SKIP TO CONTENT
Áttekintés

Movano-e Cargo

Az új Movano-e modellel befejeződik a teljes Opel LCV kínálat megújítása és villamosítása, a 100%-ban elektromos hajtáslánc is elérhetővé válik. Az új Movano-e a tökéletes német eszköz minden szállítási feladatra: az Opel legendás teherbírása és fejlett vezetéstámogató funkciói jellemzik, amelyek maximalizálják a produktivitást és csökkentik az üzemeltetési költségeket.

FEDEZZE FEL A MOVANO-e VÁLTOZATOKAT.

MOVANO-e VÁLTOZATOK

ISMERJE MEG AZ ÖN ÚJ MOVANO-e MODELLJÉT.

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK.

Rugalmasság, kényelem, képességek, hajtáslánc.

PROFESSZIONÁLIS SOKOLDALÚSÁG.

Az új Movano-e választék.
Az új Movano-e-t úgy tervezték, hogy ugyanolyan keményen dolgozzon, mint Ön. Megfelel az Ön üzleti igényeinek, mivel ugyanolyan képességű és sokoldalú, mint a dízel modellek, anélkül, hogy kompromisszumot kötne az akár 1285 kg hasznos teherbírás terén. A négyféle hosszváltozatban és háromféle magassággal kaphatót Movano-e alkalmazkodik az Ön igényeihez: változatok sokasága alakítható ki belőle, például panel van, crew van, chassis cab, chassis crew cab és chassis cowl - plusz a gyárilag átalakított billenőplatós, lehajtható oldalfalú és lakóautó változatok. Bármerre is járjon munkaügyben, a Movano-e ideális partner.

TERET BIZTOSÍT A MUNKÁNAK.

Az új Movano-e fülke.
Az okosan újratervezett Movano-e fülkében olyan teret talál, amely biztosítja azt a mindennapi életben szükséges gyakorlatiasságot, amelyre a profiknak szükségük van a sikerhez. Emellett rendelkezésre áll egy sokoldalú mobil irodahelyiség is, bőséges hellyel a vezető és két utas számára. A crew cab modell akár négy további embernek is helyet kínál, így az egész csapat kényelmesen utazhat. Mindenki nyugodtan autózhat az Opel Movano-e átfogó vezetéstámogató jellemzőivel, többek között automatikus vészfékezéssel, holttérfigyelővel és sávelhagyás-jelzővel.

VÉGEZZE EL A MUNKÁT.

Az új Movano-e képességei.
Az új Opel Movano-e praktikus megoldásokat kínál a modern vállalkozások kihívásaira. A nagy teljesítményű, 90 kW-os elektromos hajtáslánc akár 260 Nm nyomatékkal és 110 km/h végsebességgel azt jelenti, hogy az új Movano-e még akár 2,1 tonna hasznos teherbírás, akár 4,0 tonna össztömeg és akár 17 m³ raktérkapacitás mellett is sziklaszilárd stabilitást és nagyszerű vezetési tulajdonságokat biztosít. Biztosítsa vállalkozása jövőjét a raktér kiváló használhatóságával és a rakomány biztonságos tárolásával.

PROFI TELJESÍTMÉNY.

Az új Movano-e hajtáslánc.
Az új Movano-e versenyképes hatékonyságát új szintre emeli a 100%-ban elektromos hajtáslánc opció, így Ön egyetlen okos lépéssel kihasználhatja az elektromos hajtás egyedülálló előnyeit. A masszív, 122 LE (90 kW) teljesítményű hajtáslánc és az akár 224 km-es hatótáv biztosítja az összes lenyűgöző teherszállítási képességet, de alacsonyabb üzemeltetési költségekkel, zéró üzemanyag- és károsanyag-kibocsátási költséggel, valamint a gépjárműadóra és a töltési megoldásokra vonatkozó állami pénzügyi ösztönzőkkel.

KATEGÓRIAELSŐ JELLEMZŐK.

TÖKÉLETESEN INTEGRÁLT AKKUMULÁTOR

Az akkumulátoregység praktikus módon a padló alatt helyezkedik el, így nem nyúlik be a raktérbe, ami azt jelenti, hogy továbbra is 17,0 m³ raktér és akár 1285 kg teherbírás áll rendelkezésre a zárt furgon esetében, a fülkés alváz esetében pedig akár 1890 kg. A teljesítményre tervezett New Movano-e teljesítménye 122 lóerő (90 kW)1, azonnal rendelkezésre álló 260 Nm nyomatékkal és 110 km/h-s maximális végsebességgel.

 

¹ Energiafogyasztás (vegyes használatban) 31,7 – 38,4 kWh/100 km; CO2-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 116-247 km (felszereltségtől függően).***

 
ZAJMENTES
Csak a megfelelő okokból irányítsa a figyelmet vállalkozására. Az új Movano-e tényleg csendes, teljesen elektromos akkumulátoros hajtáslánca ideális sűrűn lakott városi és lakókörnyezetben, ahol a zéró kibocsátás ugyanúgy vonatkozik a zajszennyezésre, mint a kipufogógázokra. Az új Movano-e kívül-belül csendes működésű, ezzel csökkenti a vezetőt érő stresszt a hosszú munkanapokon. 
REGENERATÍV FÉKEZÉS
Az új Opel Movano-e könnyen és ösztönösen kezelhető. Mindössze három egyszerű vezetési mód (Drive, Neutral és Reverse) áll rendelkezésre, amelyeket három kényelmesen elhelyezett gomb segítségével kapcsolhatunk be. Nem vész kárba a munkanap egyetlen része sem az új Movano-e modellel. Vezetéskor amint leveszi a lábát a gázpedálról, a regeneratív fékrendszer visszanyeri a kinetikus energiát, és ezt a hatótáv növelésére használja fel. 
GYORS ÉS EGYSZERŰ TÖLTÉS
Az új Movano-e modellhez két - 37 kWh és 70 kWh teljesítményű - akkumulátoregység közül választhat, a mindennapi használathoz szükséges hatótáv függvényében. Üres állapotról mindkét egység mindössze egy óra alatt feltölthető az optimális hatótáv 80 %-ra egy 50 kW-os nyilvános töltőről, így minimális leállási időre van szükség a töltéshez. Az új Movano-e kettős fedélzeti töltővel is rendelkezik (egyfázisú 7 kW és háromfázisú 22 kW), amely tökéletesen alkalmas a különböző típusú töltőállomások használatára és arra, hogy az új Movano-e-t egy éjszaka alatt felkészítse a teljes munkanapra. 
ADATKIJELZŐ MONITOROK
Az új Movano-e kifinomult érzékelői és adatkijelző monitorjai részletes áttekintést nyújtanak a vezetési körülményekről, a hatótávról és az energiáról. A vezetési mód, a hatótáv és a fennmaradó töltöttségi szintek kényelmesen láthatóak a visszapillantó tükörben. 
TELJES HOZZÁFÉRÉS
Ahogy a városokban növekszik a levegőminőség miatti aggodalom és egyre elterjedtebbé válnak az emissziómentes zónák a városi területeken, az elektromos haszongépjárművek egyre inkább elengedhetetlenné válnak a költséghatékony üzletmenethez. Az új Movano-e megszabadít az ingadozó üzemanyagárak és a teljes árú gépjárműadók terhétől, plusz rendkívül versenyképes üzemeltetési költséggel és állami vásárlási ösztönzőkkel jár. 

OPEL SZOLGÁLTATÁSOK ELEKTROMOS JÁRMŰVEKHEZ.

A töltéstől a mobilitási szolgáltatásokig: az elektromos járművekhez elérhető Opel szolgáltatások zökkenőmentessé teszik az elektromos autózásra való átállást.

FLEXCARE-e.

MÉG TÖBB FELFEDEZNIVALÓ.

Szerezzen be lényeges információkat és konfiguráljon.