Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ÖT HATÉKONY ERŐFORRÁS.

Válasszon a fejlett Turbo és BiTurbo dízelmotorok közül nagy nyomatékkal, takarékos fogyasztással és csekély károsanyag-kibocsátással.

 

A Movano tíz rendkívül hatékony közös nyomócsöves dízelváltozatban kapható hatfokozatú manuális vagy Easytronic® automatikus sebességváltóval . Bármire is legyen szüksége, a Movano rendelkezik megfelelően nagy teljesítményű, takarékos motorral hozzá.
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

A KÖLTSÉGEK ÉS AZ EMISSZIÓ CSÖKKENTÉSE.

A Movano dízelmotorjai nagyobb nyomatékkal rendelkeznek kisebb fordulatszámon, csekély üzemanyag-fogyasztás és kibocsátás mellett. Start/stop rendszer és üzemanyag-takarékos technikák – mint például az ECO mód – szintén kaphatók.

 

Az Opel Movano start/stop rendszerenullára csökkenti a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást minden alkalommal, amikor az autónak meg kell állnia. Az első- vagy hátsókerék-meghajtás, illetve a tízféle teljesítményszint (110-170 LE) mindegyike kiváló költséghatékonyságot nyújt. Az ECO móddal a Movano még takarékosabb üzemanyag-fogyasztást kínál. Az ECO mód a következőkre van hatással:

 

  • Motorteljesítmény és nyomaték
  • Gyorsulás
  • Sebességváltásra figyelmeztető jelzés
  • Fűtés
  • Légkondicionálás
  • Elektromos eszközök

 

1Bizonyos motorokhoz kapható.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

PROFITÁLJON AZ ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉGBŐL.

Úgy lett kialakítva, hogy évekig megbízhatóan szolgáljon a lehető legkevesebb szükséges szervizelés mellett: a Movano alacsony teljes fenntartási költséget nyújt a takarékos funkcióknak köszönhetően.

 

Az alacsony károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően Önnek kevesebbet kell adóznia, és a környezetre gyakorolt hatás is kedvezőbb. Megnyugtató az Opel garancia is, amely a következőket tartalmazza:

 

  • 2+3 év érvényességi idő (200 000 km-ig)
  • 6 év átrozsdásodás elleni garancia
  • Opel országúti segélyszolgálat az első 60 hónapban, több mint 40 országban

 

A teljes Európát lefedő, több mint 3000 szervizpontból álló hálózat áll az Ön és Movanója rendelkezésére. Szükség esetén Movanóját további eredeti Opel alkatrészekkel is fel lehet szerelni, optimális teljesítményt garantálva.

RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

DIGITÁLIS TACHOGRÁF A FLOTTAKEZELÉSHEZ.

Megbízhatóan rögzíti a vezetési időt és a pihenőidőt, lehetővé téve a flottakezelési adatok elemzését. A járművezető egyszerűen kezelheti.