Skip To Content
Jellemzők

Az új Opel Movano-e

A tökéletes német munkaeszköz

Formaterv

Külső megjelenés
Mutassa meg a világnak, hogy komolyan gondolja vállalkozását. Az új Movano-e modern, új stílusa komoly benyomást kelt, és a már legendás funkcionalitást professzionális megjelenéssel és érzéssel egészíti ki. 
Kényelmes utasfülke
Az új Movano-e tágas belső tere rendkívül funkcionális, ugyanakkor kényelmes munkakörnyezetet biztosít. Sokoldalú mobil iroda fejlett digitális okosautó-funkciókkal az OpelConnect rendszeren keresztül. Elöl három fő fér el, és hátul további négy. 

Sokoldalúság

Karosszériastílusok és méretek

Az új Opel Movano-e négy különböző hosszúságú és három különböző magasságú karosszériatípust kínál kétféle változatban:

 

  • Panel Van, Crew Van, Chassis Cab, Chassis Crew cab, Chassis Cowl és Platform Cab
  • Gyárilag átalakított lenyitható oldalfalú és billencs modellek
  • Négy össztömeg változat: 3,0 t, 3,3 t, 3,5 t és 4,0 t
 
Sokoldalú raktér

Az új Opel Movano-e raktere kategóriájában a legjobbak közé tartozik, a szélesre nyíló ajtókon keresztül könnyen hozzáférhető és akár 17 m³ űrtartalmat biztosít anélkül, hogy a raktérpadló alatt található akkumulátoregység esetében bármilyen kompromisszumot kellene kötni. Az akár öt EUR raklapnak is helyet adó Movano-e modellt konfigurálhatja a maximális kapacitás érdekében, a jobb hozzáférés érdekében minden modellt egészen a tetővonalig rakodhat, mindezt maximális biztonság mellett a padló- és az oldalsó védőpaneleknek¹ köszönhetően.

 

¹ Külön rendelhető

 

Rakomány

Teherbírás
Az Opel Movano-e kiemelkedően versenyképes, akár 1890 kg teherbírással rendelkezik. Két össztömeg-besorolással kapható: 3500 kg és 4000 kg 
Rakománybiztonság és válaszfal
Hely és kényelem Önnek, a személyzetnek és a rakománynak. Bőséges és praktikus tárolóhelyek találhatók karnyújtásnyira az egész utastérben, többek között biztonságos tárolóhelyek az ülések alatt. Alakítsa a teret úgy, ahogy az a legjobban megfelel vállalkozása igényeinek: például ablakkal ellátott vagy ablak nélküli válaszfallal, valamint számos rakományrögzítő ponttal, hogy bármilyen rakományt biztonságosan szállíthasson. 

Okosautó-funkciók

Infotainment
Az új Opel Movano-e digitális rádióval, Bluetooth- és USB-csatlakozási lehetőséggel gondoskodik a vezető és az utasok kényelméről. A magasabb felszereltségi szintek 5 colos digitális érintőképernyővel és integrált műholdas navigációs rendszerrel rendelkeznek. 
Tolatókamera
A tolatókamerával biztonságosabbá és pontosabbá válik az új Movano-e manőverezése. Lehetővé teszi, hogy a járművezető a manőver közben lássa a jármű mögötti területet az érintőképernyőn, és különböző színű irányjelző vonalakkal irányt mutasson. Automatikusan működésbe lép, ha a jármű hátramenetbe kapcsol vagy kinyitják a hátsó ajtókat, és a nagyobb biztonság érdekében hátsó parkolásérzékelőkkel is kombinálható. 

Movano fülke

Első ülések
A hosszban állítható különálló első ülések kivehető és állítható habszivacs fejtámlákkal, valamint állítható háttámlákkal rendelkeznek. 
Lehajtható középső ülés
Hasznos asztalt kínál a laptop vagy az uzsonnás doboz elhelyezésére álló helyzetben, két praktikus italtartóval. 
Mobil iroda
Hasznos jegyzettábla, amely elrejthető a műszerfalban, ha nincs rá szükség. Megfelelő tartozékadapterekkel okostelefon vagy táblagép tartására is használható. 
Légrugós vezetőülés
Ideális rossz terepviszonyokra vagy hosszú távra. Négy irányban állítható rögzített kartámasszal, a légrugózás érzékenysége 40-130 kg között állítható. 
Rengeteg tárolóhely

Az új Movano-e utasterében rengeteg tárolóhely van a rakomány dokumentációjának és a hasznos mindennapi munkaeszközöknek, többek között kesztyűtartó, alsó tárolótálcák, valamint felső tároló, italtartók és praktikus ajtózsebek¹.

 

¹ Piacfüggő

 
... minden igényét kielégíti
Egyes modelleken akár egy hasznos fejfeletti kétszintű tárolórekesz is elérhető.
 

Vezetőtámogatás

Elektronikus menetstabilizátor (esp)
A kipörgésgátlóval együtt az ESP rendszer kerékfékezéssel és motorfékezéssel mérsékli a kerekek kipörgését a tapadás csökkenése esetén. Az integrált adaptív terhelésszabályozó rendszer segít az eredeti pályán tartani az új Movano-e-t nehéz körülmények között azáltal, hogy a jármű ESP-jét a rakomány súlyához és eloszlásához igazítja. 
Jelzőtábla-felismerés
Ez a rendszer a sebességtartóval együttműködve vizuálisan felismeri a közlekedési táblákat, és figyelmezteti a vezetőt a sebességkorlátozásokra. 
Sebességtartó sebességkorlátozóval
Segítségével a vezető állandó sebességet biztosíthat, vagy korlátozhatja a jármű maximális sebességét. 
Sávelhagyásjelző
Folyamatosan figyeli az utat a visszapillantó tükör felett elhelyezett okos kamerán keresztül. Ha a jármű kisodródik a sávból, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet. 
Hátsó keresztforgalom-figyelő
Ez a rendszer egy hátsó érzékelő segítségével észleli az új Movano-e mögött közeledő járműveket, és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, így segít elkerülni a baleseteket a parkolóhelyről való kitolatás közben. 
Fejlett fékasszisztens

A rendszer¹ hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a jármű előtt kialakuló veszélyes helyzetekre. Ha egy másik jármű túl közel jön, a rendszer automatikusan lefékez, ha a vezető nem reagál.

 

¹  Az Opel vezetéstámogató rendszereinek célja a vezető támogatása a rendszerben rejlő korlátok figyelembevételével. A vezetés továbbra is a járművezető felelőssége marad.

 
Oldalsó holttérfigyelő
Az oldalsó holttérfigyelő rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha a holttérben lévő járművek vagy tárgyak miatt veszélyes a sávváltás. 

Következő lépések