaink közül. 

A Movano motorjai élen járnak univerzális szállítási hatékonyság tekintetében. A BiTurbo technológia a magas nyomatékot már alacsony fordulatszámon is nagy teljesítménnyel ötvözi. Ez jó reagálást, sima és folyamatos gyorsulást és nagyobb hatékonyságot eredményez.

 

A start/stop rendszer nullára csökkenti a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást minden alkalommal, amikor az autónak meg kell állnia. Easytronic® automata sebességváltóval is kapható.

 

Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban: 6,1-9,7, városon kívül: 5,3-8,5, vegyes használatban: 5,8-9,0; CO₂-kibocsátás (g/km): vegyes használatban: 154-233. A 715/2007/EK rendelet szerint (annak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján).

ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK
Úgy lett kialakítva, hogy évekig megbízhatóan szolgáljon  a lehető legkevesebb szükséges szervizelés mellett: a Movano alacsony teljes fenntartási költséget  nyújt a takarékos funkcióknak  köszönhetően. 

Az alacsony károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően Önnek kevesebbet kell adóznia, és a környezetre gyakorolt hatás is kedvezőbb. Megnyugtató az Opel garancia is, amely a következőket tartalmazza:

 

 • 2+3 év érvényességi idő (200 000 km-ig)
 • 6 év átrozsdásodás elleni garancia
 • Opel országúti segélyszolgálat az első 60 hónapban, több mint 40 országban

 

A teljes Európát lefedő, több mint 3000 szervizpontból álló hálózat áll az Ön és Movanója rendelkezésére. Szükség esetén Movanóját további eredeti Opel alkatrészekkel is fel lehet szerelni, optimális teljesítményt garantálva.

SOKOLDALÚSÁG.

ÜLÉSOPCIÓK
Vigye el a teljes csapatát A-ból B-be – az Opel Movano duplakabinos furgon belseje akár 7 embernek is helyet kínál, a vezetővel és a munkaeszközökkel együtt. 
A dolgozó csapat és felszerelésük hatékony szállítása kifejezetten testhez álló feladat az Opel Movano duplakabinos kisteherautó számára. Ketten ülhetnek a vezető mellett (egy személy, amennyiben a jármű opcióként egyszemélyes utasüléssel van felszerelve), míg a hátsó üléssorban négy csapattag foglalhat helyet egymás mellett. A biztonsági öv és a fejtámla természetesen alapfelszereltség.
ÁLLÍTHATÓ IRODAI ASZTAL
Alakítsa a Movanot mobil irodává a lehajtható középső üléssel, amely állítható irodai asztalként szolgál. Elforgatható tálcát is tartalmaz a vezető laptopjának tárolásához. 
FELSŐ TÁROLÓK
Tartson mindent egy helyen vezetés közben. Tárolja a fontos tárgyakat a felső zárt tárolókban. 
FLEXTRAY KESZTYŰTARTÓ
A nagy csúsztatható kesztyűtartó akár 10,5 literes tárolóhellyel és letisztult, sima felületével megkönnyíti a felszerelés tárolását. 
KIHÚZHATÓ ASZTAL
Használja kis irodaként a vezetőfülkét – egy kihúzható asztallal és az utasülés elé szerelhető pohártartós tálcával. 
TÁROLÓ AZ OLDALAJTÓBAN
Tárolja a szükséges dolgokat a tágas ajtózsebekben. Az oldalajtók tárolói akár 1,5 literes palackok tárolására is alkalmasak. 

CSATLAKOZTATHATÓSÁG.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro: ez a rádió, infotainment és navigációs rendszer hétcolos kapacitív érintőképernyőjével kiváló ár-érték arányt kínál. 

Legfőbb jellemzők:

 

 • 7" színes érintőképernyő
 • Android Auto™¹ és Apple Car Play™² telefonkivetítés
 • Hangvezérlés a csatlakoztatott okostelefonokhoz
 • Kezelőszervek a kormánykeréken
 • Bluetooth®-kihangosítás és zenelejátszás
 • USB és aux-in bemenet
 • Digitális rádió (DAB+)³
 • Dinamikus navigáció nyugat- és kelet-európai térképlefedettséggel

 

¹Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléked operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra

²Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye.

³Külön rendelhető.

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

Csak helyezze okostelefonját¹ a beépített induktív töltővel rendelkező telefontartóra az akkumulátor vezeték nélküli újratöltéséhez.

 

¹Csak Qi-kompatibilis készülékekkel használható.

 
RÁDIÓ 15 USB
Tuner alap kijelzővel, amely az időt is jelzi, és USB illetve Bluetooth®-kapcsolatot által. 2 x 15 W hangszóróteljesítmény. A digitális DAB+ rádió külön rendelhető. 

BIZTONSÁG.

TOLATÓKAMERA
Előrehaladás közben a tolatókamera folyamatosan kiváló rálátást biztosít a jármű mögötti területre - annak ellenére, hogy az Ön által vezetett furgon nem rendelkezik visszapillantó tükrökkel. 
OLDALSÓ HOLTTÉRFIGYELŐ
A holttérfigyelő érzékeli az autója mellett haladó járműveket, és figyelmezteti Önt, amint azok belépnek a holtterébe. 
OLDALSZÉL-ASSZISZTENS
Az oldalszél-asszisztens automatikusan érzékeli az oldalszél interferenciákat, és stabilitással ellensúlyozza őket. 
SÁVTARTÁS

sávelhagyás-jelző1 érzékeli a sávváltást, és fény- illetve hangjelzéssel figyelmeztet a sávból való kisodródás esetén.

 

1Csak a Továbbfejlesztett biztonsági asszisztens csomaggal kapható.

 
PARKOLÓRADAR
A parkolóradar hangjelzéssel és vizuális jelzéssel segít elkerülni a véletlen kárt előre, hátrafelé vagy párhuzamos parkoláskor. 
VÉDELEM
A riasztóberendezéssel rendelkező biztonsági rendszer mozgásérzékelők segítségével védi a teljes járművet behatolás ellen. Zárretesz külön rendelhető. 
TOLATÓKAMERA

A tolatókamera tisztán megjeleníti a jármű mögötti területet a hétcolos navigációs képernyőn¹, így pontos parkolást tesz lehetővé.

 

¹Az alap Rádió 15 USB rendszer esetén a jármű mögötti terület képe a visszapillantó tükörbe beépített 3,5 colos LCD képernyőn jelenik meg.

 

RAKOMÁNYBIZTONSÁG.

RAKTÉR
Rögzítse gyorsan és biztonságosan a rakományt a közvetlenül a gyártól rendelhető rakományrögzítő megoldásokkal. 
A háromdimenziós, rendkívül rugalmas és illeszthető rakományrögzítő háló ideálisan használható a különböző méretű és összetételű rakományokhoz. A rögzítősínekre vízszintesen vagy függőlegesen felszerelt teleszkópos zárórudak biztonságosan rögzítik a nehéz rakományokat.
RAKOMÁNYVÉDELEM
Teherszállítás anélkül, hogy sérülne a belső tér - fa védőpanelek és raktérvédelem segítségével. 
A raktér padlóját műgyanta bevonatos fa padlózat, míg az oldalfalakat teljes vagy félmagasságú fa oldalpanelek védik a sérüléstől. Speciális kialakításuknak köszönhetően a panelek nem gátolják a létfontosságú rögzítőszemek használatát.
ABLAKVÉDELEM
Az ISO szabványoknak megfelelő tömöracél rács védi az ablakot a kilátás akadályozása nélkül. 
LED RAKTÉRVILÁGÍTÁS
Legyen mindig képben a rakományt illetően, ha belép a raktérbe a fényes LED lámpáknak köszönhetően. 

KÉNYELEM.

KOMFORT VEZETŐÜLÉSEK
Opcióként rendelhető mélyített kialakítású komfort vezetőülés állítható deréktámasszal és kartámasszal, állítható magassággal. Utasülésként is kapható. 
LÉGRUGÓS VEZETŐÜLÉS
A külön rendelhető légrugós vezetőülés állítható légrugózás érzékenységgel ideális a rossz terepviszonyok között vagy hosszabb távokon való vezetésnél. 
AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ
Hűsöljön: az elektronikus klímaszabályozó rendszer automatikusan beállítja a megfelelő hőmérsékletet, hogy fenntartsa a kiválasztott belső hőmérsékletet. 
FEDÉLZETI SZÁMÍTÓGÉP
A műszerfalon lévő 3,5 colos kijelző tisztán olvashatóan jeleníti meg az információkat, úgy mint a megtehető távolságot, az eltelt vezetési időt, vagy a vezetéstámogató rendszerek riasztásait. 
ÁLLÓFŰTÉS
Azonnali hőmérsékleti komfort és tiszta ablakok már az indulástól kezdve. Programozható időzítővel kapható, amely az utastér hőmérsékletét és a fűtési ciklust is folyamatosan figyeli. 

OPEL+ TARTOZÉKOK.

AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT.

Az eredeti Opel tartozékokkal kifejezheti önmagát, és kihozhatja a legtöbbet autójából.

Opeljéhez tervezve és tesztelve.

 

A képek eltérhetnek az értékesített terméktől.

Prémium üléshuzat
RÉSZLETEK
Időjárásálló autószőnyegek
RÉSZLETEK
Védőrács az oldalablakra
RÉSZLETEK
Tolatókamera
RÉSZLETEK
Gömbfejes vonóhorog
RÉSZLETEK
Tetőcsomagtartó-tálca
RÉSZLETEK

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK.