Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


HÁRMAN IS ELFÉRNEK ELÖL.

A dupla utasülésnek1 köszönhetően három ember is elfér elöl. Ha nagyobb raktérre van szüksége, az utasülést teljesen lehajthatja, vagy akár asztallá is átalakíthatja - változtassa mobil irodává a Combo Cargót.

 

1Külön rendelhető 

NINCS KIHASZNÁLATLAN HELY.

Amikor egyedül van úton, és csak a rakomány az egyetlen társasága, könnyen síkra hajthatja  az első utasülést, hogy még rugalmasabb rakteret hozzon létre.

GONDOSKODJON RAKOMÁNYA BIZTONSÁGÁRÓL.

 

lemezelt válaszfal1 gondoskodik az Ön, utasai és rakománya biztonságáról, megakadályozva a rakomány előrecsúszását az utastérbe – igény szerint akár ablakkal és csapóajtóval is elérhető.

 

1Külön rendelhető 

 

SZŰK HELYEN PARKOL? NEM GOND!

dupla tolóajtók1 megkönnyítik a hozzáférést a Combo hátuljához, és csökkentik a fényezés sérülésének kockázatát, amikor szűk helyen parkol.

 

1A dupla tolóajtó külön rendelhető.

VÁLASSZON HÁTSÓ AJTÓT.

Alakítsa kedvére a Combo hátulját felfelé nyíló hátsó ajtóval1 vagy hagyományos, aszimmetrikus, ablakokkal ellátott, kétszárnyú hátsó ajtóval a jobb kilátásért. Mindegyiket úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

 

1Külön rendelhető

TEGYE MÉG NAGYOBBÁ COMBO CARGÓJÁT.

A Combo Cargo két hosszváltozatban kapható – a normál változat 4,4 m , az XL változat pedig 4,75 m hosszú, extra raktérrel. Válassza a duplakabinos változatot a vezetővel együtt öt személy szállításához.